Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

eerste keer 6-apb/5-apb (plus beetje xtc)

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

eerste keer 6-apb/5-apb (plus beetje xtc)

Berichtdoor DarkDisco » zo sep 20, 2015 12:47 pm

Wie: vrouw, 63 kilo
Wat: 80 mg 6-apb/5-apb (werd verkocht als 6-apb (2911PW1), maar laten testen en daar kwam een combinatie van 6 en 5-apb uit, over verhoudingen kon niets gezegd worden, wel meer 6-apb dan 5-apb), 30 mg xtc, 4 a 5 glazen witte wijn
Waar: techno festival, buiten, bewolkt weer, 17 graden

15:45
inname van 80 mg apb. Normaal neem ik niet meer dan 80 mg xtc, dus ik dacht het op deze manier veilig te houden. Rustig aan doen. Had al een wijntje op.

16:15 (t + 00:30)
Heb t idee dat ik al wat voel, maar heel lichtjes, of misschien is t gewoon de wijn, haha. Vol verwachting klopt m'n hart ;) Zou wel heel snel zijn anders, verwachtte er 2 uur over te doen om er in te komen. Komt de komende twee uur wel langzaam steeds een beetje meer op.

18:00 (t + 02:15)
Van mijn notities die dag: “heel kalm en rustig, fijn, kan lekker praten, maar ook van muziek genieten, tintelingen door m’n lichaam, heerlijk mellow, niet over de top.” Dit was het dan dus echt. Vergelijkbaar met xtc, maar minder van de kaart, helder in t hoofd. Daar moest ik wel even bij schakelen, want miste dat wel een beetje. Moest dat even loslaten en toen..

18:12 (t + 02:27)
Van mijn notities: “wow!!!! Fijn!!! Muziek super, tintelingen, heerlijk, give me more, jeuhhh!!!” Dusss, het ging lekker ;) Was best hyper, maar nog steeds wel helder in t hoofd, veel energie, geen last meer van pijntjes, had t lekker warm. Ondanks dat ik hyper was, nog steeds wel t idee dat ik t kon sturen. Dus praten wanneer ik wil, maar ook lekker in m’n eentje van de muziek genieten. Ik had t idee dat ik alles beter rook en dat was fijn, want stonden in een bos. Alleen bedacht me dat dat op de wc niet zo fijn zou zijn, haha. Geen last van gehad overigens.

18:46 (t + 03:01)
Van mijn notities: “super, zo blij dat ik niet te veel heb genomen, dit is heerlijk, precies goed, ben zo blijjjj, wiehoe, hyper”

19:19 (t + 03:34)
Van mijn notities: “wiehoeeeee!!!” Ja, sorry, t verslag kon me even gestolen worden, haha. Vanaf toen ook niet veel meer genoteerd, gewoon lekker gefeest. Af en toe een wijntje erbij, flesje water. Het ging gewoon heel erg lekker, bleef wel zo’n beetje op hetzelfde niveau. Misschien wel wat druk op m’n hoofd, niet echt hoofdpijn, had er niet echt last van.

21:36 (t + 04:51)
Niet dat ik het echt nodig had, hoewel misschien wel af en toe dat t iets minder was, maar niet dramatisch ofzo, maar iemand vroeg nog een kwartje en toen dacht ik, aha, o ja, doe ik ook maar, niet veel dus, 30 mg xtc

21:50 (t + 05:05)
Had wat last van m’n hart, maar waren meer de zenuwen denk ik, maakte me druk, moet gewoon niet zoveel nadenken.

22:06 (t + 05:21)
Van verslag ter plekke: “Niks meer aan de hand, kramp in m’n tenen, maar heerlijk.” Ik denk dat de apb nu wat in vlagen kwam en de xtc kwam er langzaam bij.

22:44 (t + 05:59)
Laatste notitie van die dag: “goed, maar beetje druk op m’n hart”. Daarna ben ik nog wel heerlijk gegaan, alle zorgen weer los gelaten, geen druk meer nergens op, heerlijk gedanst, stond rond middernacht nog te stampen en lekker te kletsen, was nog lang niet klaar, maar feest was ten einde.

Naar huis gefietst, nog steeds niet moe rond 01:00 nog steeds energie, maar gewoon rond 01:30 met mijn vriend t bed in gedoken en gaan slapen. Makkelijk in slaap gevallen en zeker uren achter elkaar geslapen. In de ochtend redelijk brak, maar niet erger dan met alleen xtc. Voel me goed, alleen wat moe.

Conclusie:
Nadat t opkwam en ik er goed inzat, zeker 4 uur goed op gefeest, met daarna dat weinige xtc nog zeker 3 uur goed door kunnen gaan. Ga t zeker nog een keer doen. Ben benieuwd, omdat ik het nu niet meer zo spannend vind, dat ik me een volgende keer meer kan ontspannen.
Ik vond het heel erg veel op xtc lijken, alleen wat helderder in t hoofd, meer energiek.
Avatar gebruiker
DarkDisco
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do jul 23, 2015 8:49 pm

Re: eerste keer 6-apb/5-apb (plus beetje xtc)

Berichtdoor FRESH » di sep 29, 2015 10:32 am

DarkDisco schreef:Ik vond het heel erg veel op xtc lijken, alleen wat helderder in t hoofd, meer energiek.


Dat is het eigenlijk in een notendop :grin:
+ dat het langer effectief actief is.

Jij ook al 6-APB/5-APB? Ik hoor dat steeds vaker. Het schijnt dat 5-APB goedkoper is dan 6-APB en dat de producenten of leveranciers het hiermee min of meer versnijden. Al kan het geen kwaad en vind ik zelf dat het misschien wel plezieriger overkomt, deze combi. Er zal wel weinig 5-APB in zitten overigens. Misschien maar een paar %.

Leuke ervaring verder :-)
FRESH
Offline
 


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner