Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor Jmths » wo apr 13, 2016 10:07 am


Wat
T0:00, 13:00 - 3-MeO-PCP 5mg oraal

Algemene Informatie
Spoiler! :
Wie
Man
83
1.81m

Wat is 3-MeO-PCP
3-Methoxyphencyclidine is een dissociatief van de arylcyclohexylamine klasse. Een analoog van het beroemde dissociatief PCP die vooral in de VS lange tijd populariteit genoot.
De 3-MeO verbinding aan de structuur wordt vermoed net als bij MXE verantwoordelijk te wezen voor een toegevoegde serotonine heropname remmende functie.
3-MeO-PCP is een dissociatief die aanzienlijk meer stimulerende en minder sederende effecten geeft dan ketamine of MXE. Ook wordt dit dissociatief als relatief 'helder' omschreven en is er relatief gezien minder chaos/verwarring aanwezig dan bij de meeste dissociatieven.

Voorwoord
Met veel smart mocht ik vandaag een pakketje ontvangen met o.a. daarin een paar gram 3-MeO-PCP. Volgens veel online bronnen de meest vermakelijke/verslavende dissociatief momenteel beschikbaar in de RC scene. Van de 'standaard' PCP is bekend dat deze compulsief herdoseren aardig in de hand werkt, de vrijwel identieke variant met serotonine heropname remming zal waarschijnlijk minstens even leuk/verslavend zijn lijkt me.
Het heeft wellicht niet de diepgang van Ketamine en MXE (de mogelijkheid om te 'holen') maar voor recreatief gebruik een meer dan prima stofje.
Ik had deze dag nog een hoorcollege maar ik kon niet wachten om de 3-MeO-PCP alvast uit te proberen dus besloot tijdens de les een milde dosering van 5mg te ondervinden.

Waarschuwing
Een veel voorkomende waarschuwing over 3-MeO-PCP is dat deze sneller dan de gemiddelde dissociatief manische episodes kan opwekken. De ontwikkelaar van 3-MeO-PCP (en tevens MXE) geeft in een interview met VICE aan dat de 3-MeO verbinding deze bijwerking nog aardig 'neutraliseert' maar voor sommige mensen blijkbaar niet genoeg.
Mocht de 3-MeO-PCP echter met respect behandeld worden en 'schappelijk' gedoseerd lijkt dit me echter niet snel het geval, een woord van voorzorg is echter op zijn plek.

Het Rapportje
Spoiler! :
T0:00, 13:00 - +3-MeO-PCP 5mg oraal
Opgelost in een vloeistof van voornamelijk gekookt water en een beetje vodka tegen schimmelvorming, vervolgens volumetrisch gedoseerd. De smaak was neutraal en ging er zonder problemen in, alleen een milde vodka smaak die goed te verdragen was.

Kort hierop vertrek ik richting mijn hoorcollege die om 13:30 begint.

T0:40, 13:40 - Op dit moment is het college al 10minuten begonnen, ik had na 20minuten al het gevoel iets te bemerken maar op dit moment ben ik zeker dat ik de eerste effecten begin te bemerken.
Mijn zicht begint wazig te worden, vooral dat op afstand, ik voel eveneens lichte vibraties in mijn lichaam (armen). Een zeer geleidelijke en vriendelijke opkomst zoals ik die gewent ben van MXE.

T1:00, 14:00 - Op dit moment lijken de effecten zich aardig ontwikkelt te hebben en hun piek te naderen. Het eerste wat opvalt is wat ook al een beetje te verwachten viel, het is een pak minder verwarrend, actiever en helderder dan wat ik normaal gesproken van dissociatieven gewent ben.
Misschien iets te vroeg voor conclusies maar ik heb zeker het gevoel dat dit een heel vrolijk stofje is, mijn humeur is zeer vrolijk en kinderlijk in ieder geval. Veel grapjes en ouwehoeren met de buurvrouw volgt tijdens dit hoorcollege.

T1:20, 14:15 - Op dit moment heb ik het gevoel dat de effecten aan het pieken zijn, dat heeft nog even geduurd in ieder geval.
Wat me opvalt is ondanks dat ik in een zeer luidruchtig druk bezet en chaotische hoorcollege zaal zit dat de 3-MeO-PCP nog vrij makkelijk te verteren is en vrij mild aanvoelt. Onder invloed van bijvoorbeeld MXE zou dit me waarschijnlijk wel wat hoofdpijn bezorgd hebben.
Op het moment van pieken hoor ik een paar honderd mensen tegelijkertijd typen, verbazingwekkend hoe goed de hersens al deze geluidsruis in nuchtere staat weten te 'filteren'.
Ik zal niet beweren dat de 3-MeO-PCP bevorderlijk werkt voor het leervermogen maar ik had de indruk dat ik de stof van het hoorcollege nog aardig kon bij benen en opnemen.
Tijdens de pauze buiten in het zonnetje voelt de wereld aan als een prettige plek, meer dan normaal in ieder geval. De frisse lucht, de zon en strak blauwe hemel komen goed binnen.

T2:00, 15:00 - Het plateau blijft stabiel en lijkt voorlopig nog niet af te nemen in effect.

T3:30, 16:30 - Op dit moment kom ik weer thuis aan, mijn vriendin komt tegelijkertijd thuis aan. Het eerste wat ze zegt is: 'Je oogt iets chaotischer dan normaal'.
Ik moet hier even om grinniken en vervolgens doe ik alsof er niets aan de hand is.
De effecten lijken iets te zijn afgenomen ten opzichte van plateau maar nog altijd aardig aanwezig.
Ik herinner me hoe leuk gamen is onder invloed van MXE en besluit om mijn pc aan te draaien. Net als MXE lijkt 3-MeO-PCP je goed in het spel te zuigen, erg leuk, ga ik geheid nog wel wat vaker doen.
Gamen met dissociatief op 10/10

T4:00, 17:00 - Effecten zijn nog verder afgenomen en slechts nog zeer beperkt merkbaar.

T4:30, 17:30 - De effecten lijken vrijwel volledig te zijn verdwenen.
Ik leek achteraf net als bij MXE een meer welbehagen gevoel te hebben.
Om 18:00 begonnen met intensief sporten wat met goed af ging.

Conclusie
Spoiler! :
De 3-MeO-PCP was me zeer goed bevallen, de dosering was echter vrij laag, online wordt aangegeven dat 3mg treshold dosering is dus wellicht iets te vroeg om conclusies te trekken.
Mocht deze zomer het zonnetje lekker schijnen denk ik al wel te weten wat ik in mijn mik ga gooien. Een prettig dissociatief effect die energie en een flinke mood boost lijkt te geven met relatief weinig verwarring of chaos, dit dissociatief lijkt me relatief geschikt voor sociale aangelegenheden zoals een feestje.
In de toekomst ben ik van plan de 3-MeO-PCP vaker toe te passen en zal nog een rapportje uitwerken zodra ik meer ervaring hiermee heb opgedaan.

Snoep verstandig, have fun. :wave:
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor omerobert » wo apr 13, 2016 6:25 pm

Mooi rapport. Goed om te horen dat 't "allemaal wel meevalt" met 3-MeO-PCP, op BL doen vrij veel horrorverhalen de ronde. Binnenkort ook maar eens proberen.

Problemen met slapen erna trouwens? Na (veel) MXE heb ik hier nog wel eens problemen mee, al mis ik het niet als ik dan niet slaap.
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: 3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor Amvitamientje » wo apr 13, 2016 8:21 pm

Goed reportje :)

Ik kan jammer genoeg weinig vinden over een evt interactie in combinatie met SSRI's. Lijkt mij een leuk stofje.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3911
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: 3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor Jmths » wo apr 13, 2016 10:17 pm

Amvitamientje schreef:Goed reportje :)

Ik kan jammer genoeg weinig vinden over een evt interactie in combinatie met SSRI's. Lijkt mij een leuk stofje.

Mja, er was 1 geval dat iemand MDAI 200mg samen met MXE 60mg dacht ik injecteerde en er vervolgens aan dood ging, MDAI zou selectief op de serotonine receptoren werken en sindsdien werd MXE vrij vaak aan serotonine syndroom gekoppeld wat voor mijn gevoel niet helemaal terecht is aangezien het een nogal extreme cocktail is naar mijn idee.

Extra voorzorg is altijd aan te raden bij RCs maar volgens mij valt het wel mee, veel mensen die SSRI ook combineren met 4-FA en MDMA, erg onverantwoord maar meestal gaat dat wel goed. Ik denk niet dat de zeer milde serotonine heropname effecten van (3MeO) dissociatieven catastrofale effecten zullen hebben in combinatie met een SSRI. Maar goed, het blijft onvoorspelbaar met RCs.

Mooi rapport. Goed om te horen dat 't "allemaal wel meevalt" met 3-MeO-PCP, op BL doen vrij veel horrorverhalen de ronde.

Bedankt, ik heb de verhalen ook gelezen maar in 90% van de gevallen toch wel duidelijk sprake van misbruik of overdosering. Met overdosering kom je er met 3-MeO-PCP simpelweg een stuk minder goed mee weg dan met MXE omdat het karakter veel meer activerend dan sederend is. Ondanks dat MXE veel chaotischer is denk ik dat je er beter op kunt 'ontspannen'.
Smerige junks altijd op BL, niet te zuinig, maar wel goede proefkonijnen verder.

Problemen met slapen erna trouwens?

Zeer vergelijkbaar met MXE gok ik, de duratie is bijna identiek voordat de effecten zijn uitgewerkt.
Laatst bijgewerkt door Jmths op do apr 14, 2016 8:54 am, in totaal 2 keer bewerkt.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm

Re: 3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor Amvitamientje » do apr 14, 2016 3:16 am

1 Keer MDMA en Zoloft gecombineerd. Ik voelde nauwelijks wat van de MDMA. Toen wist ik nog niet over deze gevaarlijke combi.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3911
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: 3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor omerobert » do apr 14, 2016 8:44 am

De MDAI-MXE cocktail was overigens zelfs 400mg:100mg IV, nog extremer dus, moeilijk iets over te zeggen wat het nou precies heeft veroorzaakt. Echter combineer ik door dit soort nieuws nooit serotonine releasers met MXE.
karlito schreef:hallo ik ben hier volledig nieuw,
mag ik hier zo maar zeggen wat ik als ontbijt neem?
omerobert
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 703
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 12:46 pm
Woonplaats: Ja

Re: 3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor Papineau » za jun 24, 2017 3:15 pm

Ik doe t altijd onder mn tong. Mr werkt nasaal niet beter zoals ketamine? Net als 3 meo pcp en mxp?
Papineau
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za okt 01, 2016 1:45 am

Re: 3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor Papineau » za jun 24, 2017 3:16 pm

Of toch pg oplossing?
Papineau
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: za okt 01, 2016 1:45 am

Re: 3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor Perry » za jun 24, 2017 3:29 pm

Volgens mij is 3-MeO-PCP gewoon water oplosbaar, dus ik zie niet in waarom je PG nodig zou hebben. De bioavailability is afhankelijk van het zout dat je hebt (HBr of HCl, gewoonlijk) en dat bepaalt welke ROA het meest effectief is.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13291
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: 3-MeO-PCP Testrun [5mg]

Berichtdoor Jmths » zo jun 25, 2017 11:22 pm

Papineau schreef:Of toch pg oplossing?

Mijn 3-MeO-PCP was HCL, als ik het goed heb is alle 3-MeO-PCP op de markt HCL vorm, kan het mis hebben.

Nasaal werkt iets sneller en korter dan oraal maar het scheelt niet heel veel. Onder de tong komt meestal weer iets sneller op dan oraal maar ik gok minder snel dan nasaal. Nasaal prikt wel gemeen in mijn ervaring. Let er ook op dat er niets in je neus blijft hangen mocht je fanatiek worden zoals ik werd anders kan het nog wel eens nachtrust ontnemen.

3-MeO-PCP (HCL) kun je beter niet in water oplossen als je het langere tijd wilt bewaren. 3-MeO-PCP neemt namelijk heel snel af in potentie in gewicht wanneer je deze vermengt met water. Vermengen met PG voor langere tijd heb ik nog niet geprobeerd, morgen zal ik wat met PG vermengen om te zien wat dat met potentie doet.

Dit rapportje is ruim een jaar oud, in die tussentijd heb ik de nodige ervaring opgedaan met dit stofje. Ik heb geen tijd gehad voor een opvolgrapportje maar verwacht hier in de toekomst nog werk van te maken maar vraag gerust mocht je iets willen weten.

MXP is trouwens niet zo boeiend naar mijn eigen ervaring en die van kennissen, na het wat uitgeprobeerd te hebben geen enkele behoefte gehad om het nog eens te proberen.
If you can't laugh at life, it just isn't funny anymore.
Avatar gebruiker
Jmths
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 626
Geregistreerd: di aug 05, 2014 7:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner