Pagina 1 van 1

Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: zo feb 22, 2015 3:47 pm
door Tholfi
Hey daar,

ik ga dinsdag mijn eerste keer XTC proberen, ik heb nu alleen nog maar wiet, alcohol en sigaretten gedaan. Ik heb een yellow-up gekocht voor - eurotjes, ik ga samen met een vriend poppen. Ik vroeg me af welke dosering handig zou zijn? We hebben allebei alleen ervaring met wiet, alcohol en nicotine. Daarnaast moeten we in de avond met m'n ouders, opa en oma en mijn zus haar vriend gaan eten. Goed, het is misschien niet slim maar dit komt het beste uit. Wat zouden jullie aanraden qua dosering en wat we gaan doen? Waardevolle spullen (mobiel, pinpas etc.) mee? Ik ben een grote noob op dit gebied dus alles is welkom!

groet.

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: zo feb 22, 2015 3:53 pm
door Perry
Beter lees je je gewoon volledig in ipv enkel de dosering te vragen. Er staan hier genoeg topics met waardevolle info, de belangrijkste zijn zelfs sticky (bovenaan de pagina)

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: zo feb 22, 2015 4:17 pm
door Partypipo
Je gaat niet kunnen eten en je gaat met gigantische pupillen aan die tafel zitten. Je gaat bang zijn dat ze dat gaan zien en als de XTC al een paar uur aan de gang is en je denkt "kuuuuuuttttt straks eten en zie mij nu zo eens erbij zitten. Dit komt niet goed straks, eten met familie, iedereen gaat het zien!" dan ga je zo hard flippen en zo verschrikkelijk bad.

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: zo feb 22, 2015 4:21 pm
door Rudolph
Het lijkt me sterk dat een doordeweekse dag met 's avonds een etentje de beste mogelijkheid is,stel het uit tot je wel een goede mogelijkheid hebt. Daarnaast mogen prijzen hier niet gepost worden.

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: zo feb 22, 2015 4:44 pm
door feestbeest92
Zoals hierboven al wordt gezegd, je gaat je tijdens je trip zorgen maken over dat je straks met familie aan tafel moet zitten en onder invloed van xtc is zo'n gedachte echt niet fijn. Stel het uit, je wil niet bad gaan op xtc en al helemaal niet de eerste keer. De omstandigheden moeten goed zijn en dat zijn ze in jouw geval niet.

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: zo feb 22, 2015 4:58 pm
door Ivo
Ik heb de prijs even uit de post gehaald, die mag je hier niet posten.

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: zo feb 22, 2015 5:26 pm
door Partypipo
Mja, ik denk nu aan hoe Fennec XTC gedaan heeft terwijl ze met familie naar de bouwmarkt ging ofzo. En voor haar ging dat prima.

Het kán dus wel goed gaan. Maar alsnog vind ik dat je zulke dingen in betere omstandigheden moet nemen. Je wilt zoveel mogelijk risico's uitsluiten. Bad gaan op XTC en nog een half jaar daardoor last hebben van derealisatie of depersonalisatie is echt niet wat je wilt!

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: zo feb 22, 2015 10:20 pm
door Tholfi
Goed, ik lijk nu de grootste debiel ooit maar goed. Ik spreek rond 11 uur met die vriend af, dan ben ik tot een uur of 6, half 7 weg. Ik hoor dat eten moeilijk is maar ook als het al uitgewerkt is? Wij zaten te denken aan kwartjes, kan een halfje kwaad? Sorry dat ik er uitzie als een of andere debiel. ^^

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: ma feb 23, 2015 12:23 am
door Miss E
Houd er rekening mee dat het soms wel een paar uur kan duren voordat een pil inslaat. Als jij om 11 uur 's ochtends die pil inneemt, ben jij 's avonds 6 uur/half 7 nog niet goed genoeg om gewoon met je familie te gaan eten alsof er niets is gebeurd. ;)

Hoeveel je moet nemen hangt af van je geslacht en gewicht en die heb ik nog niet voorbij zien komen.
Hoe oud ben je eigenlijk? Heb je je verder wel ingelezen over MDMA?

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: ma feb 23, 2015 12:33 am
door Knabs
Ik raad het je ook af om xtc te nemen terwijl je 's avonds nog met je ouders moet gaan eten. Heb je wel eens iemand gezien met pillen op? Het is heus niet zo dat je alleen moeite hebt met eten hoor, maar wat nou als je bij je family aan tafel zit, je kaak heeft nog steeds zijn eigen wil, je hebt geen iris meer omdat je pupillen zo groot zijn? Dat gaan ze wel zien ben ik bang. Helemaal omdat het je eerste keer is, je weet niet of je er dan al normaal uit ziet. Ik blijf er persoonlijk een beetje alien uit zien totdat ik geslapen heb. En dan kun je het alsnog soms zien aan mijn ogen.

Het is je eerste keer, neem daar de tijd voor. :wave:

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: ma feb 23, 2015 12:35 am
door Rudolph
Vooral omdat het je eerste keer is (en dat is toch altijd nog de leukste keer voor iedereen :smokin: ) zou ik er gewoon goed te tijd voor nemen zonder verplichtingen. Je hoeft het toch niet zo snel mogelijk in je mik te gooien?

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: ma feb 23, 2015 1:06 am
door Hassan
hoe oud ben je? 14? 15?

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: ma feb 23, 2015 8:40 pm
door Chocoloco
ik hoop zo erg dat dit een dubbelaccount is...wtf is er mis met je om op dinsdagochtend xtc te poppen en denkend at je vervolgens nog rustig met je ouders kan gaan eten..? Ik kan me niet voorstellen dat er geen betere gelegenheid is

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: di feb 24, 2015 2:22 am
door Lager
Als je pilletje uitgewerkt is voelt het alsof je overreden bent door een vrachtwagen.. Lijkt me niet dat je dan nog gezellig uiteten gaat

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: di feb 24, 2015 3:24 am
door Prototype
JongGeleerd schreef:Beter lees je je gewoon volledig in ipv enkel de dosering te vragen. Er staan hier genoeg topics met waardevolle info, de belangrijkste zijn zelfs sticky (bovenaan de pagina)

Dit.
Voor het extra gemak:
viewtopic.php?t=9605

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: wo feb 25, 2015 10:27 am
door Blow
Zoals hierboven al is benoemd, ik zou je eerste keer goed plannen. Neem de tijd en zorg dat er op geen enkele manier spanning veroorzaakt kan worden. Dit geeft de fijnste space en de beste ervaring. Mijn beste ervaring met XTC was denk ik toch ook wel mijn eerste keer.

Veel succes! :kleuter:

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: wo feb 25, 2015 7:06 pm
door Tholfi
Heel erg bedankt voor de goede reacties, het was inderdaad heel dom geweest om het toch te doen. Ik heb wat vrienden uitgenodigd en hebben maar een aantal grammetjes naar binnen gewerkt. Heb een groep jongens van een jaar of 17/18 leren kennen die ons echt even wegwijs hebben gemaakt. Do's en dont's, daar ben ik ze wel dankbaar voor. Daarnaast hebben we besloten om te wachten tot een volgende vakantie als we geen verplichtingen hebben en lekker kunnen stuiteren. Nogmaals bedankt!

Re: Eerste keer XTC.

BerichtGeplaatst: do feb 26, 2015 10:37 am
door Perry
Dit baart mij alsnog zorgen