Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Candyflippen in combinatie met piracetam kuur

Hier kan je alles vragen over het tripmiddel LSD, of het nu over zegels, microdots of druppels gaat.

Candyflippen in combinatie met piracetam kuur

Berichtdoor Delicate » vr aug 02, 2013 1:53 pm

Hey allen. Ik wilde morgen voor het eerst een candyflip gaan doen. Nu heb ik 4 maanden geen xtc gesnoept en net ongeveer anderhalve week lang een piracetam kuur gedaan. Prepped and ready zeg maar.
Nu gaat het me om het volgende. Heb nu denk 5+ keer lsd gedaan. Hoeveelheden tussen de 150 en 300 ug. Plan was om een zegel van 150 te nemen die was de laatste keer fijn en niet overweldigend.

Ik heb alleen nog nooit op een festival gedaan. Ga naar een relatief klein feest minder dan 1000 man en 3 areas. Is het intenser?
Ik merk aan mezelf dat ik best wat spanning heb afgelopen dagen. Wel niet doen zeg maar. Om te flippen neem ik een halve rode defqon ongeveer 80/90 mg op +4 uur en daar wil ik de rest van de avond op teren. Nu is het wel zo dat ik met Loveland vorig jaar merkte dat mijn eerste halfje moeite had door te komen en dat ik bij de tweede gelanceerd werd. Mijn theorie is daarin dat de piracetam de deur maar een stukje openhield.

Kan de piracetam ook effect op de lsd hebben? Heb donderdag ochtend de kuur afgerond. Wat denken jullie? Ik weet 100% dat met alleen xtc het wel goed komt maar ik wil graag flippen. :)
Avatar gebruiker
Delicate
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 126
Geregistreerd: do jul 26, 2012 12:37 pm

Re: Candyflippen in combinatie met piracetam kuur

Berichtdoor Trippie » vr aug 02, 2013 7:15 pm

Ik vond bijvoorbeeld Dour een van de meest tripvriendelijke plaatsen die ik ooit ben tegengekomen. Ja harde muziek en lazers en lichten maken het wel wat intenser maar toch vind ik het mentaal ook minder zwaar zegmaar omdat je gewoon je ding kan doen. Ook omdat Dour zo'n alternatief festival is en omdat bijna iedereen daar onder invloed is.
De meer mainstreamfestivals waar de meesten lichtjes beschonken zijn met hier en daar misschien een groep zatlappen zijn naar mijn ervaring dan weer kutplaatsen om te trippen.

Ik gebruik dit meestal als vuistregel: gaat iedereen op dat feest/festival aan de pillen/mdma, dan is het een mooie setting om LSD te droppen.

Ik hoop dat ik daarmee een deel van je vraag heb beantwoord, over de combinatie piracepam wacht je best eventjes op Einstein, sowieso dat die straks eventjes met een geleerde uitleg komt :grin:
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: Candyflippen in combinatie met piracetam kuur

Berichtdoor Einstein » zo aug 04, 2013 9:31 pm

Hmm, te laat :P Piracetam zou volgens sommigen het effect van drugs versterken, al heb ik geen idee waarom en dus ook geen geleerde uitleg. Er bestaat dus een kans dat de trip van OP een héél erg mooie trip is geworden.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Candyflippen in combinatie met piracetam kuur

Berichtdoor Delicate » ma aug 05, 2013 12:09 am

Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om niet te flippen. Dat ga ik eerst nog maar eens keer thuis doen denk ik. Had btw het vermoeden dat de piracetam de trip van xtc onderdrukte. Had dat ook al met Loveland, toen alleen met relatief snel bijnemen brak de trip erdoorheen. Nu niet, lichte space verder prima maar niks bijzonders. Totaal 1 pil genomen en ik vond het wel prima. Merk dat na-effecten wel prima te doen zijn. Beetje moe vandaag, verder niks :). Kan goed eten, drinken en niet echt zo'n nasmaak in de bek van gatver alles smaakt vies. Scheelt weer met de kater op maandag/dinsdag ;).
Avatar gebruiker
Delicate
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 126
Geregistreerd: do jul 26, 2012 12:37 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar LSD

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner