Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Magic Half a Dozen

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Magic Half a Dozen

Berichtdoor Vitamin_K » wo maart 19, 2014 4:59 pm

Zoals de titel zegt, gaat het over 6 verschillende drugs ( zo genoemd door A. Shulgin, de man die mdma heruitvond, maar daarbuiten nog zoveel ( honderden) andere,unieke psycho-actieve stoffen voor het eerst synthethiseerde en stuk voor stuk zelf testte zoals jullie wel weten, vooral iemand die houdt van psychedelica/tripmiddelen, minder van drugs die je niets bijbrengen ( cocaïne,pep,heroine bv.) en ook minder van dissociatieven ( ketamine,pcp, omdat ze lichaam en geest van elkaar scheiden, terwijl hij in een drug net het tegenovergestelde zoekt samenkomen van lichaam en geest en het één worden met anderen, met de natuur, kortom idealiter je één voelen met het hele universum en daarbij ook een staat bereikt waarin je inzichten krijgt in jezelf en andere dingen, vrede met jezelf en met je bestaan en de dood, waarin je openbaringen ervaart.

Zijn favoriete 6 drugs zijn :

DOM
MESCALINE
2 C-T-7
2 C-T-2
2 C-B
2 C-E

De meesten zijn door hemzelf uitgevonden, zoniet allemaal?
Maar vroeg me af welke van deze stoffen jullie zelf al ervaring mee hebben en ze net als Shulgin als één van je favorieten ziet...en hoe jullie ervaring dan was precies?
Ook ben ik benieuwd naar jullie Magic Half a Dozen List, dus je 6 favoriete drugs....


Ikzelf heb enkel ervaring met 2 C-B, maar ben wel erg benieuwd naar Mescaline en vooral DOM, maar zijn niet zo gemakkelijk te vinden.
Vond het zeker wel een leuke ervaring ( heb het wel slechts een 5-tal keer geprobeerd), bij lage doses heeft het wel wat weg van empathogenen/entactogenen....geeft euforie, samenhorigheidsgevoel, fijne body-load, muziek klinkt leuk...was bij dosering van 12 mg, boven de 15 mg ( 18 mg nam ik als hoogste dosis) waren er uitgesproken visuele effecten: vervormingen van voorwerpen of gezichten, kleuren die intenser waren, vervormingen, enz.
Ook werd ik er telkens behoorlijk geil van.
Het is een zeer leuke drug vind ik....maar vind zelf MDMA bv. veel leuker ( vreemd dat dat niet in Shulgin's lijst staat).....2 C-B staat niet bij mijn favoriete zestal, dat zijn de volgende

LSD
MDMA
Ketamine
DMT
MDA
GHB
Avatar gebruiker
Vitamin_K
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 54
Geregistreerd: zo mei 06, 2012 9:30 am

Re: Magic Half a Dozen

Berichtdoor Einstein » wo maart 26, 2014 1:45 pm

2C-B en 2C-E zijn heel erg vet, hoewel bij 2C-E de bodyload wel pittig vervelend kan zijn. 2C-B behoort zeker tot mijn favoriete soorten matreaal.
2C-T-7 heb ik wel eens gesnoept, maar heb er nog niet echt een goed beeld van. Ga ik te zijner tijd nog wel een keer verandering in brengen, maar het heeft geen haast :snort:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Magic Half a Dozen

Berichtdoor Perry » wo maart 26, 2014 6:36 pm

Dat had ik ook wel bij 2C-E ja.
Had wel n erg hoge dosis, dus dat maakt t erger, maar ik heb gedurende de hele trip een opgeblazen gevoel gehad en aan t begin over gegeven, vond t echter niet heel storend
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13604
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: in de speeltuin


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 12 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron