Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

1ste keer XTC

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

1ste keer XTC

Berichtdoor deman13 » zo apr 03, 2011 8:32 pm

Hallo, gisteravond was ik naar Masters of Hardcore gegaan om mij daar te vermaken met de muziek en eventueel een snoepje. Ik ga al vaker naar dit soort feesten maar omdat ik vrijwel alleen maar positieve dingen hoor wou ik het graag een keer proberen...

Zodoende,

Ik was daarvoorn og even naar een vriend gegaan om daar wat muziek te luisteren en een beetje de tijd uit te zitten totdat masters eindelijk zou beginnen! Rond half 9 reden we richting de Brabanthallen en om 10 uur kwamen wij ruim optijd aan. Ik was niet erg zenuwachtig, aangezien ik had gehoord dat ze vrij tolerant waren op het drugsgebied @ de Brabanthallen. Eenmaal binnen een flesje water gekocht en eens rond gelopen, beetje de sfeergeproeft en warm worden om lekker te gaan hakken.

Het speelde uiterraard al een tijdje door mijn hoofd dat ik vandaag XTC zou gaan gebruiken, dus ik was lichtelijk gespannen in een gezonde manier. Rond 12e hadden we de snoepjes verdeelt en liepen we richting de WC'tjes. Mn vrienden gingen eerst en vervolgens ging ik er achteraan. Ik pakte de pillen uit mijn sok en ik was heeeeeel erg zenuwachtig, ik kreeg harde hartkloppingen maar ik dacht het is nu of nooit, je moet je er toch een keer over heen zetten en ik had mij uiterraard al goed ingelezen.
Ik pakte een halfje en die smaakte onwijs bitter, snel vulde ik mijn flesje water en liep wat rond te dwalen door alle zalen.

Na een uurtje kreeg ik klamme handen en begon het heet te worden, ik ging meedoen met de muziek en was virj acrobatisch bezig met mijn handen haha, ik dacht dat het eraan zat te komen. Het bleef een tijdje zo dus ik besloot een half uurtje later toch nog een halfje te pakken. Ik was totaal niet meer zenuwachtig en had er vrij veel zin in om uit mn schuifdak te gaan! 10 minuten later begon Dyprax en kwam er een mooi vuurwerk en lichtshow bij de climax van zijn lied, ik ging los en ik had onbeperkte energie. Iedereen wie ik aankeek moest lachen omdat ik een gigantische grijns op m'n gezicht had. Een uurtje of twee later zwakte het af en pakte ik nog een halfje, rond 5 uur was het strakstaan voorbij en had ik alleen nog wat moeie beentjes maar genoeg om de eindstreep te halen.


Onwijs genoten, zeker voor herhaling vatbaar binnekort!
deman13
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 89
Geregistreerd: za maart 19, 2011 12:32 am

Re: 1ste keer XTC

Berichtdoor Tisjeboy » zo apr 03, 2011 11:28 pm

Leuk om te lezen dat het goed bevallen is. Als je er gewoon niet te krampachtig over doet komt het meestal wel goed :).
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Re: 1ste keer XTC

Berichtdoor deman13 » ma apr 04, 2011 9:07 pm

Bij deze duidelijk geworden! ±D
deman13
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 89
Geregistreerd: za maart 19, 2011 12:32 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner