Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

1ste (en laatste?!) keer 4FMP

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

1ste (en laatste?!) keer 4FMP

Berichtdoor Manise » ma jul 11, 2016 11:42 pm

Bij deze mijn eerste tripreport! Na de nodige ervaring met mdma vond ik het wel eens tijd voor iets nieuws en 4fmp leek me wel een mooi alternatief. Normaal gesproken neem ik 1-2x 125mg mdma op 1 avond, dus leken 100mg capsules 4fmp me een goede dosering om mee te beginnen.

Zaterdag 09/07
[t = 0]
Met wat vrienden ga ik naar een feestje, waaronder een aantal die ook nog nooit 4fmp hadden gebruikt. Ik heb geen alcohol gedronken of andere drugs gebruikt, ik wil het 'rustig' houden deze avond en neem 1 cap 100mg 4fmp. Anders dan mdma voel ik de 4fmp redelijk snel maar heel geleidelijk opkomen. Heel chill en mellow, voel me top.

[t = 1]
Het eerstje uurtje voel ik me heerlijk, een soort mdma-light gevoel. Lekker gesprekjes met m’n vrienden voeren, goede focus en veel helderder dan bij m. Ik heb geen zin om te dansen, dus blijf buiten chilen. Na een uurtje voel ik een raar soort hoofdpijn opkomen. Het begint in mijn achterhoofd en wordt steeds heftiger en bonkender.

[t = 1- 2 1/2]
De hoofdpijn is nog net vol te houden maar is inmiddels zo sterk dat ik me nergens anders meer op kan focussen. Het mellow, lichte euforische gevoel gevoel en de zin om te chillen met mijn vrienden valt weg. Mijn hoofd voelt alsof er cement in gegoten wordt - dit soort hoofdpijn heb ik nog nooit gehad en voelt énorm oncomfortabel. Raak in mezelf gekeerd en snak naar stilte - dat moeilijk te vinden is in een club. Ik besluit wat rondjes te gaan lopen en even wat tijd voor mezelf te nemen.

[t = 3]
De hoofdpijn lijkt met vlagen af te nemen en dan ineens weer keihard terug te komen. Daarnaast word ik erg misselijk en raak ik bovendien slechtgezind. Ik vind mezelf enorm vervelend gezelschap en ben eigenlijk wel klaar met de hele trip. Ik besluit buiten te blijven zitten totdat ik me beter voel / de effecten afnemen.

[t = 4-5]
Ik ga toch nog maar naar binnen om wat energie weg te dansen. Het duurt even voordat ik er goed in zit, maar uiteindelijk voel ik me helemaal top. Heb nog 1,5 uur als een beest staan dansen, energie leek niet af te nemen. De slechte side-effects zijn weg.

[t = 5-6]
Het feest is voorbij dus op weg naar huis. Ik heb het gevoel alsof ik een marathon kan rennen, slapen is moeilijk. Af en toe dut ik even in.

Aftermath
De volgende dagen voel ik me enorm brak. Bij mdma heb ik nooit last van een dip - zelfs kleine irritaties of ‘kater-gevoel’ blijven me bespaard. Maar na deze trip voel ik me koortsig - de hoofdpijn blijft met vlagen terugkomen, ik heb het enorm warm, geen energie meer, bij momenten voel ik me heel duizelig/alsof ik flauw ga vallen en mijn humeur is ver beneden peil. Nu moet ik toegeven dat de omstandigheden niet optimaal waren - twee weken van te voren had ik nog mdma op, dus een langere tussenpauze zou beter zijn geweest. Of ik 4fmp nog een kans zal geven betwijfel ik, maar zal dan in ieder geval de 3-maanden regel aanhouden en eventueel een lagere dosis nemen.

Tl;dr eerste keer 4fmp - begin-, en eindfase waren top, alles er tussen in een hel. Comedown valt me flink tegen.

PS: Mijn vrienden hebben nergens last van gehad al pakt de 4fmp bij iedereen anders uit (allemaal zelfde dosis genomen). De één voelt er niks van, de ander heeft een ‘net-niet’ gevoel en nog één voelt zich de hele avond super.
Manise
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: ma jul 11, 2016 1:08 pm

Re: 1ste (en laatste?!) keer 4FMP

Berichtdoor PsychootHoofd » di jul 12, 2016 12:23 pm

Hmm klinkt wel een beetje vergelijkbaar met mijn ervaring met 4fmp. Ik heb echt zelden hoofdpijn, maar ik heb nu al bij 2 avonden waarbij ik 4fmp nam hele rare hoofdpijn gehad. Voor mij leek het te voelen alsof adertjes in mijn hersenen op springen stonden. Heel vaag. Vond t wel leuk spul, maar om deze reden maar nooit meer gedaan voor de zekerheid.
Gedaan: XTC, 4-FMP, 3-FMP, Methoxetamine, Ketamine, 6-APB, LSD, Truffels, Speed, Dex, Hasj, Wiet, Lachgas, Ritalin, Alcohol, Mephedrone, Coke, 4-ho-met, etizolam, kratom, mdpv, DMT, 2cb, 2cp.
Avatar gebruiker
PsychootHoofd
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 90
Geregistreerd: vr maart 30, 2012 4:38 pm

Re: 1ste (en laatste?!) keer 4FMP

Berichtdoor Kip » di jul 12, 2016 6:11 pm

Ik gok dat het een combi is. Dit soort hoofdpijn komt vaker voor bij 4fmp. Tijdje terug op een festival had een vriendin van me het ook. Na overgeven was dit beter, misschien een tip. Zij heeft hierna nog een aantal keer 4fmp gebruikt en alle keren geen last gehad van de hoofdpijn. Het is volgens mij nog niet echt bekend waar die hoofdpijn door getriggerd wordt.
Het brak zijn de dagen er na zal hoogstwaarschijnlijk aan het snel achter elkaar gebruiken van serotonine releasers liggen. Heb nog niet eerder gehoord/gelezen dat iemand brak is geworden na 4fmp gebruik.
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 2074
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: 1ste (en laatste?!) keer 4FMP

Berichtdoor Amvitamientje » di jul 12, 2016 9:27 pm

Misschien vochttekort?
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 4150
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: 1ste (en laatste?!) keer 4FMP

Berichtdoor encapsulator » za sep 17, 2016 5:19 pm

Als je medicijnen neemt zoals SSRI's, SNRI's, trazodone, remergon, tryciclische antidepressiva en noem maar op kan je geen drugs aan die op je serotonine werken zoals MDMA, 4FA e.d. Gevaar op serotoninesyndroom is groot. Weet wel niet of je klachten daarvan komen maar het zou kunnen.
encapsulator
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: za sep 17, 2016 11:12 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner