Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Van intense kleuren tot samen smelten met het universum

Voor al je psychedelische avonturen.

Van intense kleuren tot samen smelten met het universum

Berichtdoor Amorion » zo jun 15, 2014 6:38 pm

Hallo,

Gister hebben wij een enorme trip beleefd en er zeker van genoten daarom dit trip report.
Wie: ik, W, D, L en 4 andere mensen die redelijk inrelevant zijn.
Wat: 15gram Dragons Dynamite truffels per persoon + 1 rauwe cacoa boon en veel wiet
Setting: thuis en in de achtertuin
Set: Ik Jarig en net geslaagd, een vrolijke relaxte sfeer met enige spanningen over wat ons te wachten stond

Nou zoals jullie al zagen was het mijn verjaardag en ben ik net geslaagd met echt ziek goede cijfers ik was een beetje verbaasd van mij prestatie en dus erg blij. Rond 3uur kwam D toen hebben we samen een stickie gerookt en een beetje gechillt voor de PS3 en Skate3 gespeeld erg vermakelijk als je high bent. om 4uur kwam L daar hebben we ook nog een stickie mee gerookt. toen rond kwart over 6 iedereen was gearriveerd hebben we de truffels uit de koelkast gepakt en die met sinaasappelsap goed fijn gekauwd de smaak was niet al te lekker. Ik had zelf de hele dag niks gegeten en de dagen ervoor alleen maar licht en gezond eten, Na 15 minuten merkte ik al dat kleuren toch wel een behoorlijk stuk scherper werden plus dat alles net even wat grappiger was dan normaal, de wiet was al zo goed als uit gewerkt maar ik begon me toch al weer aardig high'er te voelen hier aan merk ik zelf altijd dat het effect aan het opkomen is. Toen heb ik Pink Floyd aan gezet. weer 15 minuten later zag ik in een hek waar een plant in groeide de hele tijd een heel knap vrouwelijk hoofd naar me kijken die met haar haar aan het spelen was, een van de prachtigste dingen die ik heb gezien. Na drie kwartier zetten L slow jazz op en begon alles al een beetje erg gek te worden en ik merkte toen al dat dit een stevige trip ging worden, op dit punt leek de realiteit een papieren blaadje waar je golven mee maakte de sloot was 5meter verder letterlijk 3 meter hoger. Ik met mijn nog redelijk nuchtere gedachte dacht wel zo iets van ja dit hoort niet hoor water hoort best wel recht te zijn. Nadat punt te hebben bereikt is het besef van tijd aardig weg gevallen en ik kan ook dingen niet meer helemaal op volgorde zetten ik weet nog wel exact wat ik allemaal heb gedaan.

Wij hadden een vuurtje in een vuurkorf aan en dit kon ik als waren overmeesteren en controleren, ik moest het vuur temmen. Dit was erg leuk en misschien lichtelijk gevaarlijk maar ik kan altijd over mij gekke gedachte nog nuchter denken van wat ik wel en niet kan doen. Binnen waren de inrelevanten mensen voetbal aan het kijken ik ben daar af en toe bij gaan zitten maar kon die rauwe down to earth voetbal kijken echt niet verdragen, D heeft hier de hele avond voetbal zitten kijken terwijl hij ook flink aan het trippen was naar mijn idee veel respect hiervoor. Ik heb veel met W buiten gezeten en naar bloemen gekeken. We wilden voor de grap ook een dart pijltje gooien, W gooiden het dartpijltje zo hard in het dartbord dat we er beide helemaal stuk van gingen van het lachen dit was een van de grappigste dingen die ik heb mee gemaakt. Hierna sloeg alles een beetje om ik was sociaal niet meer vaardig en had ook gewoon geen zin meer om te praten en heb tussen L en T in gezeten een beetje liggen te dromen dit was zeker niet onaangenaam. Toen wilden ik even op mijn kamer liggen en heb dat ook gedaan ik ben tussen door meerdere malen doelloos door mijn huis gelopen omdat ik niet meer snapte wat er nou precies gaande was, de momenten dat ik op mijn bed lag vond ik dat zo prettig mijn gedachte ging heel erg snel en ik zat in een andere werkelijkheid met alleen nog patronen opgebouwd uit energie en als ik mijn ogen open deed zag ik overal van die ouwe Egyptische rebus patronen voornamelijk opgebouwd uit gele en groene kleuren dit heb ik ook vaak met 2C-B alleen nog nooit zo intens. Toen ik dacht wel weer naar beneden kunnen te gaan tripte ik nog steeds flink maar had een beetje toegegeven aan het feit dat ik erg hard ging en kon wel onder de mensen rustig voor me uit kijken. Mijn kat is nog op het aanrecht gesprongen en was de kip (Die een Nederlandse Peruaan en Duitser voor 35euro bij Spareribs express hadden gehaald) aan het op eten die daar lag, L riep mij en ik heb de kat zonder enige moeite opgetild en uit huis gezet dat mij dit zo makkelijk op instinkt was gelukt verbaasde me 4 a 5 minuten lang. Toen ik weer wat helderder begon te worden zag ik nog steeds overal patronen dit was rond 11 uur, ik dacht weer kompleet nuchter te zijn maar toen ik voetbal aan het kijken was zag ik allemaal gezichten in het gras van het voetbal veld dit vond ik nog wel erg lollig. Rond half 12 zijn we buiten gaan zitten bij het vuur nu kon ik wel weer helemaal nuchter nadenken en was de chaos in me hoofd weg getrokken het vuur speelde nog wel leuk en was best magisch. Op dit punt hebben we ook nog een joint :stoned: gerookt dit was de eerste waar bij ik de rook weer in me lichaam voelde want tijdens het trippen voelde ik me hele ingewanden niet wat op zich erg logisch is maar daar was ik me erg bewust van heel gek.

Toen ik daarna in bed stapte om half 3 en mijn ogen sluiten zag ik nog steeds erg levendige beelden en gingen mijn gedachte nog erg hard ik ben denk ik rond half 4 in slaap gevallen en heb erg fantasie rijk gedroomd.

Ik zelf vond het erg fijn dat ik thuis was en rustig op mijn bed kon liggen, en kon genieten van de enorme samensmelting met alles om mij heen.

Deze truffels zijn erg sterk en ik raad zo ook af voor enige onervaren tripper maar als je er mentaal goed voor staat en je kan overgeven aan situaties is dit zeker een aanrader naar mijn gevoel zat ik tussen trip leven 4 en 5 dit is het hoogste wat ik ooit heb bereikt, iets wat zeker niet als naar mag worden ervaren.
Done: wiet, hasj, ritalin, MDMA, paddo's, 2C-B, LSD.
Amorion
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: zo mei 25, 2014 6:29 pm

Re: Van intense kleuren tot samen smelten met het universum

Berichtdoor Schepje » zo jun 15, 2014 6:56 pm

Haha ja ik heb ook eens zo goed vermaakt met een vuurtje en mexies.
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Van intense kleuren tot samen smelten met het universum

Berichtdoor Fennec » zo jun 15, 2014 8:18 pm

Allereerst, Gefeliciteerd met het slagen!

Ten tweede, leuk report en volgens mij een nog leukere trip! Tof dat je het vuur onder controle had! Ik heb laatst brandnetels geaaid, ook leuk als je aan het trippen bent. Ze prikken namelijk niet, like, echt niet!
We zijn stukjes wanhoop, bij elkaar geraapt door het universum

~ Me, high as fuck
Avatar gebruiker
Fennec
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 104
Geregistreerd: ma mei 12, 2014 6:24 pm
Woonplaats: Ergens in Drenthe, soms weet ik het zelf ook niet meer...


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron