Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer truffels: High Hawaiians!

Voor al je psychedelische avonturen.

Eerste keer truffels: High Hawaiians!

Berichtdoor Example » di mei 13, 2014 3:32 am

Hi,

Ik ben Z (17) en heb voor de eerste keer truffels gebruikt. Ik heb nog nooit een tripreport geschreven maar vind het leuk om eens mijn ervaring eens te delen en hoop dat jullie ondanks mijn langdradigheid het een leuke report vinden. :)

Wie? Z (ik), B (19) en onze tripsitter S (19). Hun beide hadden al een paar keer truffels gebruikt.

Wanneer? Op een mooie maandagavond, toen de zon nog net niet onderging.

Wat? High Hawaiians. Allebei de helft, 11 gram ieder dus.



Waar? Buiten in een park, met water, bomen en parkjes op een mooie maandagavond 2 weken geleden. De plek waar we doorgaans vaak chillen.

Wat vooraf ging: B kwam mij ophalen in de avond en we gingen samen naar de stad. Daarvoor had ik al inkopen
Spoiler! :
gedaan bij de supermarkt; energy blikjes, fles drinken, kauwgom, wat zoute sticks en 2 XL pakjes sigaretten. Dit omdat B mij vertelde dat we weleens een heel pakje leeg konden gaan roken omdat hij dat bij z'n vorige trip een paar uurtjes had gedaan. In de stad hebben we nog Dextro gekocht voor de zekerheid... En natuurlijk de truffels zelf! We waren eerst van plan voor de Atlantis te gaan, maar zo eigenwijs als ik ben wou ik gelijk de duurste want ik wou maximaal trippen :lol:

Hierna zijn we naar het park gegaan en nog voordat onze tripsitter er was hadden we de truffels al weggestauwd. B wou graag al beginnen en ik was ook wel gemotiveerd wat deze avond me ging brengen!

Vanaf het eten: Toen ik voor het eerst de truffels proef om 22:00 uur vond ik het wel meevallen. Ik had al vele verhalen gehoord en gelezen over dat truffels erg vies zouden zijn en niet te harden. Dat viel allemaal wel mee, na enkele minuten flink te hebben gekauwd waren ze op! B vond ze best wel vies overigens, maar hij wist de smaak al.

Toen onze tripsitter S was aangekomen voelde ik al een raar gevoel opkomen. B en S dachten dat het placebo was, maar het begon bij mij al snel te werken gewoon. Na 20 minuten a 30 minuten kwam hij licht in, en na een uur stond ik wel op m'n kop. Niet dat het zooo heftig was, maar ik had aardig wat mooie visuals en het hele park zag er anders uit. Bomen begonnen op Maokai's te lijken (een bepaald figuur uit League of Legends :woeh:)



Vanaf dat moment vond ik het gelijk al leuk! B en ik zaten heel veel te praten, terwijl S rustig een jointje zat te roken. Wij waren vooral druk bezig met de omgeving toen ons de joint werd aangereikt. We hebben niet heel erg veel gesmoket, af een toe een paar hijsjes.

Toen we vol in onze space zaten kwamen er opeens 2 jongens voorbij gefietst, en toen ze stopten zagen we dat het Y en M waren, vrienden van ons. Gelijk zei B dat we truffels hadden gebruikt en of ze rustig wilden doen, want we hadden afgesproken het in een rustige omgeving te doen en met niet al teveel mensen. Zij gingen op het bankje zo'n 5 meter naast ons een jointje draaien en die smoken. 10 minuten later kwam opeens B aangelopen, nog een vriend van ons! B en ik vonden het wel erg druk worden en samen met S zijn we een stukje gaan lopen...

We begonnen het park te her-verkennen en eenmaal door het park lopende leek alles opeens op een jungle. Ik kon moeilijk bepalen of het aan mij lag of dat het gewoon een jungle was geworden. B ervoer dit hetzelfde. Het park zag er op sommige plekken totaal anders uit, zo had ik het nog nooit eerder gezien. Vol enthousiasme liepen we naar de ligbanken, waar je heerlijk kon liggen. Hier was water en onze tripsitter zei ons op te passen hier. Dapper als ik ben ging ik bij het water staan, maar toen ik mij bewust werd dat dat niet erg slim was ging ik ook op een ligbank zitten. De hele trip hadden we een box bij ons, dus pompten we Wiz Khalifa, Kendrick Lamar, Mac Miller en andere muziek waar we normaal gesproken. Heerlijk achterover gezakt waren we aan het genieten van de omgeving. Ik was zo fijn om naar muziek te luisteren, en vooral naar dit

S leek zich ook wel te vermaken, dus we hadden het alle 3 naar onze zin. Nadat ik mijn schoenen uit had gedaan om lekker te gaan liggen ging het plotseling regenen... Hierdoor waren m'n sokken en schoenen redelijk nat van binnen geworden, maar ik was hard aan het trippen dus had ik dit niet door.

Tijdens onze trip hebben zoals B mij eerder al toezei erg veel gerookt! Toen we verder door het park gingen lopen heb ik zelfs een peuk opgegeten :grin: Yup, foolish. Maar we konden er allemaal wel erg om lachen.

Toen we terug liepen naar waar we begonnen zaten onze vrienden Y, M en B lekker rustig te smoken daar. Ze zeiden van me genoten te hebben, omdat ik blijkbaar door het hele park hoorbaar aan het lachen was hahahaha. Dit had ik geeneens door maar mijzelf kennende wist ik dat het waar was. We hebben een paar jointjes gerold en opgerookt, iedereen had het wel naar zijn zin en het was gezellig. Om de 10 minuten tikte ik S aan om te zeggen dat het tijd was om te roken, en we hebben daadwerkelijk om de zoveel minuten een sigaret zitten roken omdat het gewoon zoooooo chill was :smokin: Ik raad je echt aan veel sigaretten mee te nemen als je rookt en truffels gaat gebruiken.

Toen Y en M vertrokken bleef B nog met ons chillen. Inmiddels waren we ongeveer 2½ aan het trippen. Ik besloot maar eens op m'n telefoon te kijken en wat bleek; de achtergrond was überspacend! Het meisje dat ik als achtergrond had ingesteld begon allemaal linke gezichten te trekken en ik tripte 'm als de motherf*cker. Toen B en ik besloten te stoeien gingen we ham. Nouja, niet echt. Maar alsof. Ik was erg fanatiek en had een hoop energie. Ondertussen hebben we het echt over van alles gehad. B had z'n portemonnee en sleutels aan S gegeven, omdat hij zei dat je makkelijk het gevoel kon hebben iets kwijt te raken..... No shit. Ik heb wel 20x aan S gevraagd waar de box was, mijn tas, en dat soort dingen. Ik vond het wel erg fijn om mijn telefoon in m'n broekzak te hebben, dat geeft toch een fijn gevoel. We hebben ook de videoclip 'Molly' van Tyga gecheckt, die erom bekend staat leuk is om te kijken als je spacet. Op wat dan ook :woeh:



Op een gegeven moment fietsen er 2 politiebikers langs ons. Gelijk stond ik op scherp, want ik tripte 'm erg hard en had geen zin dat ze net nu om ID kwamen vragen. Ik weet niet wat voor gekke dingen ik dan had gedaan :kleuter: Nee hoor, grapje. Maar gelukkig fietsen ze door en was er niks aan de hand. Deze plek staat erom bekend dat er vaak politie en handhaving surveillance komt doen.

Anderhalf uur later, om 02:00, toen we ongeveer 4 uur tripten begonnen we ons af te vragen hoelang het nog ging duren. S gaf aan dat ie graag wou gaan pitten, en dat konden wij ook wel begrijpen. Onze tripsitter is vervolgens naar huis gegaan en wij waren nog met B, dus iemand hield ons nog in de gaten, Het uurtje daarna hebben we zitten uittrippen. Dingen begonnen minder vaag en weer realistischer te worden, wat ik enerzijds jammer vond. Toen B Dextro's aan het eten was, omdat hij dat lekker vond, had ik er ook een paar genomen. Niet wetende of we het aten om uit te spacen of dat we het beide daadwerkelijk gewoon lekker vonden, waren we bijna toegekomen aan het einde van onze trip. Ik was nog aan het proberen om enige visuals terug te krijgen, maar alles was stukken minder geworden en bijna normaal zelfs.

Toen B samen met mij naar huis was gereden en hij vervolgens ook zelf naar huis ging, ben ik zachtjes naar binnengegaan. Ik heb ongeveer een halfuur nog in de woonkamer doorgebracht, te niksen. Ik heb voor me uitgekeken, met m'n hond geknuffeld en verder zitten nadenken over allemaal dingen. Ik was onwetend, en wist niet helemaal wat ik moest doen: of met eten naar bed gaan maar daar veel moeite voor doen of gewoon naar bed gaan met een hongergevoel. Ik heb daar dus een halfuur over gedaan :| Toen ben ik naar bed gegaan, heb ik nog wat Uitzending Gemist gekeken en ben ik in slaap gevallen.

Day after De dag na ons truffelgebruik, of nou ja diezelfde dag eigenlijk maar die middag, was ik erg sloom. Ik heb de hele dag een beetje zitten gamen en ik was best moe. Ik heb weinig energie om naar buiten te gaan. S had ik minder last van vertelde hij me later.

Conclusie De trip was erg veel fun! Redelijk zwaar (mag ook wel voor 14 euro :roll:), we tripten 'm wel hard. Het was wel hoe ik het me had voorgesteld. Heel erg veel gerookt, ongeveer 20 peuken in een paar uurtjes en heel weinig gegeten. De energies zijn zelfs niet opgegaan, wat me normaal nooit lukt :beer: Het was ook erg chill om muziek te luisteren, een box is eigenlijk wel een must. Ik raad deze truffelsoort zeker aan, het is het het geld waard!
Done: Alcohol, wiet, hasj, caffeine, lachgas, MDMA, GHB, truffels
Avatar gebruiker
Example
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: di mei 13, 2014 1:17 am

Re: Eerste keer truffels: High Hawaiians!

Berichtdoor Monologic » di mei 13, 2014 11:00 am

Laatst bijgewerkt door Monologic op do apr 19, 2018 5:42 am, in totaal 1 keer bewerkt.
“Ik voel me beter dan alles buiten mij, mij laat voelen als ik me niet zou voelen, zoals nu.” - 8
The gods know what you've done..
Avatar gebruiker
Monologic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 552
Geregistreerd: do maart 06, 2014 1:03 pm

Re: Eerste keer truffels: High Hawaiians!

Berichtdoor Gnothi seauton » di mei 13, 2014 11:13 am

Het klinkt inderdaad als een leuke trip.

Heb je er ook iets van geleerd?

Dat nummer is trouwens wel chill, maar gejat van DJ Shadow. :P
Avatar gebruiker
Gnothi seauton
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 52
Geregistreerd: wo jun 29, 2011 10:48 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner