Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

masters of hardcore

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

masters of hardcore

Berichtdoor rode oortjes » do apr 02, 2015 7:24 pm

:hulde: MASTERS OF HARDCORE :hulde:

datum: 28-03-2015
Personen: 7 personen
Dosis: 1 groene tripadvisor 210 schoon.
Setting: groot feest met veel verschillende mensen en veel prikkels.

Inleiding:
Zelf altijd al naar RAW hardste feesten gegaan, wou meemaken hoe het was op een hardcore feest, andere sfeer en muziek. Ik houd wel van hardcore en we besloten naar Masters te gaan. in december een kaartje gekocht en had onwijs veel zin in het feest! Ook was het met vrienden waar ik normaal gesproken niet mee naar feesten ga maar wel hele goede vrienden van me zijn.

11.00
We komen binnen, zijn gecheckt en lopen met z'n allen naar de meisjes van de kluisjes. Het was top geregeld want binnen 5 minuten was ik binnen en had me kluisje. Toen we onze spullen gepakt hadden en muntjes hadden gehaald was het ondertussen 11.15. We meeten met nog meer bekenden en gaan met z'n alle naar de main stage. Relaxt plekje gevonden tussen het midden en achterin in aan de rechterzijde.

11.30
We stonden al effe op de plek en vonden dat het tijd was de eerste drop te doen. Ik nam een kwartje. Een vriendin van mij ''L'' gebruikt 4F en sloeg al na 10 minuten bij haar in! Na 20 minuten kwam die bij mij ook op, eerst heel energie vol en kon niet meer stil staan. Ik kreeg een effect dat ik net niet over me drempel heen kwam leek het wel… Super vervelend want ik ging continu erin en eruit.

00.30
De muziek was steeds beter aan het worden en dacht ik neem nog een kwartje om over die drempel heen te gaan. Besloot nog even om met R naar de wc te gaan om een laatste poging te doen en flesjes bij te vullen. Poging geslaagd voor de laatste keer die avond helaas….


tussen 01.00 en 04.00
Vanaf hier is de tijd me onbekend. Ik zat er lekker in ging goed op in de muziek en voelde de intense beat iedere keer steeds harder en harder op me af komen! Werd warm van binnen begon toen echt goed op te gaan in de muziek. Een vriend van me T deed het voor de 2e keer. Hij had gold bars. Verder niet heel veel op hem gelet tot ik me omdraaide dat hij moeilijk hard ging, ik stak me duim op om te vragen of het goed ging maar kreeg geen reactie. na 2 minuten later nog een keertje te kijken deed ik weer me duim opsteken en kreeg nu reactie dat het wat minder ging, hij ging te hard. Ik vroeg wat hij op had en had dus al 1,5 in z'n mik zitten… Ik besloot samen met R (mijn beste maat) en T maar even een refill van water te doen. Toen we onderweg waren naar de wc's zei die dat hij moest kotsen. Ik was voorop en zorgde ervoor dat er een betere weg vrij kwam dat we sneller kon lopen, bij de wc's kon die wonderbaarlijk doorlopen naar een hokje. Ik stond van buiten het hokje te praten dat het allemaal onzin is en heel niet hoeft te kotsen en dat hij totaal niet te hard ging. Na 1 minuut kreeg ik een reactie ''klopt je hebt gelijk'', het op hem inpraten hielp hem blijkbaar goed. Om hem wat minder hard te laten gaan heb ik een lolly voor die jongen gekocht. Wij terug en hadden een amazing time in de zaal! iedereen ging super lekker en hielden allemaal T in de gaten! Zo fijn gevoel als je weet dat je op elkaar past! Later op de avond moest hij weer spugen, gelukkig waren we dicht bij de wc en heeft hij gekotst. Misschien wel beter dat hij gekotst had, bovendien had niemand het gezien. Nadat hij gekotst had ging hij super chill en nergens meer last van gehad.

04.00
We besloten naar de early te gaan. ik was bijna nuchter en besloot nog 1 kwartje te nemen. Ook deze sloeg lekker in en hebben super chill bij de early gestaan! oghhh wat zijn die aussie pakken zo ontzettend mooi en vet om te zien! :love: Na even daarna gezeten te hebben en wat vrienden gezien te hebben gingen we weer terug naar de main. Zelfde plek weer.

06.00
Ik weet niet waarom maar ik besloot nog 1 kwartje te nemen. Die sloeg snel in en zat nog goed op me piek. en JA hoor de hallucinaties kwamen door! Hek na hek na opstapje na afstapje na tafel na dieren printen op gezichten… Nog nooit zo erg gehallucineerd! De lichten werden heel intens en zat bijna te huilen omdat ze zo mooi waren! Allemaal heel vet en ging heel goed op in de muziek!

7.15?
Ik was de hallucinaties toch wel zat aan het worden en besloot 2 cola te halen. Wat was die cola daar ranzig zeg! Op het einde toch maar even snel naar links voor gelopen om de laatste energie eruit te gooien! partyraiser vs destructive tendencies was zo ontzettend goed!!!!!

10.30
Eindelijk thuis en had een mooi feestje gehad! Om 11 uur zo goed mogelijk ontbeten en had een 1/3 mango naar binnen gestouwd…

Verder nog paar vragen.

1. Hoe komt het dat iedereen toch die hekken en tafels ziet?
2. Was het wel slim om de 1e keer op T in te praten dat ie niet hoefde te kotsen? misschien kropt dan alles op?
3. Ben je ook naar masters geweest? wat vond jij ervan?


:wave: dankjewel voor t lezen :wave:
rode oortjes
Newbie
Offline
 
Posts: 20
Geregistreerd: do maart 26, 2015 11:13 pm

Re: masters of hardcore

Berichtdoor Ivo » vr apr 03, 2015 7:31 pm

Topic even opgeruimd. @Full Moon, probeer in het vervolg on topic te blijven :#:
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7905
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: masters of hardcore

Berichtdoor Moonlight Fanatic » vr apr 03, 2015 8:04 pm

Jep, ik dacht eerder aan een flyeraccount of zo. Dacht dat het privé was ook. Excusé moi.
I create ripples in the space time continuum that alter future realities in the third dimension
Avatar gebruiker
Moonlight Fanatic
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 835
Geregistreerd: zo dec 21, 2014 7:51 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner