do jul 02, 2015 11:27 pm
do jul 02, 2015 11:30 pm
do jul 02, 2015 11:46 pm
snuifduif schreef:Dit kan.
Zet de oven op 80~120 graden en doe de ghb in een schaaltje.
Zodra het stopt met borrelen is al het water eruit en heb je een plasje vloeibare ghb.
Let wel dat wanneer je het laat afkoelen je een harde witte koek krijgt van ghb kristallen.
Voeg hier elke keer kleine beetjes water aan toe tot de kristallen weer net oplossen. Dit kan enkele uren/dagen duren
do jul 02, 2015 11:50 pm
vr jul 03, 2015 12:19 am
snuifduif schreef:Gewoon kraanwater is prima.
Type oven maakt niet uit, temperatuur is belangrijk. En het ligt er aan hoeveel water erbij zit, hoe heet de oven staat en hoe groot de schaal is.
Gewoon er in doen en wachten tot het gaat koken. Als het na een half uur nog niet kookt 20 graden warmer en weer wachten etc.
Laat het een uur of 2 koken, of tot er geen bellen meer ontstaan.
Daarna ongeveer 50 ml kokend water toevoegen en af laten koelen, vanuit daar verder verdunnen tot gewenste concentratie
vr jul 03, 2015 1:00 pm
vr jul 03, 2015 2:15 pm
vr jul 03, 2015 5:43 pm
vr jul 03, 2015 7:06 pm
Poseidon schreef::grin:
Zat meer te denken aan een snuifbare variant.
Of ruik je dan de rest van je leven een soort afbijtgeur in je neus?
za jul 04, 2015 12:28 am
Fool schreef:Poseidon schreef::grin:
Zat meer te denken aan een snuifbare variant.
Of ruik je dan de rest van je leven een soort afbijtgeur in je neus?
5 gram zout snuiven.![]()
![]()
![]()
za jul 04, 2015 1:51 am
Poseidon schreef:Of ruik je dan de rest van je leven een soort afbijtgeur in je neus?
za jul 04, 2015 10:01 am
Italiano schreef:Poseidon schreef:Of ruik je dan de rest van je leven een soort afbijtgeur in je neus?
GHB is geen GBL.
Probleem is overigens dat Na.GHB sterk hygroscopisch is, dus een droog puur GHB poeder krijgen is vrij lastig..