Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2CB - wauw

Voor al je psychedelische avonturen.

2CB - wauw

Berichtdoor Towel » ma apr 28, 2014 4:42 pm

We hadden een jaar geleden besloten met een paar vrienden wat 2CB te nemen. Hiervoor wilden we op de goede tijd wachten, en dat was van de week eindelijk.

Omdat een vriend zich nooit goed voelt van pillen, besloot hij dat nooit meer te nemen. Dus hij besloot wat pep te nemen en een vriend uit te nodigen zodat zij elkaar hadden en zodat wij elkaar hadden, het was namelijk van tevoren wel te verwachten dat wij niet op dezelfde lijn zitten als de mensen die gewoon strak staan. Mocht er iets mis gaan konden ze ons altijd te hulp schieten. Niet dat dat achteraf nodig is geweest.

Dit report zal eigenlijk alleen over mij en Tom (nepnaam) gaan, want ik heb werkelijk waar geen idee wat de rest allemaal heeft uitgevoerd. Wij hebben eigenlijk de hele tijd met zijn tweeën een beetje rondgelopen en gelegen.
Ik: 1 en een kwart blauwe hartjes.
Tom: 1 en drie kwart blauwe hartjes.
In de pillen zit ongeveer 15 mg.

2CB genomen: kwartier tot half uur na inname:
Op het moment dat ik in de kamer zat begon ik me wat wazig te voelen. Mijn hoofd voelde licht aan, ik voelde me licht verward maar vooral heel rustig en relaxed. Misschien waren het zenuwen, misschien niet. Wat wel opviel was de wind die door het huis waaide, en hoe de gordijnen rustig heen en weer bewogen. Ik vroeg me op dat moment af hoeveel deuren van het huis open stonden, maar besloot niks te zeggen omdat ik me op dat moment toch wel in een erg truffel achtige vibe bevond. Vervolgens was het tijd om een sigaretje te roken en wij gingen naar buiten toe en vanaf dat moment ben ik mijn tijdsbesef kwijt.

We hadden de sigaret aangestoken en ik merkte dat alles wat ik zag begon te ademen. Het gevoel dat de truffels in begonnen te slaan, daar leek het erg op. We besloten in plaats van zitten rustig op een ligbedje in de tuin te gaan liggen. Daar werd het alleen maar sterker, kleuren werden intenser, alles ademde om me heen, de grond hobbelde en bewoog heen en weer, en de stoel waarop ik zat schommelde. De planten in de tuin bewogen heen en weer en de vijver zag er heel vreemd uit.
Maar wat op dat moment overheersde was het lichamelijke gevoel. Het is moeilijk te beschrijven maar op het begin leek het erg te lijken op mdma, maar dan beter, intenser en totaal overweldigend. Ik werd voor mijn gevoel ver naar beneden mijn ligbedje in gedrukt en keek naar de wolken. Elke ademhaling voelde alsof ik door mijn gehele lichaam ademde, ik had trillingen van mijn hoofd tot aan de puntjes van mijn tenen en het euforische gevoel is onbeschrijfelijk. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt in mijn leven. Op dat punt was er nog maar één ding dat ik uit kon brengen: wauw! Op het moment dat Tom en ik elkaar aankeken begonnen we te lachen. Is dit mogelijk? Dit kan toch gewoon niet?

We waren verder gewoon samen een beetje aan het liggen, een beetje aan het genieten en een beetje aan het praten. Het praten ging wel op een vrij langzaam tempo aangezien het er toch allemaal wat moeilijker uit komt dan je verwacht. Het gevoel bleef sterker worden en de visuals waren zo intens, toen kwamen we erachter dat je eigenlijk alles wel kunt sturen. Als ik dacht blauw, werd alles blauw, dacht ik rood, werd alles rood. Daarbij bleven de wolken zich veranderen in prachtige vormen, hier heb ik denk ik wel de halve avond naar gekeken.
Inmiddels was het buiten al pikdonker en we besloten maar weer eens naar binnen te gaan. Daar waren de gordijnen weer die ik aan het begin van de avond zo heen en weer zag waaien. De visuals waren nu binnen een stuk sterker dan toen en de gordijnen zetten zich in en uit. We zijn gaan liggen op de grond en wisselden zo nu en dan van de grond naar de bank naar het tapijt. Steeds was het weer een totaal andere ervaring. Ineens voelde ik me weer helder en nuchter. Ik vertelde dit aan Tom en hij vertelde me dat het nog een beetje zal schommelen. We praatten rustig verder en op het moment dat we ergens over na moesten denken lukte het allemaal niet meer. En hoppa, daar gingen we weer. Op deze manier heeft de avond zich voortgezet met prachtige visuals, een heerlijk gevoel, lichte schommelingen en heel veel gelach. Na een tijd begon het bij mij echt een stuk minder te worden, het lichamelijke goede gevoel bleef aanhouden toen mijn beeld weer back to normal was. Uiteindelijk duurde het korter dan ik verwachte, maar zoals altijd bij trippen ben je toch ook wel weer blij dat het weer klaar is dus vond ik dat eigenlijk ook geen probleem.

Vervolgens hebben wij ons bij de andere twee gevoegd en dat was uiteindelijk ook erg gezellig. Het was wel prettig om weer zonder moeite te kunnen praten. Op dat moment hoorden wij van de andere twee mensen dat we de hele avond echt complete onzin hebben gepraat en dat het allemaal nergens over ging.

Nu ben ik nog steeds helemaal verbaasd van het spulletje. Het gemak ervan vooral. Geen duistere gedachtes of moeilijke momenten, geen bodyload, gewoon je goed voelen en je mee laten slepen in een hele mooie wereld. De gedachte die constant door me heen ging die avond, daar loop ik nog steeds mee rond als ik eraan denk: Wauw.
Towel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 50
Geregistreerd: zo dec 16, 2012 2:45 pm

Re: 2CB - wauw

Berichtdoor Perry » ma apr 28, 2014 5:19 pm

Mooi report! Geeft me weer associaties met mijn 2C-B trip.
Qua bodyload heb je mazzel gehad denk ik.
Ik heb ook een tijd lang gewoon gezeten, genoten en onzin uitgekraamd.
Heerlijk!
Ik moet dit spul maar weer eens bemachtigen denk ik :woeh:
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13604
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: in de speeltuin

Re: 2CB - wauw

Berichtdoor cojiro » ma apr 28, 2014 9:24 pm

Tof (:

Heb ook eindelijk twee nijntjes bemachtigd, na de eindexamens maar eens gebruik van maken :wub:
Paper glad, geen vouwtjes
Speed is troep en ik heb er een half jaar van mijn leven aan verspild. Laat het liggen.
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: 2CB - wauw

Berichtdoor Prototype » ma apr 28, 2014 10:02 pm

Nice!
Dit lijkt me ook echt geniaal spul, van de zomer maar is doen dan :D
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7490
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner