Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

tweede keer LSD

Voor al je psychedelische avonturen.

tweede keer LSD

Berichtdoor drugs you should try » wo nov 23, 2016 6:41 pm

Dag allemaal, ik zal beginnen met me even voor te stellen aangezien ik nieuw ben op dit forum en eigenlijk ook vrij nieuw in het hele "drugswereldje". Ik ben een 17-jarig meisje uit België en experimenteer sinds augustus met drugs. Blowen doe ik wel al een tijdje, zo'n 2 jaar nu.
Dit is mijn allereerste tripreport dus tips zijn steeds welkom!
Graag benadruk nog even dat alle namen die aan bod komen fictief zijn.

Voorbije zaterdag besloot ik samen met een vriendin lekker te gaan trippen. Het was de tweede keer dat we dit deden samen, enkel was er vorige keer wel een tripsitter bij en deze keer niet. Meteen onze eerste en grootste fout denk ik.
Om ongeveer 14.00 namen we elks een zegel terwijl we op de bus waren aan het wachten. Hierna hebben we nog een jointje gerookt en zijn we opgestapt. We hadden immers besloten op avontuur te gaan in een groot bos. De busrit was ronduit hilarisch. Louise (de vriendin) zat werkelijk in de raarste positie in haar stoeltje en hier hebben we de hele weg mee gelachen. Vanaf we van de bus stapten werd ik overrompeld door de herfstkleuren die de bomen hadden en de pracht van de natuur.
Louise en ik hebben een eindje gewandeld in het bos, tot we bij een huisje kwamen. Hier zijn we op een bankje gaan zitten en hebben we een hele tijd lang enkel gepraat en gekeken. Alles dat ik zag was buitengewoon prachtig. In de kruin van de bomen zag ik overal pauwenveren, regenbogen en bewegende patroontjes. Na een tijdje besloten Louise en ik nog een joint te draaien.
Hier is het volgens mij een beetje fout gelopen, we zaten immers al een tijdje op dezelfde plek in een GIGANTISCH bos en begonnen onszelf wat bang te maken. Ik voelde me enorm geïsoleerd. Wat exact ik dacht, kan ik mij niet meer herinneren maar wat ik wel nog weet is dat ik overal complottheorieën herkende en alles een beetje een "loop" was, zichzelf herhaalde.
Louise en ik begonnen door te hebben dat als we op deze plek bleven, we in een bad trip zouden geraken en toen zijn we dus beginnnen wandelen. Al snel hadden we door dat we verdwaald waren. Na ongeveer een halfuur wandelen kwamen we 2 wandelaars tegen, maar ook zij konden ons de weg niet uitleggen. Na toch wel een dik uur te wandelen, vonden we uiteindelijk toch de uitgang van het bos, maar nu deed een volgend probleem zich voor: sociale angst. Waarom weet ik niet, maar ik herinner me heel goed dat ik NIET meer in het openbaar durfde komen. De hele weg naar huis was dan ook een rare gebeurtenis. Toen ik door het raam keek op de bus, zag ik de letters van reclameborden heen en weer dansen. Toen we van de bus stapten, hebben we nog een jointje gerookt.
Louise had al de hele tijd honger dus zijn we nog even naar de winkel gegaan voor wat eten en fruitsap en nadien zijn we naar het huis van een vriend gegaan. Toen we hier aankwamen, kregen we onmiddellijk een blunt in de handen geduwt en nadien hebben we nog een aantal jointen gerookt. Het was intussen 20h30 en de visuals waren nog steeds sterk aanwezig. Deze hebben aangehouden tot ik om ongeveer 2.00 in slaap viel. Naarmate de tijd vorderde, kreeg ik ook wat last van hoofdpijn die de volgende dag ook nog heeft aangehouden, maar niet echt stoorde.

Al bij al een heel mooie trip, waar ik enorm van heb genoten, maar die af en toe ook een beetje lang duurde. Trippen is iets dat ik heel graag vaker zou doen, vandaar mijn vraag of jullie misschien wat tips,... voor me hebben?
drugs you should try
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: wo nov 16, 2016 1:54 am

Re: tweede keer LSD

Berichtdoor Poseidon » wo nov 23, 2016 7:05 pm

Mooi report man. :hulde:

Welkom en misschien is 2CB een leuk tripmiddel voor je?
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: tweede keer LSD

Berichtdoor drugs you should try » za nov 26, 2016 11:35 am

Poseidon schreef:Mooi report man. :hulde:

Welkom en misschien is 2CB een leuk tripmiddel voor je?


bedankt! 2CB staat absoluut op mijn to-do list!
drugs you should try
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: wo nov 16, 2016 1:54 am

Re: tweede keer LSD

Berichtdoor Partypipo » za nov 26, 2016 12:37 pm

Ikzelf heb ook makkelijk wanneer ik erbij blow dat ik niet lekker trip.
Probeer eens te trippen zonder joints. Word ik veel minder para van.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4155
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner