Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Badtrip truffels

Voor al je psychedelische avonturen.

Badtrip truffels

Berichtdoor esmeex » vr aug 30, 2013 5:06 pm

:puke:
Laatst bijgewerkt door esmeex op do jan 30, 2014 11:11 pm, in totaal 3 keer bewerkt.
esmeex
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: vr aug 30, 2013 4:32 pm

Re: Badtrip truffels

Berichtdoor Basshoven » vr aug 30, 2013 7:58 pm

Mooi geschreven rapport, het spijt me enkel voor de inhoud. Een waarlijk geslaagde trip kan erg mooi zijn.

Als ik je wat mee mag geven voor een eventuele volgende keer dan zou ik je ten zeerste afraden je te verzetten tegen die enge gedachten. De gedachten die je op zo'n moment hebt, heb je onder ogen te komen anders zullen ze pas verdwijnen als de trip langzaam verdwijnt. Dwangmatig leuke dingen denken zoals lieve diertjes, of jezelf te dwingen te denken aan de mooie kanten van het leven doet die enge dingen slechts enger schijnen.

Als je tegen jezelf zegt dat je niet aan een roze olifant mag denken dan wordt het heel erg moeilijk niet meer aan een roze olifant te denken. Als je er wel aan mag denken dan verdwijnt die roze olifant meestal betrekkelijk snel, als je snapt wat ik hiermee bedoel.

Voor mij is het hele punt van een paddo/truffeltrip gelegen in acceptatie van wat je voorgeschoteld krijgt. Zie je iets engs, dan laat je dit het gemakkelijkst passeren door te accepteren dat er iets is wat eng is en dat dat nu eenmaal bij het geheel hoort. Na zo'n acceptatie verdwijnt het dan ook redelijk snel. Herhaaldelijk blijven inprenten dat iets nep is, nep is, nep is, nep is, heeft naar mijn idee een averechts effect: door het hysterische karakter van zo'n oplossing heb je enkel meer het gevoel gek te worden. Beter kun je denken: dit ervaar ik nu, en dat is ok.

Gemakkelijk gezegd natuurlijk, maar daarom ben ik ook van mening dat je een echt mooie paddotrip pas kunt hebben als je een beetje thuis bent in de bewustzijnstoestand die psilocybine opwekt, - dat is natuurlijk mijn mening, sommigen zullen het hier oneens mee zijn. Ik denk alleen dat hoe meer je wegwijs bent in die toestand, hoe meer je een positieve ervaring kan garanderen - alhoewel er natuurlijk nooit sprake is van complete garantie.

Misschien iets waar je wat aan hebt? Hopelijk wordt je volgende keer een mooiere :)
Laatst bijgewerkt door Basshoven op za aug 31, 2013 1:30 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Basshoven
Offline
 


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner