Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Hollandia

Voor al je psychedelische avonturen.

Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Hollandia

Berichtdoor Psytube » vr jun 06, 2014 11:02 am

Dosis: hollandia's 17,7gr (hele verpakking)

waar: alleen thuis
set: tipsy & happy
setting: De woonkamer omgebouwd tot een tripkamer (kleurijke posters, beeldjes, lakens/kussen van bed op de zetel,...)
muziek: Jimi Hendrickx,Kiss, Jeferson Airplane, The Rolling Stones, Guns N' Roses, Pink Floyd, Bob Marley
Aantal sitters: 0


15:30 Rustig wat muziek aan en wat gamen ondertussen op het gemakje 2 33CL jupilers drinken

16:20 Klein beetje beschonken (had overigens al 2-3 weken niets van alcohol gedronken) tijd voor deze vieze bittere truffels binnen te kappen alles goed gekauwt en met kleine slokjes fanta doorgespoeld terwijl ik nog aan het gamen was.

16:45 Voel me misselijk dus besluit wat te gaan liggen in de zetel onder mn laken met mn ogen toe.

en toen begon het :keta: :eek: :shock: :love:

Nog steeds in de zetel en af en toe doe ik mn ogen open en zie ik best gekke dingen, alle gordijnen en muren waren bedekt met Maztec/Maya achtige patronen mn woonkamer leek wel een stuk geschiedenis. Ook de muren bewogen/leefden en plots beginnen mn gedachten door mijn hoofd te stromen tegen 100 per uur niet normaal wow echt heftig kon me geen second op iets focussen dus ik dee maar weer mn ogen toe, en dit was het... de mooiste CEV die ik al had ik was aan het surfen op een regenboog in mijn gedachten en alles was vrolijk en positief. Dit is het enige wat ik nog kan zeggen van mijn piek want vanaf nu begon het slecht te gaan.

Ik heb dingen gedaan dat ik niet meer weet want de woonkamer was echt een rotzooi geworden en ook stonden er plots 4 emmers verdeeld over de living ik neem aan dat ik even braakneigingen moet gehad hebben :puke: ? Het leek een echte chaos

Maar goed de piek is net voorbij ik wist niet meer wat er gebeurd was en had het gevoel mn identiteit kwijt te zijn, wie ben ik? Wat doe ik? Wat is er gebeurd? Stel me rare vragen en heb de éne mindfuck achter de andere maar ik beslis even op het terras een luchtje te scheppen en ik wordt beter en begin weer dingen te beseffen.

Maar plots staat mijn moeder voor de deur, en toen was het echt verneukt. (Ben wel meerderjarig maar woon nog thuis en mn moeder ging die dag niet thuiskomen maar ze was iets vergeten en kwam dat ophalen, natuurlijk komt ze binnen ze ziet dat de woonkamer omgetoverd is, overal die emmers en luide muziek en mn pupillen zo groot er was geen weg dat ik er aan kon ontkomen dus ik heb meteen bekend van kijk sorry ik ben aan het trippen op 'paddo's' zij ik en dan zij in shock en begint me te verwijten dat ik gek ben en allemaal kwetsende dingen maar gelukkig ging ze snel weg.

Maar het was in iedergeval gedaan met de fun haar woorden kwamen hard aan (o.a. zeggen van als je op je vader wilt lijken ben je goed bezig, maar mijn vader is een coke & drankverslaafde die mn moeder besteelde en sloeg) dus mn trip werd plots heel emotioneel en paranoia, ik sla dan ook enorm in paniek en begin rare dingen te doen zoals in het rond springen en had het gevoel dat ik opgesloten zat, gelukkig heb ik toen mijn gsm genomen en naar een van men beste maten gebeld, een echte psychonaut welliswaar en door zijn stem te horen voelde ik me weer meer in de realiteit en hij kon me goed kalmeren en nodig was het...

De trip nam weer een draai en plots werd het een erg filosofische trip, ik besefte plots dat ik eigenlijk helemaal niet goed bezig geweest ben de laatste tijd en geen doel meer heb in het leven, heb nl de laatste maanden erg veel geblowt en niets nuttigs gedaan, en ook sommige banden met familie wat verwaarloosd o.a. met mn grootouders waar ik vroeger wel eens spontaan op bezoek bij ging enz dat was immers al laaaang geleden, ook zag ik in dat ik misschien wat meer tijd met mn kleine broertje moet doorbrengen wat ik wel al dee maar gwn nog meer hij is nl bijna 10jr oud en jah het zijn de laatste jaren dat die nog zo klein zal zijn voordat hij een grote puber wordt. En vooral dat ik in september weer naar school ga en men laatste jaar gewoon afmaak (was dit jaar gestopt door een depressie en zag het niet meer zitten), een mens moet een doel hebben in het leven en bv niet alle dagen zitten blowen en nietsen want daar wordt je enkel nog meer depri van op lange termijn en bereik je niets.


Voor de rest van de avond echter met een oncomfortabel gevoel in de zetel gelegen en kon ook niet slapen (had zelf om 12:00 een zopiclone 7,5 genomen en een liter bier gedronken maar niks hielp, ookal was ik uitgeput mentaal ik kon maar niet slapen


03:00 toen ben ik pas in slaap gevallen


Dingen die ik geleerd heb:
-Meer tijd met mn familie doorbrengen en de banden versterken
-Ik zal maar niet nooit zeggen maar ik laat de psychedelics toch een lange tijd links liggen
-Werken aan de toekomst/een doel hebben
-Dat ik toch wel 2 vrienden heb die ik goed kan vertrouwen K & R
-Nuchter zijn is zo slecht nog niet
-Ik wil dat mn familie trots kan zijn op mij

Ik heb het wel erg zwaar gehad na dat gedoe met mn moeder maar toch dit is op te lossen als ik haar wat tijd geef en eens een cadeautje koop ofzo, achteraf bekeken heb ik toch geen spijt van de trip, het was in ieder geval de meest leerzame trip OOIT en nu heb ik de wilskracht gekregen om te ondernemen die ik vroeger niet had.

Dit was overigens mn 5de trip (in een totale periode van 1,5 jaar)
Laatst bijgewerkt door Psytube op vr jun 06, 2014 11:12 am, in totaal 2 keer bewerkt.
Psytube
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: ma jun 02, 2014 9:54 am

Re: Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Holland

Berichtdoor Psytube » vr jun 06, 2014 11:08 am

oh damn ik heb het in de verkeerde sectie geplaatst
Psytube
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: ma jun 02, 2014 9:54 am

Re: Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Holland

Berichtdoor Perry » vr jun 06, 2014 1:02 pm

Ach, dat geeft niet, het kan van verplaatst worden.
Ik zal m later even lezen, ziet er op t eerste oog interessant uit
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13604
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: in de speeltuin

Re: Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Holland

Berichtdoor cojiro » vr jun 06, 2014 1:24 pm

Mooi reportje!

Tof om te zien dat mensen vaak van die levensverbeterings-inzichten krijgen van truffels, of dat hun trip zo de nadruk kan leggen op sociale contacten, vrienden, familie en liefde. Ik herinner me een report, volgens mij ook hier op DF, van een dude die op het hoogtepunt van z'n trip al z'n vrienden en familie ging bellen om ze te vertellen dat hij van ze hield. Klinkt debiel natuurlijk, maar het was heel mooi beschreven en dat is wel één van de tofste reports die ik heb gelezen hier. Kan 'm alleen niet meer vinden ):

Thanks for sharing!
Paper glad, geen vouwtjes
Speed is troep en ik heb er een half jaar van mijn leven aan verspild. Laat het liggen.
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Holland

Berichtdoor Perry » vr jun 06, 2014 7:14 pm

Wauw, heb m helemaal gelezen: Heftig man!
Je moeder heeft waarschijnlijk niet echt verstand van psychedelica dat ze zo reageert, maar blij dat t toch nog een positieve of in ieder geval leerzame wending heeft gekregen.
Welkom op t forum trouwens :)
Mag ik vragen of je naast alcohol, wiet en truffels nog met meer drugs ervaring hebt?
En waarom je ervoor gekozen hebt geen surfer erbij te hebben?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13604
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: in de speeltuin

Re: Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Holland

Berichtdoor Psytube » vr jun 06, 2014 7:35 pm

Inderdaad ze denk dat mensen die psychedelics gebruiken allemaal gek zijn enz :p en ook denkt ze dat het veel schadelijker is dan stimulanten enz...
Verdere ervaring met psychedelica 1ste keer 15gr dragon's dynamite van azarius echt een hilarische trip, 2de keer was atlantis 15gr was milder maar toch een enorm visuele trip ook en ook al daarvoor eens mexicana en hollandia gedaan maar lagere dosisen en niet echt getript. Ook 30mg 2-cb best heftig en een enorme bodyload maar hier was veel bier bij betrokken en was de bedoeling om maar 1 nijntje te doen maar ja dronken en wasted denken dat je het wel aankan dit was ook een heftige trip maar helemaal niet bad. Deze was echt de eerste keer dat ik zo freakte. Wat ik nog gedaan heb salvia, coke, speed, wiet, hasj, Xtc/mdma... Voorlopig hou ik het gewoon op wat biertjes en jointjes enkel tijdens het uitgaan en max 3-4 keer aan de x op grote feesten :)
Psytube
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: ma jun 02, 2014 9:54 am

Re: Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Holland

Berichtdoor Anjuna » vr jun 06, 2014 9:06 pm

Wauw! Vet dat je er zo veel uit hebt kunnen halen. Misschien is de confrontatie met je moeder daar wel voor nodig geweest. Fijn ook dat je nergens spijt van hebt. Nu is het tijd om te verworven inzichten toe te gaan passen; het zal er alleen maar beter op worden. :love:

cojiro schreef:Ik herinner me een report, volgens mij ook hier op DF, van een dude die op het hoogtepunt van z'n trip al z'n vrienden en familie ging bellen om ze te vertellen dat hij van ze hield. Klinkt debiel natuurlijk, maar het was heel mooi beschreven en dat is wel één van de tofste reports die ik heb gelezen hier. Kan 'm alleen niet meer vinden ):

tripreports-psychedelica/paddo-s-mijn-explosie-t8388.html :beer:
Anjuna
Offline
 

Re: Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Holland

Berichtdoor Schepje » vr jun 06, 2014 9:09 pm

Met die paddos werd ik al para toen m'n telefoon ging. Blij dat ik jou niet ben.
Maar had je niet van die kitch visuals, zeg maar zonder diepte?
Endorfine junky,
Avatar gebruiker
Schepje
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 711
Geregistreerd: do mei 15, 2014 8:00 pm

Re: Van surfen in een droomwereld naar de hel 17,7GR Holland

Berichtdoor cojiro » vr jun 06, 2014 9:13 pm

Anjuna schreef:Wauw! Vet dat je er zo veel uit hebt kunnen halen. Misschien is de confrontatie met je moeder daar wel voor nodig geweest. Fijn ook dat je nergens spijt van hebt. Nu is het tijd om te verworven inzichten toe te gaan passen; het zal er alleen maar beter op worden. :love:

cojiro schreef:Ik herinner me een report, volgens mij ook hier op DF, van een dude die op het hoogtepunt van z'n trip al z'n vrienden en familie ging bellen om ze te vertellen dat hij van ze hield. Klinkt debiel natuurlijk, maar het was heel mooi beschreven en dat is wel één van de tofste reports die ik heb gelezen hier. Kan 'm alleen niet meer vinden ):

tripreports-psychedelica/paddo-s-mijn-explosie-t8388.html :beer:

haha had kunnen weten dat ie van jou was

jij tripgenie :wub:
Paper glad, geen vouwtjes
Speed is troep en ik heb er een half jaar van mijn leven aan verspild. Laat het liggen.
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Psychedelica

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner