Pagina 1 van 1

Ozora 2014

BerichtGeplaatst: di jan 06, 2015 2:01 pm
door Lizard King
Dag liefste begaaiers, hippies en festivalgangers,

Wie gaat er deze zomer allemaal naar ozora? Ikke alleszins wel. :kleuter:
Wat je nog meer in dit topic kan zetten: tips n tricks over Hongarije, welke acts worden zeker de moeite om te checken, en over de dope + kan je het laten testen zoals in Boom?

En vervoer, vooral vervoer: wat is het makkelijkste? Ik was van plan om met mn lief te gaan liften, en vliegticket terug te pakken. Maar als iemand met de auto gaat, springen we graag mee op! Of per boot/ helicopter mag ook...

groetjes,
Lizard

Re: Ozora 2014

BerichtGeplaatst: do jan 29, 2015 9:11 am
door Susanne
Yo medefestivalliefhebber :)
Ik vond zelf Boedapest een hele mooie stad. Je moet het parlementsgebouw checken (al is het maar van de buitenkant) en een of andere kathedraal ofzo vond ik erg mooi. Verder vond ik het bezichtigen van/chillen in de stad ook heel leuk, er is veel te zien/te doen en terrasjes zijn heul goedkoop. Qua drugs: ik heb met de bus wiet en speed meegenomen. In Oostenrijk zijn we van de weg gehaald door de douane maar we mochten na 20 minuten weer doorrijden zonder dat we zijn gecheckt oid. Bij de grens van Hongarije zijn we helemaal niet gecheckt, ook niet onze paspoorten. Enneh ik weet niet wat voor vervoer je het beste zou kunnen nemen. Is er geen speciaal vervoer dat geregeld wordt door Ozara? Voor Sziget is er altijd de Szigetbus en -trein. De trein schijnt comfortabeler te zijn (op zich best logisch) maar ik heb geen probleem met de bus, ik heb het twee jaar op rij gedaan. Bespaart weer wat geld. Veel plezier in ieder geval :)