Wietmelk/hasjmelk
Geplaatst: zo feb 27, 2011 11:46 pm
Wiet/hasj melk maken
Voordelen:
-Duurt echt niet lang om te maken en je wordt er echt knetter van voor een lange periode. 6 uur is zeker geen uitzondering!
-benodigdheden zijn erg basis
-weinig wiet/hasj nodig
-je hoeft niets te roken
-Je kunt het makkelijk maken van 'vuile' wiet/knipafval.
Nadelen: de smaak
Dosering:
Aangeraden wordt om de dosis tussen de 0.5-1 gram te houden per persoon. Aangezien je de volle dosis binnenkrijgt moet je voorzichtig zijn, teveel nemen is namelijk erg makkelijk en helemaal niet prettig.
Benodigdheden:
- Melk ( liefst volle melk, maar halfvolle kan ook)
-Indien je halfvolle melk hebt; boter
-pannetje
-wiet/hasj
- indien je wietmelk maakt; iets om de wiet uit de melk te filteren
Zorg ervoor dat je wiet/hasj al verkruimeld is!
Stap 1: Je zet je pannetje melk op het vuur en laat het op laag vuur ( mag niet koken)
Stap 2: Je pleurt er je wiet/hasj bij ( 0.5-1gr per persoon)
Stap 3: Klein blokje boter erbij doen als je halfvolle melk genomen hebt
Stap 4: Je roert en zorgt dat niets aanbrandt
Stap 5: Blijven roeren, paar minuutjes laten intrekken
Je wietmelk is nu klaar! Best bij het overgieten de wiet eruitfilteren, bij hasj is dit niet nodig want alle hasj zal opgelost zijn.
Drinken en geniet van je knetterstoned zijn voor vele uren .
PS: als je na een uur nog niets voelt: niet bijnemen. Soms kan het lang duren voor je iets voelt. Als je bijneemt vergroot je de kans enorm dat beide dosissen toch beginnen werken en dat je dan de rest van de dag gebogen over de wc doorbrengt.
Voordelen:
-Duurt echt niet lang om te maken en je wordt er echt knetter van voor een lange periode. 6 uur is zeker geen uitzondering!
-benodigdheden zijn erg basis
-weinig wiet/hasj nodig
-je hoeft niets te roken
-Je kunt het makkelijk maken van 'vuile' wiet/knipafval.
Nadelen: de smaak
Dosering:
Aangeraden wordt om de dosis tussen de 0.5-1 gram te houden per persoon. Aangezien je de volle dosis binnenkrijgt moet je voorzichtig zijn, teveel nemen is namelijk erg makkelijk en helemaal niet prettig.
Benodigdheden:
- Melk ( liefst volle melk, maar halfvolle kan ook)
-Indien je halfvolle melk hebt; boter
-pannetje
-wiet/hasj
- indien je wietmelk maakt; iets om de wiet uit de melk te filteren
Zorg ervoor dat je wiet/hasj al verkruimeld is!
Stap 1: Je zet je pannetje melk op het vuur en laat het op laag vuur ( mag niet koken)
Stap 2: Je pleurt er je wiet/hasj bij ( 0.5-1gr per persoon)
Stap 3: Klein blokje boter erbij doen als je halfvolle melk genomen hebt
Stap 4: Je roert en zorgt dat niets aanbrandt
Stap 5: Blijven roeren, paar minuutjes laten intrekken
Je wietmelk is nu klaar! Best bij het overgieten de wiet eruitfilteren, bij hasj is dit niet nodig want alle hasj zal opgelost zijn.
Drinken en geniet van je knetterstoned zijn voor vele uren .
PS: als je na een uur nog niets voelt: niet bijnemen. Soms kan het lang duren voor je iets voelt. Als je bijneemt vergroot je de kans enorm dat beide dosissen toch beginnen werken en dat je dan de rest van de dag gebogen over de wc doorbrengt.