Pagina 2 van 2

Re: Hasj eten.

BerichtGeplaatst: do feb 09, 2012 7:59 pm
door Naamdrager
Je kunt ook een vaporizer gebruiken he! Hetzelfde instant effect als roken, alleen je hebt minder wiet nodig, en het is niet of nauwelijks schadelijk voor je longen.

Re: Hasj eten.

BerichtGeplaatst: vr feb 10, 2012 12:23 am
door Peptalk
Einstein schreef:Als je het opeet zonder het te verwarmen zal je er wel stoned van kunnen worden, maar het spul verhitten zou inderdaad veel beter moeten werken, omdat je dan de zuurgroep van het THC-zuur sloopt en zo een stuk meer THC overhoudt. Bij kamertemperatuur vindt dit proces ook wel plaats, maar een stuk langzamer.


Even hierop terug komend einstein..

Als dit proces ook bij kamertemperatuur plaats vind, is al het THC-zuur in al die tijd van oogst tot consumeren dan al niet afgebroken tot THC?
Of gaat het zo langzaam dan het eigenlijk niet noemenswaardig is..?

Re: Hasj eten.

BerichtGeplaatst: vr feb 10, 2012 12:51 am
door Einstein
Zou misschien best kunnen als je het lang laat liggen, heb eerlijk gezegd geen flauw idee. Je mag er wel vanuit gaan dat een verhoogde temperatuur de reactie behoorlijk kan versnellen. In wat vage online patenten staan temperaturen van ongeveer 100°C genoemd.

Re: Hasj eten.

BerichtGeplaatst: vr feb 10, 2012 1:02 am
door Peptalk
Hmm oké.

Dan zou ik voor een lekkere zwarte hasj gaan om 'straight' op te eten.
Die is namelijk met warme pers (of koude pers en later in de oven) verwarmt geweest.

Re: Hasj eten.

BerichtGeplaatst: di aug 19, 2014 12:18 pm
door aukiepaukie
Ik heb de gewoonte een blokje hars te raspen met een nootmuskaat-rasp, het ontstane poeder door de shisha-tabak te mixen en zo te gebruiken. Traag (neem de hele avond) maar zeer effectief. Ook erg efficient: Ik heb van een blokje van 7 gram toch zeker 20x lekker gerookt.

Inmiddels echter heb ik geexperimenteerd met direct oraal innemen. De dosering was erg laag omdat het het laatste van dat blokje was. Met een scherp mesje hele dunne snippertjes (zaagsel-achtig) gemaakt, in een glaasje sinaasappelsap, snel opgedronken: heerlijk, geen bijsmaak en een goed sterk effect, dus nog efficienter! En ook gewoon het gruis op je tong en wegspoelen met water, werkt prima.

Re: Hasj eten.

BerichtGeplaatst: di aug 19, 2014 3:12 pm
door davy jones
In eerste deel van topic zeiden ze steeds dat t aan vet gebonden moet worden. Als je nu patatje oorlog op hebt dan lost da hasjisch toch in de maag op in de warme pindasaus? Is dan ook daar vast warmer daar dan 37* :smokin:

Maryuana anijsmelkje lijkt me trouwens niet vies :-P

zou t met opium oraal hetzelfde werken?