Pagina 1 van 1

4FMP + Per ongeluk MDMA

BerichtGeplaatst: ma jul 18, 2016 10:43 am
door Benny22
Ik heb al het een en ander hierover gelezen dat het slecht is etc. niet doen etc. maar toch even mijn verhaal hopelijk heeft iemand hier advies voor me!

Twee weken geleden was ik op een festival en had na een uurtje ofzo 180mg 4F genomen. Alles prima geen aparte gevoelens gewoon hemel op aarde (bij wijze van ...). Na een aantal uren (3-4) het gevoel minder en dacht ik ik pak nog wat bij (erg onverstandig) ik dacht dat ik dus 4F kreeg van een maat van me (want ik ben tegen combineren) maar enfin. Dit was dus blijkbaar MDMA nou het eerste uur ging het goed maar daarna begonnen de kotsnijgingen etc vieze misselijkheid. Dat ging na een klein uurtje weer weg en ben toen echt hard gegaan... Het is inmiddels 2 weken later en ik voel mezelf nogsteeds niet prima. Mijn vraag aan jullie wat kan ik doen!? Of wat is er wellicht aan de hand?!
Alvast heel erg bedankt mocht iemand me kunnen helpen!
:hulde:

Re: 4FMP + Per ongeluk MDMA

BerichtGeplaatst: ma jul 18, 2016 2:29 pm
door FRESH
Hey,

Ik denk dat er niet speciaal iets aan de hand hoeft te zijn.
Ik hoor het vaker dat mensen nog steeds 2 weken later last hebben van een bepaald gevoel.
Toevallig had een vriendin van mij dit laatst ook, echter had die het andersom, dus eerst MDMA genomen en toen later wat 4-F voor de energie (bewust gedaan) en die voelde zich ook zeker 2 weken niet lekker. Nu gaat het weer goed met haar.
Ik verwacht dat je je ieder ogenblik weer de oud kan voelen, gewoon even in de gaten houden.

Heb je enig idee hoeveel MDMA je genomen hebt?

Re: 4FMP + Per ongeluk MDMA

BerichtGeplaatst: ma jul 18, 2016 2:43 pm
door Benny22
Aaah dat is goed om te horen :). Ik heb geen idee ik gok rond de 100mg denk ik. Maar wel een geruststelling. Want las hier ook dingen van je vernaait bij wijze van je hersenen etc. dus ik meteen in paniek. Maar bedankt voor de snelle doch rustgevende reactie :). Groetjes ik post wel als ik me weer beter voel of het juist de andere kant in slaat!

Re: 4FMP + Per ongeluk MDMA

BerichtGeplaatst: ma jul 18, 2016 3:33 pm
door Yomabo
Benny22 schreef:Aaah dat is goed om te horen :). Ik heb geen idee ik gok rond de 100mg denk ik. Maar wel een geruststelling. Want las hier ook dingen van je vernaait bij wijze van je hersenen etc. dus ik meteen in paniek. Maar bedankt voor de snelle doch rustgevende reactie :). Groetjes ik post wel als ik me weer beter voel of het juist de andere kant in slaat!

Ik denk dat het in paniek schieten je ook geen goed heb gedaan. Ik zelf ben erg fan van combineren en heb 4-fmp/4-fa en MDMA geregelmatig gecombineert. Het is inderdaad een aardig klap voor zowel je hersenen en je hart, en daarom moet je er mee uitkijken om dit te mixen.

Ik probeer me serotonine receptoren en andere lichaamsdelen een beetje te beschermen (het helpt niet veel, maar het is iets), door extra vitamine's, anti-oxidanten, 5-htp en magnesium te slikken. De day-after (of in jou geval: de 2 weeks-after) word hierdoor een stuk minder erg. Ik kan je niet precies alles uitleggen hoe het allemaal werkt, maar een paar andere DF-ers hebben dit piek fijn uitgelegd.

Re: 4FMP + Per ongeluk MDMA

BerichtGeplaatst: ma jul 18, 2016 5:08 pm
door JongGeleerd
Magnesium zou ik voor/tijdens slikken, dit is tegen de kaakpijn / spierpijn door spierspanning.
Anti-oxidanten en vitaminen zou ik ervoor EN erna.
5-HTP zou ik nog niet zo snel erachteraan pakken, omdat de MDMA nog niet uit je bloed is.
Pak absoluut geen 5-HTP vooraf.

Re: 4FMP + Per ongeluk MDMA

BerichtGeplaatst: ma jul 18, 2016 5:37 pm
door Yomabo
Perry schreef:Magnesium zou ik voor/tijdens slikken, dit is tegen de kaakpijn / spierpijn door spierspanning.
Anti-oxidanten en vitaminen zou ik ervoor EN erna.
5-HTP zou ik nog niet zo snel erachteraan pakken, omdat de MDMA nog niet uit je bloed is.
Pak absoluut geen 5-HTP vooraf.

Kort en duidelijk.^ :hulde: