Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Speed Spuiten

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Speed Spuiten

Berichtdoor LotteBNN » ma apr 10, 2017 2:39 pm

Hi!

Voor een reportage van Spuiten Slikken van BNN ben ik op zoek naar mensen die mij iets meer kunnen vertellen over speed spuiten. Dit is in korte tijd zeer populair geworden in vooral het Zuiden van Nederland. Nu zijn wij benieuwd waarom dit zo'n trend is geworden? Wat zijn de voordelen en nadelen van speed spuiten?

Dus mocht je zelf speed gespoten hebben of weet je er gewoon meer vanaf, neem dan contact op met mij via lotte.grimberg@bnnvara.nl

Groeten!
LotteBNN
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: ma apr 10, 2017 2:34 pm

Re: Speed Spuiten

Berichtdoor Adolf_Seeligmüller » di apr 11, 2017 1:54 pm

Je zegt dat dit 'in korte tijd zeer populair is geworden'. Baseer je dit op het krantenartikel dat ook hier wordt besproken?
actualiteiten/speed-spuiten-lekker-hip-t13943.html

Daarin wordt 'een groep van 150 gebruikers' genoemd. Dat vindt ikzelf niet erg populair.
Ik hoop dat jullie dit fenomeen niet groter maken dan het is. Het is zo te zien een regionaal fenomeen binnen een afgebakende subcultuur, geen trend.

Dat gezegd hebbende, veel succes met de reportage. Ik ken wel mensen die speed gespoten hebben maar niemand die dit regelmatig doet en kan je helaas dus niet verder helpen. Misschien is het leuk om in de reportage een link te leggen naar Herman Brood, er is prachtige beeldmateriaal beschikbaar van deze speedspuitende kunstenaar.
''Aan het hoofd der bedwelmende middelen staat de morphine. Het groote gevaar om in het tot gewoonte maken van het gebruik van dit middel te vervallen, ligt in de lafheid van de tegenwoordige menschen.''
-Adolf Seeligmüller (1891)

''Coca is a far more potent and far less harmful stimulant than alcohol, and its widespread utilization is hindered at present only by its high cost.''
-Sigmund Freud (1884)
Avatar gebruiker
Adolf_Seeligmüller
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: di okt 27, 2015 4:44 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 11 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron