Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Spacecake, joints, bong en SALVIA

Dacht je tijdens je trip dat je eigenlijk je bureaulamp was? Grote kans dat je je report hier mag plaatsen.

Spacecake, joints, bong en SALVIA

Berichtdoor Saikedellik » di jun 28, 2011 12:25 pm

Waar? Bos, duin, meertje, nog meer bos
Wie? N. en ik.
Wat? Spacecake (iets meer dan 1gr wiet), en verder nog 1gr opgerookt door 2 joints en wat bong hits, en een beetje salvia 10x extract
Wanneer? 27 juli, van 14:30 tot ongeveer 23:00

Het was zover, het plan om een spacecake te bakken hebben we doorgezet. Na wat advies op het forum gevraagd te hebben besloten om iets meer 1gram wiet er in te doen voor 2 personen. Een kant-en-klaar vormpje gehaald bij de Hema, mooi klein cakeje, hoefden alleen 125ml melk toe te voegen. Shit, melk, maar wat moet ik dan met de wietboter? Nouja, 125gr boter is vast net zo goed als melk, dus maken we 125gr wietboter. Deze laten we ongeveer 20minuten opwarmen, en deze voegen we bij de cake.

Nu een uurtje wachten (en het boterpannetje uitlikken), en de cake is klaar. Eigenlijk compleet mislukt, de stukjes chocola die we er in deden waren gesmolten en het midden van de cake was 1 vieze prut. Toch maar opgegeten want er zit wel THC in natuurlijk, en het smaakte nog best goed. Beide begonnen met 2 plakken (de cake eerst in 6 plakken gesneden) om 14:30, en meteen op pad, een leuk plekje zoeken in het bos. Lekker veel schaduw vonden we, en dat zat wel lekker. Ongeduldig als we zijn roken we maar een joint en rook ik wat wiet door mijn pasgekochte bong, die moest natuurlijk ook uitgetest worden. Na de tweede joint (rond 16:00) worden we beide echt ontzettend stoned. We hebben wel 3 uur op dezelfde plek in het bos gelegen, heerlijk in ons eigen wereldje... Problemen met benen die niet stil willen liggen, alles wat draait.. Echt gewoon heerlijk stoned waren we allebei. Ik neem nog een hit van mn bong omdat ik zo lekker stoned was, en het werd nog chiller... Na 3 uur zo gelegen te hebben, met vele lachkicks en onzinnige gesprekken, besluiten we weer een stukje te gaan wandelen het bos in.

Hier gebeurt niet veel spannends, we lopen vrij veel, maar zitten ook vrij veel.. En nu ik weer iets nuchterder word, krijg ik wel zin om salvia te proberen. Ik vind het ontzettend spannend, en doe ook voorzichtig weinig in de bong. Ik hou de rook lang in, wat ik best moeilijk vond (niet omdat de rook scherp was oid, maar ik had gewoon verse lucht nodig eigenlijk). Ik adem een klein beetje uit, en vul de rest van mijn longinhoud aan met wat verse lucht. Herhaal dit proces 2x, inmiddels 40sec verstreken, en er gebeurt niks. Ik besluit nog wat meer te proberen, zelfde procedure. Weer niks.

Nou hoppa, nog wat meer dan (ongeveer 1/10 van het flesje, ofwel 1/10 van een gram). Na 1x een beetje uitademen en weer inademen gebeurt er iets, ik kan nog net tegen N. mompelen dat hij mn bong moet vasthouden. Ik zat tegen mijn rugtas aan, en word in 1x met mijn hoofd naar de grond gezogen en lig ook languit. Ik word een wereld ingezogen, en nog een wereld, wel 20 verschillende werelden tonen zich in een soort van groot rad. Ikzelf bungel ergens onderaan het rad in de wereld die het verst weg is, en ik zeg ook alles hardop. “Allemaal werelden, ze splitsen zich op, het zijn er 8, 12, 16, 20!”. Net op het moment dat ik besef hoe dit rad van werelden werkt, ga ik langzaamaan terug. De werelden klappen stuk voor stuk in, en als ik met mijn handen in het gras grijp dan klim ik weer de normale wereld in, “wereld 1” zoals ik het zelf noemde. Dit heeft hooguit 1 minuut geduurd, en was ook in 1x weer helder toen ik weer in wereld 1 was.

Dit was leuk, het overdonderde me enorm wat er gebeurde, maar ik vond het leuk, dit wil ik nog eens doen. Op een ander plekje in het bos doe ik nog een beetje, dit keer was weer heel anders. Ik werd wel weer naar beneden gezogen (belangrijk is trouwens om je ogen dicht te doen, als ik mijn ogen opendeed was ik weer gewoon in de normale wereld), maar dit keer vormden alle werelden een soort schommel. Ik schommel onderaan de werelden heerlijk heen en weer, moet de schommel wel sturen om recht te kunnen gaan. Hier krijg ik zo’n enorme lachkick van, ik schater het uit over hoe ik heen en weer schommel, vooral als ik naar boven richting wereld 1 kijk, en ik zie dat ik om N. heen schommel (wel met mijn ogen dicht trouwens). Na een klein minuutje klappen de werelden weer terug in en is het weer over.

Hierna heb ik het nog 1x gedaan, dit was iets saaier, ik beleefde dezelfde schommel maar dit keer een stuk korter, zegmaar 5 werelden diep.

We besluiten nu maar naar huis te gaan, en ik ga bij een andere vriend nog even een jointje roken. Deze jongens waren ook wel benieuwd naar Salvia, dus ik wou het ze wel laten proberen. Maar eerst wilden ze bij mij zien wat het deed. Ik nam een flinke hijs van de bong, en net als ik de rook 15sec inheb, en op het punt sta te gaan trippen, komt er een huisgenote de kamer binnengelopen. Nu was het voor mij al verpest, het trippen lukte gewoon niet. 10 Minuten later was het weer rustig, nog een keer geprobeerd.. Dit keer ongeveer 10sec weggeweest waarin ik kreten uitstootte als “wow” “jezus” “ik snap het niet”, maar de “trip” was na 10sec helaas alweer over. De vrienden hebben er nu niet echt zin in, en willen het later wel eens proberen.

Wat ik opvallend vind is hoe belangrijk de setting en je mindset is.. Je moet helemaal mee willen gaan in de trip, en je laten meeslepen. Een tv op de achtergrond kan al storend zijn, iemand die langsloopt, geluiden die je hoort.. Je moet echt een ontzettend rustige omgeving hebben, en zelf echt mee willen gaan in de trip. Ogen dicht is ook erg belangrijk, ik heb 1x in een trip geprobeerd mijn ogen te openen of ik dan ook wat leuks zag, maar ik was gewoon meteen weer terug. Erg jammer vind ik dat het zo kort duurt, maar het is wel ontzettend intens en krachtig. Ik ga er zeker verder mee experimenten, een keer wat meer gebruiken, andere extracten, bladeren etc.. Vind het erg boeiend in elk geval, en volgensmij moet ik ook nog veel dieper kunnen trippen, en misschien ook wel ietsje langer.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Spacecake, joints, bong en SALVIA

Berichtdoor bonghit » do sep 01, 2011 10:05 pm

Heb dit tripreport aandachtig zitten lezen 8-)
Vooral het stukje over salvia is erg intressant 8-)
Vaak word er door gebruikers gezegd dat het erg overdonderde ervaring is,
Wat vaak als minder aangenaam word ervaren.
Leuk om te lezen dat jouw ervaring met salvia overdonderent was,
in de positieve zin van het woord 8-)

Graag gelezen 8-)
Wie ben jij: bonghit
Wat zijn we: samen
Wat gaan we: Naar de klote
Avatar gebruiker
bonghit
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4018
Geregistreerd: zo maart 13, 2011 9:39 pm
Woonplaats: in de coffeeshop

Re: Spacecake, joints, bong en SALVIA

Berichtdoor FlashKip » do sep 01, 2011 10:13 pm

jij gebruikt echt kk veel deze smiley 8-)
Als je morgen even oud bent als vandaag, ben je dood.

Mocht ik me door de wiet beschijten, mocht ik door de hasj vergaan,
laat dan op mijn grafsteen schrijven: "Zijn luier was te zwaar om op staan''
Avatar gebruiker
FlashKip
kip kip kip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 538
Geregistreerd: wo apr 20, 2011 5:35 pm

Re: Spacecake, joints, bong en SALVIA

Berichtdoor Tisjeboy » do sep 01, 2011 11:44 pm

Bonghit mag dat! Bonghit is een held, 8-)
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Re: Spacecake, joints, bong en SALVIA

Berichtdoor MDMC » vr sep 02, 2011 5:15 pm

Jij bent een held.
go to the window, open it, then stick your head out and yell: I'M AS MAD AS HELL, AND I'M NOT GONNA TAKE THIS ANYMORE!


Make Raw not War
Avatar gebruiker
MDMC
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 910
Geregistreerd: ma mei 09, 2011 4:40 pm
Woonplaats: De oudste stad van Nederland

Re: Spacecake, joints, bong en SALVIA

Berichtdoor Saikedellik » za sep 03, 2011 2:12 am

bonghit schreef:Heb dit tripreport aandachtig zitten lezen 8-)
Vooral het stukje over salvia is erg intressant 8-)
Vaak word er door gebruikers gezegd dat het erg overdonderde ervaring is,
Wat vaak als minder aangenaam word ervaren.
Leuk om te lezen dat jouw ervaring met salvia overdonderent was,
in de positieve zin van het woord 8-)

Graag gelezen 8-)

Als je het ook op deze manier wilt ervaren, begin gewoon met kleine hoeveelheden, en als je niks voelt, doe gewoon meteen wat meer.. Maar niet meteen met teveel beginnen, dat is volgensmij de truc met Salvia om het nog wel leuk te vinden :)
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner