Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Mijn eerste keer truffels. Even bad, maar geweldig.

Voor al je psychedelische avonturen.

Mijn eerste keer truffels. Even bad, maar geweldig.

Berichtdoor Lilmuis » zo maart 06, 2016 11:56 am

Ik ben er veel te jong voor, maar ik wil veel uitproberen. Ik ben 16 jaar en heb al aantal keren xtc gebruikt, en blow zowat elke dag (nu meestal hasj). Ik en mijn beste vriendin 'D' ( ook 16) wilde heel graag eens truffels uitproberen. We stelden het al heel lang uit. Tot gister, het moest gewoon gebeuren. 'D' stelde voor dat ik het zou halen in de smartshop, en zij zorgde voor eten, drinken, kleedje etc.

Samen met een andere vriendin 'M' zijn wij naar de smartshop gegaan. Omdat we graag wel echt wat wilde voelen en zien, maar niet alle 3 een heel bakje wilde hebben wij 20 gram atlantis met ze 3e gedeeld.
We waren heel even bij D thuis en aten het daar met pinda's. De smaak viel heel erg mee, maar was toch niet te pruimen.
Na het eten van de truffels zijn we gelijk naar buiten gegaan. Onze tripsitter en D gingen eerst sigaretten halen, en M en ik gingen naar de Albert Heijn om wat gezonds te halen.

Ik begon het na 10 min wel te merken aan mijn zicht. Alles ging wat trager, ik werd een beetje misselijk, en ik voelde me zeeeerr lichtjes in me hoofd. We gingen naar een gezellig park in een piratenschip zitten. Eenmaal daar aangekomen merkte ik het wel. Ik wilde veel praten, heel veel. Maar over helemaal niks. Als ik naar buiten keek uit het gat van de schip, zag ik alles misvormen. De kleuren werden veel intenser. Ik dacht na over van alles en het voelde geweldig! Ik wilde rennen, vliegen. Maar wat ik het liefste wilde, was mijn tripsitter uitleggen wat ik voelde en wat ik zag. Maar het lukte me gewoon niet.
Ik voelde me zo elastiekjes, alles ging sloom. We weten niet wat we willen. Ik denk dat we deze avond zeker wel 10 km of meer hebben gelopen.

1,5 uur later, het was half 6 's avonds. Het begon schemerig te worden en dat vonden we niet echt fijn. Maar we spacede lekker door. Terwijl D en M op een grote zandberg deden alsof ze op de maan stonden, zat ik op een bankje te kijken naar het gras, de bomen en de wolken. Alles was zo interessant. Het gras was nog groener dan normaal. Het bewoog en alles ademde. Zoveel gedachtes die door me hoofd heen gingen.
Ik zag allemaal gezicten in de muren, en in het gras. Als k mijn ogen dicht dee kreeg ik een gekke CEV van een meisje dat radalagen deed in een cheerleadpakje.
Mijn lichaam leek helemaal niet van mij. Alsof mijn hoofd gewoon op iemand anders' lichaam was geplakt.
Maar ik vond het ineens heel saai worden omdat het zo donker werd ineens. Dus we gingen naar een speeltuintje. D besloot snel even naar huis te gaan om der tas te droppen. Ik bleef bij het speeltuintje met M en een vriend.

Al snel merkte ik dat het wat minder goed met me ging. Mijn gedachtes gingen van blij, naar heell somber. Ik dacht er alleen maar aan hoe ik uit me trip kon komen, ik had er helemaal genoeg van. Ik voelde me niet fijn en viel bijna in slaap. Ik weet niet meer precies wat het was. Ik denk dat het kwam omdat mijn visuals nu heel erg raar werden, het werd me allemaal veel te veel. (Ik had er ook bij geblowd dus daar kan t ook door komen)

Later besloten we naar wat vrienden te gaan die ook al truffels hadden genomen maar omdat het bij hun pas inwerkte en bij ons net uitwerkte, was dat geen goed idee. Beetje saai.

Ondanks dat het de laatste 3/4 uur niet echt heel leuk was. Vond ik het door de eerste 2 uur, de beste avontuur van mijn leven tot nu toe.
( het beste vond ik toch wel echt dat alles zo duidelijk helder was, alles misvormde en al die lachkicks.)
Lilmuis
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: di okt 20, 2015 12:01 am

Re: Mijn eerste keer truffels. Even bad, maar geweldig.

Berichtdoor Maus » zo maart 06, 2016 5:36 pm

Dankjewel voor je tripverslag, het moet een mooie ervaring geweest zijn :)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten


Leo Gura from http://www.actualized.org schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from truth
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
DF God
Offline
 
Posts: 10325
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Mijn eerste keer truffels. Even bad, maar geweldig.

Berichtdoor Biemans83 » ma maart 07, 2016 12:23 pm

Tip van een ervaren psychonaut. Zorg dat je altijd muziek
bij je hebt als je gaat trippen. Cave Rave van the Crystal Fighters vindt ik een van de beste albums om op te trippen. Vrolijke melodien trippy ritmes en spirituele liefdevolle texten. Dit album heeft voor mij nog iedereen uit zijn badtrip moment gehaald.
Biemans83
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: do feb 25, 2016 5:25 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron