Pagina 1 van 1

K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: vr nov 01, 2013 7:11 pm
door Espoir
Gisteren heeft een vriend een zakje wit, korrelig poeder gehaald wat aan hem werd verkocht als ketamine. Hij is van plan dit morgenavond te gebruiken(eerste keer). Echter, vond ik het verdacht veel op methoxetamine lijken(ikzelf heb GEEN ervaring met keta, alleen mxe).

Nu heb ik gelezen dat ketamine gedroogd eerder lijkt op een soort kristallen, maar vroeg ik me af of het gecrushed zou kunnen lijken op mxe? En, of het verschil te herkennen is middels smaak/reuk?
Mijn vriend heeft geen ervaring op het gebied van dissociatieven en ik ben op het moment niet in staat het verschil voor hem te testen.

Bezorgde moederkloek als ik ben zou ik aan jullie willen vragen of er kenmerken zijn waaraan je het verschil kan herkennen(behalve uitproberen/testcentra)?

Een roerige 'eerste keer' op mxe wanneer je keta verwacht lijkt me geen fijne introductie in de wereld van dissociatieven namelijk :snort:

Re: K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: vr nov 01, 2013 7:42 pm
door Rareuniverse
Naar eigen ervaring heeft keta meer een korrel/staafjes achtige vorm, Mxe is meer een soort van poeder.

Re: K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: vr nov 01, 2013 8:13 pm
door braindamage
onderscheiden door smaak en reuk ? Als je nuchter bent tenminste kan je het vrij snel zien aan de structuur.

Re: K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: vr nov 01, 2013 8:50 pm
door Perry
Ik heb ook wel poeder keta gehad, maar 't lijkt dan alsnog meer op zout dan echt poeder.

Re: K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: vr nov 01, 2013 11:20 pm
door frozentoast
Keta kan net zo fijn gestampt zijn als ieder ander stofje, heb het wel eens gehad dat het nog fijner leek dan coke. Meestal heb je wel wat betere kwaliteit als het nog kleine staafjes zijn ja.

Re: K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: za nov 02, 2013 12:57 pm
door dimethyltryptamine
Ik dacht me te herinneren dat verschillende isomeren er vaak anders uitzien. Het zou best de R-isomeer kunnen zijn. Mijn R-isomeer ziet er precies hetzelfde uit als fijn keukenzout.

hier heb je misschien iets aan: dissociatieven/de-3-soorten-ketamine-uitgelegd-r-s-r-s-t2934.html?hilit=isomeer

Re: K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: za nov 02, 2013 3:19 pm
door Einstein

Als je kristallen fijnstampt krijg je..... poeder :#:
Ketamine smaakt bitterder dan MXE, de smaak van MXE is een stuk draagbaarder. De smaak van K kan wel behoorlijk variabel zijn.

Re: K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: za nov 02, 2013 9:56 pm
door Espoir
Bedankt allemaal voor de reacties! Ik heb het een beetje geproefd en het smaakte ontzettend bitter. Niks vergeleken met mxe.
Hij heeft besloten er maar een gokje op te wagen en te beginnen met een mxe dosering. Als hij er dan na 1,5 uur niks geks aan merkt kan de dosis worden opgeschroefd. Vraag me af waarom sommige dealers hun keta helemaal aan gort stampen, iets met volume? Slechte kwaliteit? Beetje zinloos stampwerk dunkt me.

Re: K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: zo nov 03, 2013 12:05 pm
door dimethyltryptamine
Hoe fijner de keta gestampt hoe makkelijker het opgenomen wordt door het neusslijmvlies. Ik vind het altijd wel prettig als het zo fijn mogelijk gestampt is :snort:

Re: K/MXE onderscheiden door smaak en reuk

BerichtGeplaatst: zo nov 03, 2013 7:03 pm
door Einstein
Inderdaad, op zich is het wel relaxed als het al gecrushed is, maar dat geeft wel minder zekerheid over de kwaliteit van het spul.