Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hardfest Koningsdag

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

Hardfest Koningsdag

Berichtdoor testerTH » ma mei 02, 2016 6:56 pm

Afgelopen Koningsdag naar Hardfest geweest in Enschede. Had pillen geregeld via een kennis. Hij wist niet hoeveel mg erin zat dus heb een pil gratis laten testen. De pil kwam in de database voor en er zat gemiddeld 135 mg in.

Om 17:00 uur eerst een halfje ingenomen, ik had verder 2 glaasjes alcohol op. Om 18:30 voelde ik nog niks, dus heb ik weer een kwartje ingenomen. Na een tijdje voelde ik nog niks, dus om 19:40 nog een kwartje ingenomen. Ik weeg 65 en gebruik niet zo vaak, dus dacht dat dit wel genoeg moest zijn, maar na lang wachten voelde ik nog steeds niks. Om 20:45 nog maar een kwartje ingenomen, was tevens ook het laatste wat ik bij me had en daarna kwam het effect langzaam binnen.

Ik voelde me niet zo knuffelig enzo, maar vooral heel energiek en vrolijk en ik praatte aan een stuk door. De effecten werden steeds heftiger, maar eigenlijk wel fijn, niet te veel. Vrienden zeiden dat ik er gewoon normaal uit zag en dat je niet eens echt aan me kon merken dat ik wat gebruikt had.

Ik was verder niet misselijk ofzo, wat ik normaal vaak wel heb. Had eigenlijk nergens last van, behalve dat ik regelmatig naar de wc moest. Met drinken hield ik het op 1 tot 2 glaasjes per uur fris, water of wat bier. De rest van de avond heb ik lekker gedanst en veel gepraat met mensen.

Rond 23:30 gingen we weer naar huis. De xtc werkte nog heel erg bij mij, ik bleef aan een stuk door praten. Om 01:00 lag ik in bed, had nog teveel energie dus kon niet slapen, dus heb maar even muziek geluisterd. 02:45 viel ik in slaap.

De volgende dag was ik wel moe. Moest weer naar school en had ook maar 4 uurtjes geslapen. Voelde me wel een beetje verrot, maar na een nachtje weer goed slapen voelde ik me weer helemaal fit!
testerTH
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: wo jan 13, 2016 8:31 pm

Re: Hardfest Koningsdag

Berichtdoor Aebi » ma mei 02, 2016 7:10 pm

testerTH schreef: Hij wist niet hoeveel mg erin zat dus heb een pil gratis laten testen.


Juist :hulde:
Avatar gebruiker
Aebi
Ivo's baas
DF Addict
Offline
 
Posts: 6425
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron