Pagina 1 van 1

Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 10:57 am
door iYannick
Hallo mede DF'ers,

Laten we eerst vooropstellen; Ze ontkent gebruik, of ze het doet of niet.

Ik heb sinds 2,5 maand verkering met een super leuke meid. Helaas heb ik een vermoeden dat ze coke gebruikt en heb ik er zelf een 'probleem' van gemaakt. Zelf gebruik ik het niet.

Het was dus afgelopen zaterdag, we hadden een verjaardag waar wij (mijn vriendin en ik) samen naartoe gingen. We waren er rond een uurtje of 9 denk ik.

Alles ging goed, we vermaakten ons apart en kwamen soms even bij elkaar om even een woordwisseling uit te doen. Het drank vloeide rijkelijk en er gingen aardig wat joints rond. Binnen deden ze Stef stuntpiloot (waar mijn vriendin de helft van de avond zat)
Ik herinner mij nog dat ik haar appte " I see you laughing, I like".

Toen ze rond een uurtje of 10/half 11 naar buiten kwam voor een sigaret was ze 'overdreven' vrolijk. Ze praatte honderduit over haar school en had de dikste lol. Na dat sigaretje ging ze weer naar binnen, verder met stef

Nou het ging zo door tot het zo rond 12 uur was. Een aantal personen gingen maar een plaatselijke bar en een aantal personen bleven op de verjaardag. Ook wij bleven hier.

Ik heb mij alleen ingelezen over coke gebruik, en heb hier geen ervaring mee. Weet van een aantal personen wel dat ze gebruiken, maar nooit zien doen. In ieder geval niet met iemand gesproken onder invloed, voor zover ik weet.

Nu zat ik dus naast mijn vriendin rond een uurtje of 1. Zij vertelde me dat ze heel moe was en naar huis wilde. Kort daarvoor heb ik voor de 3e keer (niet van die avond, maar gewoon voor de 3e keer) het vermoeden gekregen dat ze dus gebruikt. Ze was de hele avond praterig, aanwezig en dat werd dus precies het tegenovergestelde rond een uurtje of 1. Ze zat naast mij met haar haar voor haar gezicht en haar gezicht voorover gebogen. Ik vroeg jaar wie ze was. Want zo kende ik haar niet. Ze zei me toen naar het toilet te moeten. Ik heb haar toen gezegd: "Als je straks weer energiek en blij naar buiten komt dan heb je zelf bij je".

Op dat moment (toen ze dus naar de wc ging) vroeg de gastheer van die avond of er iets was, en heb dus gezegd dat ik een vermoeden had van haar gebruik. Nu is deze jongen redelijk impulsief en stormde direct naar de wc. Dit zal zo rond 01:15 zijn geweest. Hij heeft haar naar buiten geschopt en ze ging toen dus weg.

Zelf was ik natuurlijk overstuur en heb het er toen met m'n maten over gehad. Een uurtje later, zo rond kwart over 2 kwam ze terug. Ze ging achter het huis zitten en zat op haar mobiel. Ik appte haar toen " beetje verveeld op je mobiel". Ze appte terug "snap t zelf ook niet". We zijn toen maar huis gegaan. Achter het huis bij deze jongen zei ze dus dat ze niet gebruikte, terwijl toen ik mn vermoedens uitsprak zo rond 1 uur ze het niet toegaf noch ontkende.

Een heel raar verhaal natuurlijk en nu ik het zo typ is het natuurlijk te gek voor woorden dat ik dit denk, maar er is meer. Moet wel zeggen dat, zoals je net al las, het drank aardig vloeide en ik dus ook aardig onder invloed was. Van zowel drank als wiet

Deze vermoedens waren er dus 2 keer vaker zoals gezegd. 1 keer was in de zomer op een feest. Dit was in de tijd dat ik net met haar liep. Ik was net een kwartier op dat feest toen ik haar toevallig tegen het lijf liep. Ze haar redelijk verwijde pupillen en dat viel een vriend van me toen ook op.

Een andere keer was op vakantie toen ze in Lloret was. Ze appte op een avond dat ze daar was, alleen met een vriendin, dat ze zo hard gingen. Ja heel vaag opzich en weet ook niet meer precies wat ze zei, maar ze ging 'keihard'

Verder klaagt/zegt ze regelmatig dat ze niet veel honger heeft. Vaak zegt ze het op een maandag of dinsdag.

Ook is ze in onze begintijd 'vreemdgegaan'. Ik had veel gevoelens voor haar en ze heeft toen dus met iemand anders aan wal gegaan.

Ben mij ervan bewust dat dit ermee te maken kan hebben, maar iemand 'schuldig' maken aan gebruik is natuurlijk niet zomaar wat en redelijk ernstig.

Ben ik nu zelf te achterdochtig? Zijn mijn vermoedens terecht of maak ik mezelf zomaar wat wijs?

Het lucht in ieder geval heel erg op het hier zo neer te zetten. En nogmaals, ze ontkent haar gebruik, áls dit al zo is. En mocht ze wel gebruiken dan zou ik haar daar heel graag mee helpen.

Nou dat was me mijn verhaal wel. Ben benieuwd naar jullie antwoorden en eventueel ervaring hiermee.

Als je tot zover bent gekomen, respect en ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen!

Met vriendelijke groet,

Yannick

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 11:09 am
door Prototype
Ja klinkt goed achterdochtig man, rond 1 uur moe worden kan toch prima als je de hele avond sterke drank zuipt ( en in eerste instantie energiek worden ook ).
Mensen aan de coke kun je als niet gebruiker eigenlijk niet herkennen, mocht ze echt ergens hard op gaan dan denk ik eerder aan xtc.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 11:14 am
door Exceptional
Zo te zien gebruik je zelf ook drugs. Waarom maak je er dan zo'n probleem van?

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 11:37 am
door iYannick
Prototype schreef:Ja klinkt goed achterdochtig man, rond 1 uur moe worden kan toch prima als je de hele avond sterke drank zuipt ( en in eerste instantie energiek worden ook ).
Mensen aan de coke kun je als niet gebruiker eigenlijk niet herkennen, mocht ze echt ergens hard op gaan dan denk ik eerder aan xtc.


Hier was ik ook al 'bang' voor, dit is wat ze zelf ook zei. Dus dat zal het wel zijn lijkt me.


Exceptional schreef:Zo te zien gebruik je zelf ook drugs. Waarom maak je er dan zo'n probleem van?


Ja klopt, en hier weet ze ook van. Heb in de tijd dat ik met haar liep niet gebruikt (op alcohol en wiet na dan)

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 12:54 pm
door Partypipo
Klinkt inderdaad eerder als iets van XTC, 6apb of 4fa, daar krijg je grote pupillen van en kan je tot maandag en dinsdag nog wel last van hebben. Van een avondje coke heb je niet zo'n last.

Of ze doet iedere keer wat anders, kan ook.

Maar je bent zelf kei hard aan het zuipen en aan het blowen, terwijl je ook al allerlei drugs eerder hebt gedaan en oom nog nieuwe drugs in de toekomst wil gaan proberen, en dan toch lekker hypocriet moeilijk doen wanneer je vriendin drugs neemt? Dat klinkt meer als een gevoel van macht over de ander willen hebben dan wat anders.
En de macht over het leven van je vriendin willen hebben is niet echt een gezonde relatie... Dat ze al een keer vreemd is gegaan is ook niet echt een kenmerk van een gezonde relatie. En je hebt pas 2,5 maand wat. Beter gewoon afscheid nemen van elkaar dan.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 12:57 pm
door Verf
Heb je nu echt je vriendin door je vrienden op een feestje laten buiten gooien? Als ik haar was zou ik dit écht niet pikken. Je had het haar toch ook gewoon de dag erna kunnen vragen? Aangezien je zelf ook drugs gebruikt snap ik echt niet waarom je hier een probleem van zou maken. Hypocriet.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 1:33 pm
door Exceptional
iYannick schreef:
Exceptional schreef:Zo te zien gebruik je zelf ook drugs. Waarom maak je er dan zo'n probleem van?

Ja klopt, en hier weet ze ook van. Heb in de tijd dat ik met haar liep niet gebruikt (op alcohol en wiet na dan)

Exceptional schreef:Waarom maak je er dan zo'n probleem van?

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 1:45 pm
door Vinnie
Verf schreef:Heb je nu echt je vriendin door je vrienden op een feestje laten buiten gooien?


dit wtf ben jij voor een vent joh, zelf lekker je hersenen de tering in zuipen en je longen naar de kanker blowen maar owwee als je vriendin een lijntje pakt, dan gooi je er meteen van het feest af :puke:

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 1:52 pm
door Exceptional
Verf schreef:Heb je nu echt je vriendin door je vrienden op een feestje laten buiten gooien?

En dit, ja.

Maar zo staat er in bijna elke alinea wel iets om over te vallen. Het lijkt wel alsof je het expres doet.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 2:26 pm
door Poseidon
Gast...wat is deze in God's naam?

Ben zelf al langer dan 10 jaar met dat spul in de weer en lees geen enkele aanwijzing in je verhaal die er op wijst dat je vriendin haar neus gepoederd heeft.
Is het je niet bekend dat mensen bijvoorbeeld door alcohol lekker los komen en dan meer praten dan normaal? Persoonlijk sla ik 8 van de 10 x compleet dicht met dat goedje in mijn bloed en kan ik geen fatsoenlijk woord meer uitbrengen. :#:
Ze was opeens moe? Kan je zeggen dat ik na een avondje snuiven nog 2 dagen buitensporig veel energie heb. Slapeloosheid is trouwens een veel voorkomend verschijnsel na coca-gebruik.
Zou je wel wat kenmerken kunnen beschrijven die wel in de door jou bedachte richting zouden kunnen wijzen maar dat doe ik niet aangezien je in deze para-achtige achterdocht waarschijnlijk alles gaat aangrijpen om je misplaatste vooronderstelling mee te bewijzen.

Het zou je goed staan je vriendin je excuses aan te bieden voor de ongegronde beschuldingen die je geuit hebt en het feit dat je haar in het openbaar ten schande gemaakt hebt.
Op wantrouwen fundeer je geen solide, liefdevolle relatie.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 4:23 pm
door djeemen
Of ze dope gebruikt of niet maakt voor jou niet uit. Het is niet jouw leven. Als je haar niet vertrouwt, maak het uit en ga verder met je leven. Probeer haar niet zo dwangmatig te controleren en laat haar haar eigen leven leiden.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 5:40 pm
door Poseidon
Het laagste aan je houding vind ik dat de gastheer vh feest haar na je beschuldiging het huis uitschopte en dat jij gewoon nog een paar uur daar bleef.
Zo iets zou ik een vriend niet eens aan doen, laat staan mijn lief. Als je dit soort gedrag normaal vind, heb je echt een paar schroeven in je kop los zitten.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 5:52 pm
door Exceptional
Laten we hem vooral niet wegjagen.

Ik wil weten hoe dit afloopt.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 7:18 pm
door Fool
I'm flabbergasted

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 7:19 pm
door Prototype
Fool schreef:I'm flubrogasted

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: di nov 03, 2015 8:41 pm
door Poseidon
Exceptional schreef:Laten we hem vooral niet wegjagen.

Ik wil weten hoe dit afloopt.


We zijn hier ter lering en vermaak, zoals schilders uit de 17e eeuw het zo mooi typeerden.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: wo nov 04, 2015 12:36 am
door Perry
Ik vermoed dat @Poseidon cocaïne gebruikt.

Re: Vermoedens cocaïne gebruik

BerichtGeplaatst: wo nov 04, 2015 1:26 am
door djeemen
JongGeleerd schreef:Ik vermoed dat @Poseidon cocaïne gebruikt.


Het is avond, dus dat ben ik met je eens.