Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

AL-LAD

Dé plek voor discussie over alle nieuwe stoffen. Met een speciaal subforum voor de 2C-reeks.

AL-LAD

Berichtdoor cassa » do dec 07, 2017 2:44 pm

Zojuist AL-LAD besteld (en ALD-52 en een sample 2C-E, maar dat terzijde) om over een paar weken te proberen. Heb er het eea over kunnen vinden, maar lees toch wel veel verschillende dingen over doseringen. Heb tot nu toe qua psychedelica bijna geen ervaring, alleen met 2c-d tot 40mg icm wat bier en 30mg icm mdma. Anyway, daarbij was het voor mijn gevoel heel licht psychedelisch maar gaf vooral een lekker gevoel.

Nu heb ik bij een bekende vendor 150ug blotters AL-LAD besteld en vroeg mij af of het verstandig is om deze helemaal in 1x te nemen of niet? Ik doe het niet alleen, mocht dat relevant zijn, hoewel de ander ook onervaren is met psychedelica.

Verder nog andere tips? Zodra ik het geprobeerd heb zal ik nog laten weten hoe het is gegaan.

Alvast bedankt voor de reacties!
Avatar gebruiker
cassa
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di aug 01, 2017 12:15 am

Re: AL-LAD

Berichtdoor Miss E » do dec 07, 2017 3:19 pm

Ja hoor, die kun je best in 1 keer nemen. Mijn ervaring is dat je met halve zegels zo'n net-niet ervaring krijgt. Zodra de zegel eenmaal is ingeslagen, kun je gerust een halfje bijnemen om je trip wat heftiger te maken, mocht dat gewenst zijn.
AL-LAD is een heel leuk tripmiddel en je trip is vrij gemakkelijk te sturen, maar het is wel heel anders dan mdma en 2c-d, dus bereid je goed voor en zorg dat je goed in je vel zit. :grin:

Een tip van mij nog om het voor de eerste keer niet uit te proberen op een feest of bij het uitgaan of andere plekken waar veel mensen en veel prikkels zijn, dat is absoluut te heftig als je geen ervaring hebt met trippen en een garantie op een bad trip.
Verder, laat je leiden door de trip: als je zin hebt om rondjes te lopen, ga rondjes lopen; als je zin hebt om te dansen, ga dansen; als je zin hebt om op de bank te liggen, ga op de bank liggen. Alles is fantastisch met zegels op! :love:

Veel plezier!
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: AL-LAD

Berichtdoor cassa » do dec 07, 2017 4:05 pm

Bedankt! We doen het bij mij thuis dus dat zit wel goed en ik verwacht er zeker iets anders van dan mijn 2c-d ervaringen. Is het overigens van belang om het met een pincet te scheuren/behandelen of kan het gewoon met je handen (om te voorkomen dat er wat van de blotters afkomt)? Heb er namelijk meer gekocht voor een andere keer.
Avatar gebruiker
cassa
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di aug 01, 2017 12:15 am

Re: AL-LAD

Berichtdoor Miss E » vr dec 08, 2017 1:51 am

Kun je gewoon met je vingers scheuren, geen probleem.
Avatar gebruiker
Miss E
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1684
Geregistreerd: ma mei 27, 2013 2:44 pm

Re: AL-LAD

Berichtdoor cassa » vr jan 05, 2018 1:44 pm

Hierbij in het kort mijn ervaring.

Besloten om 150ug te nemen. Na 3 kwartier merkten we enigszins de effecten. Kleuren werden iets warmer en alles leek een eigen verhaal te krijgen wat lang leek te duren maar in werkelijkheid niet zo was. Ook moest ik af en toe extreem veel lachen. Ik voelde me erg goed in mijn vel zitten, enigszins het gevoel van 2c-d. Eigenlijk geen negatieve effecten ondervonden, alleen wat klamme en trillende handen. Wilde niet bijdoseren aangezien ik niet wist of het nog zou gaan opbouwen, maar achteraf had het wel wat meer mogen zijn (hoewel je natuurlijk beter te weinig dan te veel kunt nemen). Volgende keer 1,5 blotter proberen of 1 op een feest/festival aangezien ons dat erg goed daarvoor geschikt leek.

Zeker voor herhaling vatbaar.
Avatar gebruiker
cassa
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: di aug 01, 2017 12:15 am


Keer terug naar Research Chemicals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron