Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Q-dance Trip

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Q-dance Trip

Berichtdoor Marijane » do jun 21, 2012 12:45 am

6 maanden geleden heb ik XTC (hele Q-dance) geprobeert dit was mijn eerste keer

op dit moment loop ik zo'n beetje de hele dag rond in een hele vage trip, het ene moment intenser dan het andere. Ik kom geregeld met kicks terug in zo'n trip, en op z'n ergs ervaar ik een zweverig gevoel, hartkloppingen en last van ademhaling, en licht verlamde ledematen. Normaal loop ik een beetje zweverig door een dag heen, niet wetend wanneer ik weer een kick kan verwachten. Dit gebeurd soms op best ongelegen momenten ik heb ook al paniekaanvallen gehad ik heb onlangs ook 6.5 Witte iron cross pillen genomen en het gevoel verergerde nu neem ik voortaan geen XTC/MDMA meer.

Het vreemde is dat als ik alcohol drink, het lijkt alsof ik meer 'back to earth' kom. Mijn vraag of iemand hier ervaring mee heeft, of iemand weet wat de normale duur van zo'n 'after space' is, of wat je kan doen om er sneller uit te komen.
Marijane
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do jun 21, 2012 12:34 am

Re: Q-dance Trip

Berichtdoor Stefaan » do jun 21, 2012 1:32 am

Ik heb geen specifieke tips voor je. Het enige wat ik je kan aanraden is om er met een professional over te praten. Ook is onderstaand topic misschien een beetje van toepassing op jou? Het is dan wel niet helemaal 100% vergelijkbaar, er staan alsnog goede tips in. MDMA is geen echt klassiek tripmiddel, gebruikers kunnen wel degelijk een soort van trip ervaren.

viewtopic.php?f=3&t=5032&p=258163

Behalve die van mij dan. :stoned:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron