Pagina 1 van 1

Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: do apr 11, 2013 8:21 pm
door PidgeyNQ
Goedemiddag!
Ik hoor meerdere dingen over speed in pasta en in blok vorm.
Wat is nou het verschil en is er 1 van de 2 beter?
Alvast bedankt!

Re: Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: do apr 11, 2013 8:53 pm
door The Dude
Geen van beide, alleen het testcentrum kan jou vertellen wat het beste is. Het verschil zit er in dat het ene nat is en het andere droog(er). Persoonlijk prefereer ik iets wat er tussen in zit want dan verliest je pep tenminste niet 40% van zijn gewicht als je het droogt.

Re: Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: do apr 11, 2013 9:12 pm
door Einstein
Aan de vorm van je speed kan je niet zien hoe zuiver het is. Testen is dus de enige optie.

Re: Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: do apr 11, 2013 9:18 pm
door Cocainer
Pasta, blok, klont, steen, zooi, troep, bagger..
Is maar net wat de uitslag van de test is, zowel als beter of slechter.

Re: Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: do apr 11, 2013 11:36 pm
door snuifduif
PidgeyNQ schreef:Goedemiddag!
Ik hoor meerdere dingen over speed in pasta en in blok vorm.
Wat is nou het verschil en is er 1 van de 2 beter?
Alvast bedankt!

blok komt zogenaamd 'meteen van de kilo af'
Onzin

Re: Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: do apr 11, 2013 11:45 pm
door Shaggattack
Pasta is volgensmij een ander woord voor natte speed.

Re: Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: vr apr 12, 2013 4:56 pm
door PidgeyNQ
Kwa kwaliteit is er dus geen verschil en als ik goed begrijp ik pasta natter dan blok.
Heb je dan ook meer gewichtsverlies van pasta als je het droogt ?
Thanks alvast

Re: Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: vr apr 12, 2013 5:00 pm
door snuifduif
In principe is er geen verschil, maar dat ligt natuurlijk aan je bron hoeveel % je hebt.
Over het algemeen is blok of pasta ook maar een loze term.
Je hebt kletsnatte speed, lijkt op gesmolten roomijs. Als je dit droogt krijg je een soort pindakaas structuur. Verder drogen word het klei, wat je 'blok' kunt noemen en nog verder word het uiteindelijk poeder. 'blok' is dus gewoon wat drogere speed

Re: Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: za apr 13, 2013 8:10 am
door PidgeyNQ
Dankje voor deze duidelijke beschrijving!
Als ik dus 100 gr zou kopen en ik heb de keuze, kan ik het beste voor blok gaan denk ik? Omdat dit droger is, is er minder gewichsverlies?
En bewaren kan gwn op koele plek?
Grtz

Re: Pasta of blok?

BerichtGeplaatst: za apr 13, 2013 2:17 pm
door snuifduif
Nou ja, er is geen keurmerk voor blok of pasta, een dealer kan t zelf labelen naar wat ie wil.
Als je 100 gram gaat halen zou ik een sample halen van elk en zelf kijken of laten testen. Heb je geen zin om te laten testen dan sowieso je sample wegen voor en na het drogen dan weet je precies hoeveel je over houd.
Bewaren doe ik altijd een weekje met t zakje open, dan is de pep vanzelf droog geworden. Daarna bewaren waar je wilt, speed kan wel wat hebben.