Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

mijn eerste zeer bescheiden ketamine ervaring

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

mijn eerste zeer bescheiden ketamine ervaring

Berichtdoor supermario » ma jul 16, 2012 4:47 pm

De setting was opnieuw een wap-feestje dat deze keer bij ons thuis plaatsvond. Wijzelf (ik en m'n vrouw) zijn gedurende de avond/nacht clean gebleven omdat we onze gasten nauwlettend in de gaten wilden houden. Zorgen dat niemand teveel ghb neemt, of alcohol nuttigd, er ook zijn voor diegenen die hun eerste snoepje nemen, ...

Zaterdag vroeg in de morgen, rond een uur of vijf, lagen we nog met zo'n 5 koppels rustig op de matrasjes. Sommige onder hen nog lekker aan nagenieten van de ghb, anderen nog van hun snoepje, en anderen waren gewoon aan het genieten van ander mooi volk.

Plots begon er iemand te praten over ketamine. Nieuwsgierig dat ik was begon ik weer van alles te vragen aan hem. Hij vroeg of ik eens een keertje wou proberen. Ik vroeg aan m'n vrouw of het goed was dat ik eens een keertje ketamine ging snuiven, en zij zei dat het in orde was voor haar. Dus zo gezegd zo gedaan. Iemand nam een klein bruin flesje en ging er nam een hele kleine dosis met een bijzonder klein lepeltje. Vervolgens hield ik met m'n wijsvinger mijn ene neusgat dicht en met het lepeltje in m'n ander neusgat begon ik plots te snuiven als een gek.

Omdat ik het rustig aan wilde doen, ben ik ook maar bij één lepeltje gebleven. In eerste instantie viel dat snuiven best mee, maar na een minuutje kreeg ik toch een zeer onaangenaam gevoel in m'n neusholte. Het was een bittere smaak die in m'n neus vetrok en zo zachtjesaan afdaalde naar m'n keel. Iemand vertelde me dat het normaal was en dat ik best een pepermuntje kan nemen om het gevoel wat te verdoezelen. Het voelde bij mij precies aan als een brandende pil.

Na enkele minuten voelde ik me precies wegglijden. IK ben gaan liggen op een matras en heb m'n ogen dichtgedaan. Iemand stelde aan mij voor of ik een ballon wou nemen, dat zou volgens hem het gevoel nog intenser maken. Omdat ik al wat ervaring met balonnen heb, heb ik natuurlijk niet gewijgerd om een ballon te nemen. Iemand prepareerde voor mij een ballon met drie patronen.

Ik lag nog steeds op de matras toen iemand mij vertelde dat m'n ballon klaar was. Ik opende m'n ogen en nam de ballon gretig in ontvangst. Na enkele keren diep in- en uitgeademd te hebben, nam ik de ballon tussen m'n lippen vast en nam een flinke teug van het lekkere zoete gas. Ik bleef maar zuigen aan de ballon tot ik niet meer kon, en heb dan m'n adem een tiental seconden ingehouden. Plots begon alles heel blury te worden, het geluid klonk enorm wazig en het beeld vetroebelde enorm. Ik kon m'n ballon nog maar amper dichtknijpen. Het was alsof ik op de rand van een afgrond lag, precies of de ruimte rond de matras viel weg. Ik hoorde steeds geroezemoes op de achtergrond maar kon niet meer waarnemen van waar het allemaal kwam.

Iemand vroeg aan me of het ging, maar ik wou niet echt praten, ik wou gewoon genieten. Ik vertelde de anderen dat ze m'n pink maar in 't oog moesten houden. Het koste me minder moeite om m'n pink te bewegen dan te zeggen dat alles nog goed gaat. Dus regelmatig moest ik met m'n pink heen en weer gaan zodat de andere mensen wisten dat alles nog goed was met mij.

Omdat m'n ballon nog goed gevuld was, heb ik besloten om nog een tweede keer te zuigen aan de ballon. Dit keer ging ik nog harder. Het was alsof ik plots begon te zweven. Het geluid werd nog vreemder. Alsof ik helemaal alleen in een arena zat. In de verte hoorde ik mensen roepen om te vragen of alles nog goed was met me. Ik bewoog dus opnieuw met m'n pink om kenbaar te maken dat alles nog in orde is. Hoelang ik zo heb gelegen weet ik niet meer juist, maar het voelde allemaal zo hemels lekker aan.

Daarna begon alles opnieuw zachtjes aan terug normaal te worden. De stemmen werden opnieuw herkenbaar, en de muziek begon terug "normaler" te klinken. Het was toen ik opnieuw m'n ogen voor het eerst opende en opnieuw begon te vertellen. M'n vrouw vroeg als eerste: "En?". Ik ik zei: "Whoaw, fantastisch.". Vooral de combinatie met de balonnen was voor mij echt een zeer unieke ervaring. Meestal zo'n ballon duurt maar een minuutje of twee, maar in combinatie met de ketamine bleek het wel een kwartier te duren dat gevoel.

Deze ervaring is voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Avatar gebruiker
supermario
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 247
Geregistreerd: vr mei 25, 2012 10:22 pm

Re: mijn eerste zeer bescheiden ketamine ervaring

Berichtdoor Dislexsik » ma jul 16, 2012 5:36 pm

Nice report!
Avatar gebruiker
Dislexsik
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 190
Geregistreerd: zo maart 25, 2012 7:23 pm

Re: mijn eerste zeer bescheiden ketamine ervaring

Berichtdoor -ArKady. » ma jul 16, 2012 5:43 pm

klinkt als een erg leuke eerste ervaring met keta :D
What shade of color is right, when you don’t believe in a world of black and white?

Fear only makes the wolf look bigger.
Avatar gebruiker
-ArKady.
Watching You
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 675
Geregistreerd: ma maart 05, 2012 4:27 pm

Re: mijn eerste zeer bescheiden ketamine ervaring

Berichtdoor Eko » di jul 17, 2012 1:14 am

supermario schreef: Het was een bittere smaak die in m'n neus vetrok en zo zachtjesaan afdaalde naar m'n keel.

De nadrup, als je die smaak eenmaal gaat associëren met het ketamine-gevoel, is het helemaal niet meer vies :)


supermario schreef: het geluid klonk enorm wazig


Ah, het zoemgeluid van ketamine, de verwelkomende klank van de k-dimensies :grin:
I remember feelin' like someone had peeled a layer away from my brain, and my reality was no longer anchored to any point of reference, and I had to fight to keep from being crushed under the weight of an unforgiving new paradigm of ultimate reality. (Jake the Dog)
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4042
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: mijn eerste zeer bescheiden ketamine ervaring

Berichtdoor Dreuge » di jul 17, 2012 12:08 pm

supermario schreef:Iemand vroeg aan me of het ging, maar ik wou niet echt praten, ik wou gewoon genieten. Ik vertelde de anderen dat ze m'n pink maar in 't oog moesten houden. Het koste me minder moeite om m'n pink te bewegen dan te zeggen dat alles nog goed gaat. Dus regelmatig moest ik met m'n pink heen en weer gaan zodat de andere mensen wisten dat alles nog goed was met mij.


:lol:
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner