Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

DMAA, XTC & 4-FMP Trip (Beginner)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

DMAA, XTC & 4-FMP Trip (Beginner)

Berichtdoor Dyslecticunt » vr nov 18, 2016 10:05 am

Over mijzelf:
Geslacht: man
Lengte: 184 cm
Gewicht: 93 kg
Leeftijd: 18 jaar
Sfeer: hardcore festival

Ervaring: 1 keer XTC gedaan en regelmatig DMAA.

Samen met wat vrienden besloten om een festival te pakken in het weekend omdat ik net jarig was geweest, en daarom even lekker los te gaan.

Eenmaal de dag van het festival.

21:00
we zaten bij een vriend een beetje naar muziek te luisteren, elkaar beetje op te fucken, beetje praten over de meisjes en alle omstandigheden.

22:00
Voordat we de auto in gingen besloten we nog even een Pre-workout te nemen (sportsupplement met stimulerende werking wat meestal bestaat uit: Creatine, Caffeine, Beta-Aline en aminozuren). Alleen dit was nog een met de stof: DMAA erin, wat sinds kort op de opiumlijst staat. Na een klein half uurtje de kop toch al wel behoorlijk aan het tintelen.

23:00
Toen we bij het festival aankwamen hebben we eerst de standaart dingen gedaan zoals ff rondje lopen, munten halen... We hadden voor de avond Red Mask's (210mg) geregeld. We besloten allemaal al in te nemen, zelf nam ik ongeveer 3/4. Ik wou een halfje afbreken met me tanden maar dit ging moeilijk en nam dus een grotere hap.

Ik had van een vriend een spacebril opgekregen.

0:00
Achteraf geen spijt van dat ik een 3/4 had genomen want ik ging heerlijk, ik was vrolijk en zat bomvol energie, en maar springen en maar stampen... En na anderhalf uur werd het toch maar is tijd om de bril af te zetten, dit was een heeeel raar gevoel maar het voelde fantastisch en ik begon langzaam me een beetje licht te voelen op een fijne manier, soms met smoken heb je t gevoel dat alles heel zwaar is en dat je soms niks kan optillen, hiervan had ik dus het tegenovergestelde.

01:00
Ik was even me maten kwijt omdat ik naar de wc was geweest en toen besloot ik maar om even alleen een rondje te maken, na een klein half uurtje had ik me maten weer terug gevonden en besloten we nog maar een halfje bij te nemen.

01:30
Hier begon ik echt scheef en waus te gaan, ik had ondertussen de bril weer op gezet en ik voelde me heerlijk maar me mond was heeel droog.

02:30
Hier besloot ik even te gaan zitten, niet omdat ik me niet lekker voelde, maar omdat ik me heerlijk voelde, wel maakte me vrienden zich nu zorgen om mij aangezien ik niet regelmatig gebruik en zij wel. Ik ging heerlijk en zat helemaal in mijn eigen wereld en af en toe klapten mij ogen iets dicht en zat ik in me eigen space, ik weet niet of het normaal is met xtc om dit effect te hebben maar het voelde heel fijn.

3:00
Ik zat nog steeds en vond dit echt heerlijk,  mensen die om me heen zaten vroegen ook aan mij of t wel ging, en af en toe kreeg ik dan nog een flesje water of een paar slokken omdat ik zei dat ik een droge keel had. Na bijna een uur te hebben zittem spacen haalde me vrienden me op en zijn we weer gaan stampen, en ook hadden we t motto: inkakken is bijpakken. Ik nam nog een 3/4, ik zat meteen weer vol energie maar voelde me niet kut ofzo.

Tot een uur of half 5 bleef ik springen maar was ondertussen weer weg bij me vrienden en stond los te gaan in de zaal.

Even later kwam ik mijn vrienden tegen en gingen we weer even zitten, ik kreeg iets aangeboden waarvan ik dacht dat het vitamine c was, omdat me vriend zei: hier neem maar even, word je weer beetje fit van. Maar al snel merkte ik dat het geen vitamine c was maar 4-FMP. Ik ging weer helemaal in me space waar ik eerder die avond ook al in zat. Me vrienden wouden weer de zaal in en ik wou eigelijk nog ff zitten, toen hadden me vrienden even wat mooie meisjes die naast ons zaten gevraagt om voor mij te zorgen, dit vond ik zelf ook wel fijn dat er iemand bij was terwijl ik aan t space was.

5:30
Ik kwam langzaam uit mijn space en de meisjes wouden ook weer de zaal in en vroegen mij mee. Ik zei natuurlijk geen nee daartegen.

Even later weer een kwartje genomen hiervan ging ik niet echt meer van spacen ofzo, maar kreeg ik gewoon het energie volle gevoel tot een uur of 7, toen was het festival afgelopen en ik heb de volgende dag nog veel leuke foto's gezien en heb er enorm goede herinneringen aan!
Dyslecticunt
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr nov 18, 2016 8:47 am

Re: DMAA, XTC & 4-FMP Trip (Beginner)

Berichtdoor Prototype » vr nov 18, 2016 10:08 am

Oei, klinkt wel als een behoorlijke dosis XTC/4-FA.

Welk festival had je bezocht?
Ben zelf ook van de hardcore, of harder als het effe kan. :woeh:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7490
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: DMAA, XTC & 4-FMP Trip (Beginner)

Berichtdoor Dyslecticunt » vr nov 18, 2016 10:21 am

Prototype schreef:Oei, klinkt wel als een behoorlijke dosis XTC/4-FA.

Welk festival had je bezocht?
Ben zelf ook van de hardcore, of harder als het effe kan. :woeh:

Vive la french
Dyslecticunt
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr nov 18, 2016 8:47 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron