Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC lachgas visuals

Voor tripreports over stimulerende stoffen.

XTC lachgas visuals

Berichtdoor evaaa32 » vr apr 03, 2015 8:09 pm

Hoi allemaal,

Dit wordt mijn eerst tripreport hier dus correct me if i'm wrong.

Ik ben een vrouw van 19 jaar. Heb niet ontzettend veel ervaring met drugs. Ik heb nu
4x xtc gebruikt en houd me tot nu toe stellig aan de 3 maanden regel.

Ongeveer anderhalve maand geleden had ik afgesproken met een jongen om naar een house/techno avond in de toffler te gaan. Ik kende de jongen in kwestie nog niet heel goed (het was onze eerste date). Ik weet dat dit heel vreemd klinkt. We waren in contact gekomen via tinder en hadden een beetje gekscherend voor gesteld om samen naar een feest te gaan en dan xtc te gebruiken. Dit begon als een grap, maar groeide uiteindelijk uit tot een echt plan. Ik had met mezelf afgesproken dat ik alleen xtc zou nemen als ik me ook daadwerkelijk op mn gemak zou voelen die avond en bij die jongen. Gelukkig bleek dat helemaal in orde en hadden we genoeg om over te praten.

Ik weet zelf niet welke pillen het waren en de hoeveelheden. Hij had ze gehaald en ik vertrouwde hem (misschien naïef, i know). We gingen eerst een beetje rond kijken in de toffler. De muziek was goed en de sfeer was ook helemaal in orde. Na een halfuurtje nam ik mijn eerst halfje. Het duurde redelijk lang voordat ie inkickte, was wel heel even heftig, maar nadat ik rustig ging zitten, ging het allemaal wel weer prima. Ik merkte er niet heel veel van en na ongeveer een uur nam ik nog een kwartje erbij. Na een uur of half uur merkte ik daar ook niet heel erg veel van en nam ik nog een kwartje bij. Ik heb later op de avond nog een kwartje erbij genomen, maar geen idee meer hoe laat.

Zodat ik uiteindelijk 1 en kwart naar binnen heb gewerkt. Voor mijn doen best veel aangezien ik altijd op driekwart hard genoeg ga. Ik voelde me de hele avond best wel chill, gewoon helemaal prima. Deze xtc ervaring was voor mij toch weer heel anders dan de anderen. Ik heb vaak dat ik echt een stuiterballetje wordt die overal heen wil en de hele tijd wil dansen. En ook veel praten natuurlijk, maar nu was het allemaal wat meer mellow. Het was ook hee leuk om op deze manier m'n date te leren kennen haha. In de rookruimte hadden we nog een gezellig gesprek met een andere jongen die uiteindelijk onze xtc buddy werd. Altijd leuk om nieuwe vrienden te maken haha. En zo vormde we het gouden trio. Echt alles was helemaal goed zoals het was (ja duh xtc).

Ik denk een uur voor het einde van de avond begonnen bij mij de visuals. En nee niet de statafels en de brillen. Die heb ik nog nooit gezien. Dit was voor mij echt de eerste keer dat ik zoiets meemaakte. Ik zag opeens overal bloemen. Het drong eerst niet eens tot me door dat dat niet normaal was. Toen ik mn ogen dicht deed werden ze sterker, maar ze gingen niet weg toen ik mn ogen weer open deed. Niet dat ik dat erg vond, want die bloemen waren erg mooi. Het was ook vrij duidelijk dat het niet echt was, een soort laagje over de echte wereld, maar het leek wel verdomde echt. Ook zag ik opeens van die soort space katten die je op van die truien ziet in een soort cirkel. Het leek een beetje alsof het zich als een cirkel om mijn pupil heen vormde. Het leukste was gewoon dat dat alles niet eng was. Ik raakte niet in paniek, het was gewoon allemaal erg mooi. Niet heel lang daarna was het feest over en gingen we naar het huis van mn date. Zodra ik buiten stond waren de visuals ook gelijk weg. Maar op dat moment vond ik echt alles prima. Achteraf gezien ben ik wel benieuwd wat ik nog meer had kunnen zien als ik in die ruimte gebleven was… maar ja we will never know.

Bij zijn huis aangekomen gingen we nog een beetje chillen. Ik had lachgas meegenomen en was erg benieuwd naar de combinatie met xtc. Nou dat was echt het meest bizarre wat ik ooit heb meegemaakt. Hoewel ik best vaak lachgas heb gedaan is dat echt totaal niet te vergelijken met de combi met xtc. We hadden wat drum and bass opgezet en begonnen aan ons eerste ballonnetje. En dat was echt super vreemd. Ik zag eerst een soort oog, daarna werd ik naar binnen gezogen in een spiraal van zwart en wit. Ik dacht zelfs weer die spacekatten erin te herkennen. Ik ging maar rond en rond in die spiraal en dacht op een gegeven moment o nee ik kom hier nooit meer uit. Ik had gewoon totaal geen besef meer van de echte wereld. Hoe vaag dit ook klinkt.. die spiraal dat was mijn leven op dat moment. Dat was mijn werkelijkheid. En iets na die gedachte kon ik opeens mezelf zien zitten terwijl ik die paniekgedachte had en was ik ineens weer terug in de werkelijkheid. Maar het was echt zo verschrikkelijk bizar dat ik zelfs even twijfelde aan de echte werkelijkheid. Ik zat helemaal te trillen en moest echt bijkomen van deze ervaring. Hoe kort die natuurlijk ook was, maar zo voelde dat dus absoluut niet. Mijn date heeft erna nog 2 ballonnetjes genomen, maar ik durfde echt niet meer. Achteraf gezien ben ik echt benieuwd of ik daarna hetzelfde had gezien of andere dingen.

Het was echt super vreemd, maar ook echt super vet. Dus xtc en lachgas is iets om nog een keer uit te proberen.

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Vooral over visuals kan ik erg weinig vinden. Is dit zo ongebruikelijk dan?
We know too much, but understand too little - The School of Life
Avatar gebruiker
evaaa32
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr apr 03, 2015 7:32 pm

Re: XTC lachgas visuals

Berichtdoor CreaDizzy » vr apr 03, 2015 9:35 pm

Leuk tripreport om te lezen! Ik heb zelf nog nooit visuals meegemaakt.
Wat heb je een geluk dat het geen foute pillen waren, of dat de combi fout ging!
When in doubt, double the dose.
Avatar gebruiker
CreaDizzy
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 129
Geregistreerd: wo maart 25, 2015 9:03 pm
Woonplaats: Atlantis

Re: XTC lachgas visuals

Berichtdoor Partypipo » vr apr 03, 2015 11:10 pm

Visuals is redelijk normaal bij XTC. En de combinatie met lachgas maakt shit inderdaad zeer intens.

Mooie dingen
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4155
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: XTC lachgas visuals

Berichtdoor Vinnie » vr mei 01, 2015 1:55 pm

goed report :hulde: , lachgas combineren met andere drugs levert vaak vette taferelen op :woeh:
Liever dood dan .nl
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5137
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Tripreports - Uppers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron