Pagina 1 van 1

Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: do jul 02, 2015 11:27 pm
door meerkoet123
Ik heb ghb die verdund is met water en ik zou dit er graag uit willen hebben. nu heb ik ergens gelezen dat wanneer je ghb in de oven doet op een bepaalde temperatuur het water eruit zou verdampen. nou is mijn vraag hoelang zou die ghb in de oven moeten op hoeveel graden? het gaat om 100 ml ghb. Zou iemand mij hier meer informatie over geven hoe ik dit water uit de ghb kan krijgen?

mvg

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: do jul 02, 2015 11:30 pm
door snuifduif
Dit kan.
Zet de oven op 80~120 graden en doe de ghb in een schaaltje.

Zodra het stopt met borrelen is al het water eruit en heb je een plasje vloeibare ghb.

Let wel dat wanneer je het laat afkoelen je een harde witte koek krijgt van ghb kristallen.
Voeg hier elke keer kleine beetjes water aan toe tot de kristallen weer net oplossen. Dit kan enkele uren/dagen duren

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: do jul 02, 2015 11:46 pm
door meerkoet123
snuifduif schreef:Dit kan.
Zet de oven op 80~120 graden en doe de ghb in een schaaltje.

Zodra het stopt met borrelen is al het water eruit en heb je een plasje vloeibare ghb.

Let wel dat wanneer je het laat afkoelen je een harde witte koek krijgt van ghb kristallen.
Voeg hier elke keer kleine beetjes water aan toe tot de kristallen weer net oplossen. Dit kan enkele uren/dagen duren


Bedankt!

wat voor water zou ik hieraan toevoegen? normaal kraanwater of gedestilleerd water?
het is trouwens een hete lucht oven weet niet of dit uit maakt

hoelang zou ik het in de oven doen op 120 graden?

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: do jul 02, 2015 11:50 pm
door snuifduif
Gewoon kraanwater is prima.
Type oven maakt niet uit, temperatuur is belangrijk. En het ligt er aan hoeveel water erbij zit, hoe heet de oven staat en hoe groot de schaal is.

Gewoon er in doen en wachten tot het gaat koken. Als het na een half uur nog niet kookt 20 graden warmer en weer wachten etc.
Laat het een uur of 2 koken, of tot er geen bellen meer ontstaan.

Daarna ongeveer 50 ml kokend water toevoegen en af laten koelen, vanuit daar verder verdunnen tot gewenste concentratie

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: vr jul 03, 2015 12:19 am
door meerkoet123
snuifduif schreef:Gewoon kraanwater is prima.
Type oven maakt niet uit, temperatuur is belangrijk. En het ligt er aan hoeveel water erbij zit, hoe heet de oven staat en hoe groot de schaal is.

Gewoon er in doen en wachten tot het gaat koken. Als het na een half uur nog niet kookt 20 graden warmer en weer wachten etc.
Laat het een uur of 2 koken, of tot er geen bellen meer ontstaan.

Daarna ongeveer 50 ml kokend water toevoegen en af laten koelen, vanuit daar verder verdunnen tot gewenste concentratie


oke bedankt zal morgen even laten weten of het gelukt is.

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: vr jul 03, 2015 1:00 pm
door supergabbur
Ga je dan een soort ghb cake maken in plaats van spacecake?

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: vr jul 03, 2015 2:15 pm
door Poseidon
:grin:

Zat meer te denken aan een snuifbare variant.
Of ruik je dan de rest van je leven een soort afbijtgeur in je neus?

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: vr jul 03, 2015 5:43 pm
door Perry
GHBaked :stoned:

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: vr jul 03, 2015 7:06 pm
door Fool
Poseidon schreef::grin:

Zat meer te denken aan een snuifbare variant.
Of ruik je dan de rest van je leven een soort afbijtgeur in je neus?

5 gram zout snuiven. :snort: :snort: :snort: :snort:

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: za jul 04, 2015 12:28 am
door Prototype
Fool schreef:
Poseidon schreef::grin:

Zat meer te denken aan een snuifbare variant.
Of ruik je dan de rest van je leven een soort afbijtgeur in je neus?

5 gram zout snuiven. :snort: :snort: :snort: :snort:

:wub:

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: za jul 04, 2015 1:51 am
door Italiano
Poseidon schreef:Of ruik je dan de rest van je leven een soort afbijtgeur in je neus?

GHB is geen GBL.

Probleem is overigens dat Na.GHB sterk hygroscopisch is, dus een droog puur GHB poeder krijgen is vrij lastig..

Re: Ghb in de oven

BerichtGeplaatst: za jul 04, 2015 10:01 am
door snuifduif
Italiano schreef:
Poseidon schreef:Of ruik je dan de rest van je leven een soort afbijtgeur in je neus?

GHB is geen GBL.

Probleem is overigens dat Na.GHB sterk hygroscopisch is, dus een droog puur GHB poeder krijgen is vrij lastig..

Nee hoor, wanneer het uit de oven komt is het zo goed als droog, enkel wel gesmolten. Daarna krijg je een keiharde plak ghb.

Na enkele dagen/weken zal het wel weer papperig worden en het is inderdaad niet mogelijk om het aan de buitenlucht in te dampen