Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Radeloos.!

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Radeloos.!

Berichtdoor R1987 » zo apr 23, 2017 3:19 am

Hallo mede gebruikers. Ben hier denk ik bijna 12 a jaar terug of langer onder andere naam lid geweest. na een hoop negatieve reacties op mijn uit de hand lopende gebruiken toen de tijd. (dagenlijks speed/alcohol) destructieve hoeveelheden.
op een manier toch door het moest door thuis situatie. en steun gelukt bijna 10 jaar niks meer te gebruiken. (los van 2 maal terugval van 1 maal gebruik) wat hierna ook staakte. :conf: |(goede duwtjes gehad en diagnose adhd en medicatie ervoor) (leek de drugs craving helemaal weg was. en was ook echt bijna zo. voelde als zo een bevrijding.! :roll2:
Helaas heb ik toch paar maanden terug te denken het niet zo erg was om weer keer te proeven van de verboden vrucht,Ben dit jaar 30. en denk ik snel moet veranderen anders kost t me mn kop laten we maar zeggen. kan wel hele paginas vol typen met verhaal loop maar laten we stellen ik verslavings problematiek als feit heb dat voorop gesteld
Nu heb ik het volgende onderschatte probleem en hoop iemand me hier kan helpen/uitleggen hoe ik om moe gaan met volgende dingen.

Weet ik fout bezig ben en loopt uit de hand en is nu op een punt ik gewoon echt aan vast zit.
* Herhaaldelijke pogingen ik doelen stel worden op laatste moment ineens poef weerlegt voor een verslavingseigenschap. (hoe graag ik ook wil veranderen) weer zonder ik denk om tot die stap t komen( voel me echt raar en snap t niet)
*merk ik zonder die pep troep (zelfs mn adhd medicatie placebo lijk t zijn) en zo verschrikkelijk moe en niet toe kunnen komen aan dingen die moeten( daar integen het gelul onder invloed wel wat gebeurd is ook nie zo want uren vliegen voorbij en geen ene taak voltooid compleet.

Heb handje vol mensen in vertrouwen genomen en krijg verbazend genoeg steun die ik niet verwachten. maar krijg nu steeds meer t besef dit sprookje moet stoppen. heb me aangemeld bij
een verslavings behandel instantie waar ik buiten werktijd terecht kan als goed is.

nu heb ik de angst( ik weet welke ellende me te wachten staat en er zo bang voor ben)
iemand adviezen ? weet het zowiso stoppen moet worden. maar elke tip is welkom

PS niet iedereen die die producten gebruikt is per definitie een minder mens of lager maatstaaf
zelf diplomas en hoop bereikt waar ik eigenlijk trots op zou moeten zijn.
om even de taboe weg te werken alleen zielige arme mensen deze probs hebben

Groeten Anonimus
R1987
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: zo apr 23, 2017 2:50 am

Re: Radeloos.!

Berichtdoor Amvitamientje » zo apr 23, 2017 3:34 am

Klote :(

Welke medicatie slik je tegen ADHD?

Sterkte :)
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 4150
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Radeloos.!

Berichtdoor Perry » zo apr 23, 2017 3:49 am

Ik raad je aan voor jezelf helder te verwoorden waardoor het kan dat je meermaals hebt ondervonden dat drugs bij jou teveel nadelige gevolgen met zich mee brengt. Het geeft wel even een leuk initieel effect, maar dat weegt niet op tegen het totaal plaatje. Om deze reden besluit je het in het vervolg links te laten liggen, want iets wat je doet voor je plezier/ontspanning, moet wel plezierig en ontspannend zijn. Tot zo ver heel begrijpelijk en logisch. Desondanks weet jouw brein een argument te verzinnen wat je overtuigd dat dit mogelijk geen juiste beslissing was en zo laat je je misleiden tot weer drugs nemen.
Mocht het gelukt zijn, dan ben ik stiekem ook wel erg benieuwd naar je creatieve brein zn oplossing. Als je bereidt bent het te delen, dan zou ik dat dus waarderen, maar ik begrijp het ook volledig wanneer je het ziet als een persoonlijk ding en het dus privé wilt houden.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13604
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: in de speeltuin

Re: Radeloos.!

Berichtdoor Kip » zo apr 23, 2017 4:00 am

Sterkte er mee!
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 2074
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: Radeloos.!

Berichtdoor R1987 » zo apr 23, 2017 4:02 am

Nou ik probeer even de vraag goed te formuleren.
creatieve oplossingen zijn tot op heden maar niet met succes wat nu nog helpt
Vluchten (logeren bij fam) voor de rest ben ik het momenteel even kwijt zo goed is me geheugen atm.

Maar weet het riddeltje van hondje van paflof wel. belletje rinkelt eten. (brein trigger) maarja
t verbaast me hoe sluipend deze stimu is. zowiso bedankt voor de reacties. (vroeger kreeg ik beetje wijzende vinger replys ) merk nu sirieuzer word genomen dank jullie hiervoor


iemand hier ook info omtrent hoe riskant upper/downer combi is? en jaa is tollerantie vorming en bang het me de kop kost:(

@ amvita krijg concerta. 54mg en 36 hier ook misbruik van gemaakt dit in het weekend dan. maar als het daar nou bij bleef dit is vele malen kloteder.
R1987
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: zo apr 23, 2017 2:50 am

Re: Radeloos.!

Berichtdoor Perry » zo apr 23, 2017 4:22 am

Ik doelde op het argument waarmee je brein een terugval als een goed plan doet ogen. Wanneer je bewust bent van je valkuil, kan je hem mogelijk dichten, waardoor je er gewoon niet weer door terugvalt.

Al valt tegen de aanpak van het stoppen ook kritiek te leveren, omdat je een compleet andere leefomgeving en dagbesteding opzoekt, waardoor velen eenmaal thuis weer terugkomen in eigen omgeving verkeren en daardoor oude gewoontes weer oppakken. Bovendien heb je niet in dezelfde setting geleerd te dealen met een overschot aan vrije tijd, wat de kans dat je dan naar drugs grijpt ipv sociale dingen of een hobby.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13604
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: in de speeltuin


Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten

Royal Queen Seeds banner