hasjpannekoeken, eigen recept. Succes niet gegarandeerd.
Ingredienten:
Hasj (genoeg om een paar goede joints uit te draaien)
Eieren (onbekende hoeveelheid)
Tarwebloem (genoeg)
Melk (een paar glazen)
Boter
Bakolie
Stap 1: Hasjboter maken:
Verhit de boter in een pan, flikker hier de hasj doorheen.
Stap 2: Maak het pannekoekbeslag:
Mix de eieren, melk en tarwebloem doorelkaar. Goed mengen met een garde.
Stap 3: Gooi nu de hasjboter bij het beslag.
Stap 4: Bak pannekoeken van dit beslag.
Als de stappen goed zijn gevolgd, is het resultaat een volle maag en een lekkere space.
Indien dit niet het geval is, begint met opnieuw bij stap 1, of 4, als men nog beslag over heeft.
De mijne waren net niet aangebrand, ze smaakten okay en ik spacete er gewoon heerlijk op.