Pagina 1 van 1

hippie flipin

BerichtGeplaatst: vr sep 28, 2012 5:01 pm
door emielioooooo
dus morge ga ik waarschijnlijk een halve bol (heb ik al gedaan) met 6-5 g truffels neme op een feestje, ik heb wel al wat gelezen over truffels op feestjes en sinds het mn eerste keer gaat zijn ga ik zien in welke mood ik ben op dit moment voel ik me wel goed en ik heb zeker zin om truffels te proberen ik laat jullie wel weten hoe het afgelopen is, en het wordt een core feestje
wil ook jullie gedacht horen over hippie fliping -- greets

Re: hippie flipin

BerichtGeplaatst: vr sep 28, 2012 5:33 pm
door Dennenboom
Persoonlijk lijken truffels, en een candyflip al helemaal, mij uiterst onaangenaam op een core feest. Maar als het je ding is, veel plezier, en hou je aan die 6-7 gram, hoeveel zin je er ook in zou hebben. :)

Re: hippie flipin

BerichtGeplaatst: vr sep 28, 2012 6:55 pm
door Azy
Truffels, of überhaupt trippen zelf zou ik nog geen 10 minuten volhouden op een corefeest, je hebt om te trippen toch wel rustige plekjes nodig waar je je ook kan terugtrekken. Zelfs al vind je corefeesten geweldig, zonder tripervaring zou ik dit echt niet doen eigenlijk, je gaat meer bezig zijn met jezelf in check te houden dan met echt plezier te maken.

Re: hippie flipin

BerichtGeplaatst: vr sep 28, 2012 7:04 pm
door Ivo
Even naar het juiste subforum verplaatst. Ik zou het ook niet doen, maar ik ben ook helemaal niet voor core.

Re: hippie flipin

BerichtGeplaatst: vr sep 28, 2012 7:42 pm
door frozentoast
2cb+mdma is de enige flip die ik je op dat feest zou aanraden, heb tenminste gehoord dat het wel geschikt is voor feestjes.. truffels zijn om rustig bij weg te drijven op je netvlies en achter allemaal wereldschokkende waarheden te komen, die je nooooit nuchter bedacht had kunnen hebben 8-)

Re: hippie flipin

BerichtGeplaatst: vr sep 28, 2012 10:16 pm
door emielioooooo
Er zal ook nog wat dnb aan te pas komen en in combinatie met een halve bol en een kleine doseringe denken jullie dat het zo een probleem zal zijn ?

Re: hippie flipin

BerichtGeplaatst: do dec 13, 2012 4:59 pm
door Klontje
Trippen op een feest vind k zelf heel chill maar dan moet je wel makkelijk naar binnen of buiten kunnen gaan en ook een paar chill locaties. Belangrijkste voor mij zijn dan de mensen en de mogelijkheid om willekeurig kleine quest's te kunnen uitvoeren. Als je alleen maar door muziek overstemd word op een feest lijkt het me niet zo :/

Re: hippie flipin

BerichtGeplaatst: do dec 13, 2012 7:21 pm
door endorr
Veel vrienden van mij doen dit , geen enkel probleem , als je core echt goed vind is het niet eng.