Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer XTC.

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Eerste keer XTC.

Berichtdoor DrugszCat » wo maart 27, 2013 10:16 pm

Ik heb dit verhaal al ergens op een ander forum gezet maar het leek me ook wel leuk om het hier even te delen!

Begin deze maand heb ik namelijk voor het eerst XTC met een goede vriendin, M. gebruikt. En wat was dit geweldig!

Het plan was om naar de stad te gaan en dit dus te gaan doen. M had het al vaker gedaan maar voor mij was het dus de eerste keer.

- 2 maart 2013

We hebben het iets later als 22:00 uur ingenomen. Het was ongeveer kwart voor 11. M zei dat ik een halve moest doen in plaats van een kwartje. Dit heb ik toen toch maar gedaan en zij heeft de andere helft genomen. We waren natuurlijk beiden super zenuwachtig.

Bij M begon het al te komen na een kwartiertje. Ik daarentegen voelde nog helemaal niets. Ik werd best wel bang en er ging steeds door mijn hoofd heen waarom ik het had gedaan en of mijn ouders erachter zouden komen.

Eenmaal in de stad aangekomen zijn we iets eerder uit de bus gestapt om nog een eindje naar het centrum te lopen. Toen was het inmiddels al 3 kwartier geleden dat ik die halve XTC pil genomen had. Ik was echt bang dat ik het gevoel niet meer zou krijgen en dat het echt een rot nacht zou worden.

Het was denk ik al wel kwart voor 12 toen we in het centrum waren. We zijn een avondwinkel ingegaan om een flesje water te kopen. Toen we weer uit die winkel kwamen begon ik mij iets anders te voelen. Maar nog niet echt heel apart ofzo. Mijn broek zat ineens heel lekker om mijn benen. Maar dit gevoel ging ook meteen weer weg.. We zijn ergens buiten gaan zitten op een bankje met een sigaret en toen kwam het. Ik dacht eerst dat het door de nicotine kwam maar dat was dus niet zo. Mijn pil sloeg eindelijk in!

We zijn een kroeg ingegaan en toen we naar de wc's liepen, had ik echt het gevoel dat alles snel ging. In de wc's waren allemaal spiegels en dit was echt vet. Daarna hebben we een Energy besteld en dat ging er echt lekker in!

We zijn daarna weer naar buiten gegaan en toen voelde ik hem echt. Ik had het gevoel alsof ik een personage in een game was ofzo. We liepen zo snel. Alles was vet. Alles ging hard!

Iets later heb ik nog een kwart pil gehad en M nog een halve. We waren zo opgewekt en druk. Vooral M kon nergens binnen blijven. Ze wilde de heletijd naar buiten. Op zich was dit niet erg maar het was best wel koud.

Ik heb echt bijna 3 uur nonstop lopen praten/mompelen. Terwijl M meer luisterde en dus wat minder zei. Ik bleef maar herhalen: 'Alles is mooi. Alles is zó mooi.' En dat was het ook. Werkelijk alles wat ik zag vond ik mooi. Iedereen was lief en alles was gewoon prachtig. En dit heb ik de hele avond gezegd. Alles wat ik zag begon ik op te noemen. Als ik een fiets zag riep ik ineens: 'FIETS!!' En zo ging dat met bijna alles, haha. 'STEEN!!' 'AIRMAX!!' Teksten, alles begon ik op te lezen. Ook kon ik niet stoppen met handen wrijven en wilde ik alles aanraken.

Van club naar club en veel buiten rondlopen. We liepen veel hand in hand want dat voelde gewoon goed. Af en toe gaven we elkaar een knuffel of een kus want dat voelde ook gewoon goed. Alles voelde lekker. Duizend keer naar wc's geweest omdat M de heletijd moest plassen. Maar dit lukte 9 van de 10 keer niet, haha.

Rond half 4 begon het bij mij een beetje uit te werken. Ik voelde me best moe maar alles was nog wel chill. Normaal wil ik naar huis als ik moe ben. Maar dat was nu zeker niet het geval! We hebben die laatste 2 uur nog een beetje gezeten en wat rondgelopen. Mijn pupillen waren zelfs alweer iets kleiner! En daar was ik echt blij om aangezien we werden opgehaald.

Ik had voor de zekerheid Dextro meegenomen als ik nog te leip zou zijn maar dit heb ik niet eens meer genomen. Ik had niet het gevoel dat ik dit nog nodig had aangezien ik mij vrij normaal voelde. Mijn kaken kon ik trouwens nog niet normaal houden. Heb eigenlijk ook de hele nacht druk lopen kauwen op kauwgom, haha.

De terugweg was ook gewoon relaxed. Totdat we bij mijn moeder in de auto kwamen te zitten. Dat was eerst wel even spannend. Vooral omdat M echt nog strak stond. Gelukkig had mijn moeder niks door. Eenmaal thuis snel onder de douche gesprongen en dit was ook echt heerlijk.

Ik ben rond 8 uur naar bed gegaan en heb nog even heerlijk geslapen. Om ongeveer 11 uur weer wakker geworden met vrij kleine pupillen! Alleen als het donker was werden ze nog groot.

Ik heb dit verhaal getypt op de zondag na mijn geweldige nacht, haha. De hele middag eigenlijk op de bank gehangen en ik voelde me nog steeds erg blij en druk. Wel voelde mijn lichaam erg zwaar. Vooral mijn hoofd en benen. Ik had ook geen last van mijn kaken gelukkig. Dit verbaasde mij wel aangezien ik echt erg heb lopen kauwen.

Verder heb ik ook niet echt last van een dip gehad. Wel kon ik het die hele week merken aan mijn lichaam. Ik voelde mij namelijk erg moe.

Maar het was dus echt een geweldige ervaring! Ik hoop dat jullie mijn verhaal leuk vonden om te lezen :)
Avatar gebruiker
DrugszCat
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: wo maart 27, 2013 9:42 pm

Re: Eerste keer XTC.

Berichtdoor Azy » do maart 28, 2013 3:11 am

Ik heb het even verplaatst naar Tripreports -> uppers. :beer:
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Eerste keer XTC.

Berichtdoor zaagmans » do maart 28, 2013 8:04 am

Leuk report! Leest lekker weg en fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad
zaagmans
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 98
Geregistreerd: za feb 09, 2013 7:26 am

Re: Eerste keer XTC.

Berichtdoor lemonhaze » za maart 30, 2013 12:27 pm

zaagmans schreef:Leuk report! Leest lekker weg en fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad
acid and good vibes
Avatar gebruiker
lemonhaze
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 978
Geregistreerd: ma dec 31, 2012 6:27 pm

Re: Eerste keer XTC.

Berichtdoor Lina » di aug 06, 2013 5:37 pm

Tof hoor, ik zou echt niet in de buurt van mijn ouders willen komen omdat ik het vrij moeilijk vind om normaaltjes over te komen.
Lina
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di aug 06, 2013 2:33 pm

Re: Eerste keer XTC.

Berichtdoor the_dude » wo aug 07, 2013 10:47 pm

Leuk report! Doet me denken aan mijn eerste keer, en eigenlijk alle eerste keren van iedereen, haha! Fijn dat het ook voor jou positief is gegaan. Dapper om bij je moeder in de auto te stappen (zou ik niet doen), en volgens mij ben je goed omgegaan met je kaken en, ondanks de vermoeidheid, je lichaam. De hele tijd wisselen van plek vind ik zelf iets minder relaxt want ik vind het prettig om op één plek helemaal los te gaan, en dan af en toe een luchtje te scheppen, maar als je het (voor de eerste keer) naar je zin hebt gehad dan maakt het allemaal niet uit! Veel plezier verder met de pillies, en snoep verstandig! weet wat je binnen krijgt:)
my rug was stolen.
Avatar gebruiker
the_dude
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 62
Geregistreerd: ma aug 05, 2013 2:25 pm

Re: Eerste keer XTC.

Berichtdoor DrugszCat » za apr 19, 2014 4:56 pm

the_dude schreef:Leuk report! Doet me denken aan mijn eerste keer, en eigenlijk alle eerste keren van iedereen, haha! Fijn dat het ook voor jou positief is gegaan. Dapper om bij je moeder in de auto te stappen (zou ik niet doen), en volgens mij ben je goed omgegaan met je kaken en, ondanks de vermoeidheid, je lichaam. De hele tijd wisselen van plek vind ik zelf iets minder relaxt want ik vind het prettig om op één plek helemaal los te gaan, en dan af en toe een luchtje te scheppen, maar als je het (voor de eerste keer) naar je zin hebt gehad dan maakt het allemaal niet uit! Veel plezier verder met de pillies, en snoep verstandig! weet wat je binnen krijgt:)


Wow, ik lees dit echt nu pas, haha. Het is inderdaad helemaal niet fijn om in die staat bij mijn ouders in de auto te stappen maar anders kom ik niet thuis :') Ik heb het dus nu al veel vaker gedaan. In de trein terug ben ik nog ver weg en erg aan het spacen. Maar zodra ik bij mijn ouders in de auto stap, kan ik mij erg normaal houden en hebben ze weinig door. Daar komt nog bij dat ze het nooit van mij zouden verwachten en het denk ik niet eens willen zien.

Haha ik snap je punt wel. Als ik nuchter ben doe ik dit ook het liefst. Maar als ik een pilletje heb geslikt verandert alles in een avontuur voor mij en wil ik de heleboel verkennen :')

Thanks! Jij ook haha ^^
Avatar gebruiker
DrugszCat
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: wo maart 27, 2013 9:42 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner