Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » za maart 30, 2013 12:20 am

beste mensen! ,
ik wil voor het eerst xtc gaan gebruiken en dat aankomende zondag , setting is gewoon thuis met 1 nuchtere maat die erbij zal zijn ! , ik had dan graag wat tips gehad van mensen . en hoe werkt het met dosseren? wat kan ik gaan verwachten ? ik weet dat er sites zijn die info geven maar hoor het toch liever van de ''gebruikers'' zelf ... hoop snel reacties te krijgen . heb de snoepjes al in bezit ik heb er 2 totaal heb ze laten testen , resultaat komt rond de 170-190 daar tussen in . ik weeg zelf 65 kilo en ben 1,83 . let me know mensen ! greets from me
Laatst bijgewerkt door MagicMike op za maart 30, 2013 12:40 am, in totaal 1 keer bewerkt.
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Xtc- Q dance eerste keer

Berichtdoor Ivo » za maart 30, 2013 12:25 am

Even in het juiste subforum gezet :) Ik heb nu weinig tijd, maar als je in dit subforum wat rondleest zal je wel al een goed idee krijgen denk ik.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7905
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » za maart 30, 2013 12:41 am

ja dat ben ik ook aan het doen inderdaad ! , maar hoop wel wat tips en tricks om het maar zo te noemen .. te krijgen van mensen .. die voor mij persoonlijk gelden
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Partypipo » za maart 30, 2013 1:13 am

Dan heb je met 1 tikkel zo te zien al méér dan de aanbevolen maximale dosis voor jouw lichaamsgewicht.

Ik zou daarom dus niet 1 hele erin gooien in totaal, en zeker niet in 1 keer. De kans is vrij groot dat je bij de inslag namelijk niet meer weet wat voor of achter is met zo'n dosis op jouw gewicht.

Een halve nemen, niet meer bijnemen en de beste avond van je leven hebben...
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4155
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » za maart 30, 2013 1:21 am

oke en stel dat het niet werkt waneer kan ik dan bijnemen? ze zeggen dat het ook een half uur kan duren tot dat het werkt? moet ik goed eten van te voren ? ik ga inderdaad een goeie avond beleven. het schijnt dat je nooit meer je eerste keer zal beleven? en wat ga ik uberhaut voelen? :woeh:
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Stefaan » za maart 30, 2013 1:52 am

Als je een volle maag hebt kan het wel 2.5u duren voor hij in slaat. Op een redelijk nuchtere maag vind ik 30-45 minuten vrij normaal. Ook af en toe eens gehad dat het 5 kwartier duurde zonder noemenswaardige reden. Als ik jou was had ik op tijd gegeten savonds, en dan lekker een groot bord met pasta. Je moet wél goed eten van te voren, maar het wel fijn als dat eten alweer een aantal uurtjes erin zit als je de pil erin gooit anders zit je de hele tijd op de inslag te wachten. Bijnemen had ik sowieso niet gedaan eigenlijk, en zeker niet "omdat je nog niks voelt". De kans dat je gewoon te ongeduldig gaat zijn is veel groter dan dat je te weinig hebt genomen.

Voor velen (voor mij niet op de 1 of andere manier) is de 1e keer het mooist. Maar of dat door neurologische schade komt, of gewoon omdat je geen verwachtingen hebt en helemaal blown away bent die 1e keer, dat is niet helemaal duidelijk. Wat ga je voelen; alles wat je doet voelt eigenlijk beter dan het andere. Ga je dansen wil je blijven dansen, ga je even zitten wil je blijven zitten. Probeer zo niet ergens vast te komen zitten als je voor jezelf vooraf had besloten om bepaalde dingen te doen. Ik zet echt een timer en exact op de seconde sta ik dan op van die stoel anders blijf ik zo uren zitten. Verder waanzinnige verliefdheid, euforie, sociale grenzen/drempels verdampen als sneeuw voor de zon, schaamte ken je niet meer, je empathische gevoelens stijgen naar ongekende hoogtes. Ja je gaat best een toptijd hebben. :)

Ps. Daar wil ik nog even aan toevoegen: je gaat zo'n enorm positief gevoel bij de drug krijgen, en je gaat zo laaiend enthousiast zijn erover, zo verbaast over dat zulke ultieme blijdschap mogelijk is, dat het makkelijk is om de negatieve kanten te 'vergeten' cq negeren. Hou ten alle tijden een minimum pauze aan van 6 weken, en als ideale richtlijn zegt men zelfs 3 maanden pauze tussen xtc-gebruik. Realiseer je dit van te voren goed, want nu sta je er nog objectief tegenover en maak afspraken met jezelf. Nadat je gebruikt hebt ben je totaal niet meer objectief ermee bezig.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » za maart 30, 2013 2:10 am

oke ten eerste wou ik je bedanken dat je zo uitgebreid je verhaal gedaan hebt ! dat waardeer ik :)
maar goed , denk dat ik dan inderdaad gewoon op ''tijd'' eet . ik zit er niet op te wachten om 2,5 uur te nikse :P .
en ongeduldig ben ik gelukkig nooit dus dat zit wel goed denk ik , hoe ik het gevoel weg leesten toen net ziet er in mijn hoofd wel super goed uit . het kan alleen maar super chill zijn dan !! maar ik wil het gewoon op een verantwoord en een veilige manier doen ! . ben wel gesteld op mijn gezondheid zeg maar ! :P . ik had zelf die avond niks op de planning , ikzelf had een filmpje kijken ofso in gedachten zou dat ook prima zijn ?? .. ik had ook gelzen dat je veel vocht moet drinken ? .....
twijfel of ik pauzes zou nemen is er niet heb alles wel goed begrepen en dat het een gewoonte kan gaan worden . bedankt voor het advies !
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Stefaan » za maart 30, 2013 2:34 am

Als ik jou was had ik ook wel voor flink wat muziek gezorgd. Je zal het nu misschien niet geloven maar de kans is groot dat je gewoon helemaal los gaat in je huiskamer. En je vrienden die doen gewoon mee :p
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor YYY » za maart 30, 2013 12:36 pm

Muziek is zeker een aanrader. Daarnaast zou ik was lekkere dingen in huis halen als vers fruit en waterijs. Dit kan erg lekker zijn.

Realiseer je wel dat je lichaamswarmte omhoog gaat door de xtc. Hierdoor heeft je lichaam meer vocht nodig dan normaal gesproken het geval is. Drink daarom regelmatig een glas water of fris. Ik drink zelf meestal ongeveer een flesje water per uur.

Het kan ook erg lekker zijn om tijdens de trip een rondje te gaan wandelen. Zorg er dan wel voor dat je je goed aankleed. Je lichaam voelt erg warm aan, maar je kunt alsnog goed ziek worden als je met deze temperatuur naar buiten gaat.

Tijdens en na de trip kan het wat moeilijker zijn om te eten. Je lichaam kan de voedingsstoffen wel goed gebruiken, dus probeer af en toe iets te eten. Vers fruit is in dit geval een stuk lekkerder dan een boterham met kaas.
Probeer om je normale eet schema aan te houden en de dag erna goed te eten. Voor sommigen is dit vrij moeilijk, maar je lichaam heeft heel wat te verduren onder xtc en kan het dus goed gebruiken.


Ik weet overigens niet of dit goed advies is: maar misschien is het leuker als je maar gewoon lekker mee doet. ;)
Avatar gebruiker
YYY
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 162
Geregistreerd: za nov 24, 2012 7:47 pm

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor The Dude » za maart 30, 2013 12:51 pm

Ik heb maar 1 tip: Geniet optimaal
''Well, you know. That's like your opinion, man.''
Avatar gebruiker
The Dude
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 534
Geregistreerd: do feb 24, 2011 11:12 am
Woonplaats: Amsterdam

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Multitude » za maart 30, 2013 4:14 pm

Gaan er naast die nuchtere vriend van je nog meer mensen bij zijn die wel meedoen? Dat vind ik namelijk altijd wel leuker. Maarja, leuk ga je het sowieso hebben, dus veel plezier alvast :grin:

Also: Heeeeuuuuj, Nijmegen!
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Einstein » za maart 30, 2013 5:20 pm

Film kijken lijkt me niet echt boeiend als je MDMA op hebt, ik zou geen zin hebben me daarop te focussen. Muziek luisteren en losgaan is een stuk leuker :love:
Als je maar een paar uur aan het spacen bent is het niet per se nodig met veel moeite eten naar binnen te proppen, tenzij je ook lang daarvoor niks hebt gegeten. Fruit en zoete dingen zijn wél altijd de moeite waard. Zorg er inderdaad wel voor dat je geen al te afwijkend eetschema te verduren krijgt in de dagen na de trip.
Houd er rekening mee dat het, zelfs als je van tevoren niet zoveel eet, nog steeds - door toeval - twee uur kan duren voor de pil inslaat.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » zo maart 31, 2013 12:05 am

oke nogmaals super fijn dat iedereen goed advies plus tips kan geven ! +1
heb vandaag lekker wat zacht fruit en wat ijsjes aangeschaft haha :P . dus dat moet goed komen . heb trouwens ook een afterspace pill gekocht schijnt goed te helpen .... muziek aanwezig inderdaad... ja zou het met 1 maat doen maar toevallig zijn er vandaag 4 anderen bij gekomen waarvan er 3 ook gaan gebruiken .. dus ben gelukkig niet de enigste... verder zal ik goed eten en mua gewoon voldoende vocht tot me nemen ... ! heb er zo zin in nu ik van alles weet enw at het beste is !! morgen is het dan ook zover ! ik zal dan ook hier poste van hoe de avond was voor de mensen die dat willen terug lezen ofcourse!! trouwens wat to do als ik te hard ga ?
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » zo maart 31, 2013 12:06 am

Multitude schreef:Gaan er naast die nuchtere vriend van je nog meer mensen bij zijn die wel meedoen? Dat vind ik namelijk altijd wel leuker. Maarja, leuk ga je het sowieso hebben, dus veel plezier alvast :grin:

Also: Heeeeuuuuj, Nijmegen!



nijmegen is primaaa haha ja zekerrrssss !!! ja er gaan 3 mensen meedoen de setting is dan 5 man plus me eigen !
:lol:
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Einstein » zo maart 31, 2013 12:12 am

Als je te hard gaat is er weinig dat je nog kan doen, maar die kans is niet erg groot als je een halve pil neemt :)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » zo maart 31, 2013 12:19 am

Einstein schreef:Als je te hard gaat is er weinig dat je nog kan doen, maar die kans is niet erg groot als je een halve pil neemt :)

ja oke dus dat moet wel goed komen dan ! , was al iets geinformeerd over bijpakken . maar wat zeg jij daarover dan ? stell dat de eerste niet aanslaat
:s
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Einstein » zo maart 31, 2013 12:29 am

Ik zou sowieso twee uur wachten voor je gaat bijpakken, het kan altijd lang duren voor zo'n pil begint te werken. In mijn ervaring duurt het zeker de eerste keer dat je een drug gebruikt vaak lang voordat het spul inslaat.
Het is niet erg waarschijnlijk dat je er helemaal geen effect van krijgt, mocht dat wel het geval zijn dan is er iets raars aan de hand en is bijpakken ook niet per se verstandig, maar die kans is klein als je goede geteste pillen hebt, zoals je zelf aangeeft. Houd er dus wel rekening mee dat het even kan duren voor de pil inslaat.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » zo maart 31, 2013 12:38 am

oooh oke dus niet te overhaast :P , ja inderdaad ze zijn gewoon getest die zekerheid wil ik altijd hebben en helemaal met drugs wie weet wat je eet slikt of snuift! .. ga wel met een verantwoord mee om ! vandaar ik zoveel wil weten en dergelijke !. dus gewoon relaxt afwachten ... kan ik er ook gewoon bij blowen ? of is dat niet verstandig
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Multitude » zo maart 31, 2013 12:41 am

Drink trouwens ook niet te veel water, dat is ook weer niet goed. Een flesje per uur ongeveer, en dan telkens kleine slokjes, niet in een keer leegdrinken.

Blowen kan wel, zeker als je dat gewend bent, maar misschien kan je de eerste keer het best even afwachten hoe het valt. Ik ben zelf niet zo'n heel erg grote blower, maar ik vind het wel altijd heel chill om te doen zodra de MDMA uit begint te werken.
“And you are made of a hundred trillion cells. We are, each of us, a multitude.”
Avatar gebruiker
Multitude
Junkenhoeder
Donateur
Offline
 
Posts: 1874
Geregistreerd: di mei 08, 2012 12:27 am

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Einstein » zo maart 31, 2013 12:43 am

Als je een fanatiek blower bent kan het niet zoveel kwaad een jointje op te steken, als je jezelf echt helemaal suf gaat smoken kan het zijn dat je flink wazig ervan wordt. In het begin schijnt een jointje te helpen om de trip wat sneller in te laten werken, maar ik zou dan geen al te zware joints op gaan steken.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » zo maart 31, 2013 12:52 am

Multitude schreef:Drink trouwens ook niet te veel water, dat is ook weer niet goed. Een flesje per uur ongeveer, en dan telkens kleine slokjes, niet in een keer leegdrinken.

Blowen kan wel, zeker als je dat gewend bent, maar misschien kan je de eerste keer het best even afwachten hoe het valt. Ik ben zelf niet zo'n heel erg grote blower, maar ik vind het wel altijd heel chill om te doen zodra de MDMA uit begint te werken.

okee ja kan me iets bij indenken als je te veel drinkt ... laten we maar gewoon het ''flesje'' volgen . ik ben wel wat gewend kwa blowen doe het al mua 3 jaartjes . niet 5 op een dag , jointje na het werk is op zijn tijd wel lekker . :stoned:
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor MagicMike » zo maart 31, 2013 12:53 am

Einstein schreef:Als je een fanatiek blower bent kan het niet zoveel kwaad een jointje op te steken, als je jezelf echt helemaal suf gaat smoken kan het zijn dat je flink wazig ervan wordt. In het begin schijnt een jointje te helpen om de trip wat sneller in te laten werken, maar ik zou dan geen al te zware joints op gaan steken.

en hoe bedoel je in de zin van wazig worden?? ... okee ja denk dat er vooraf wel wat geblowt wordt dat doen al me vrienden bijna dusja ... zware joints doe ik niet aan vindt dat zo een onzin . ben meer van doe maar gewoon een normaal hollands jointje :mrgreen:
You Only Live Once
Avatar gebruiker
MagicMike
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: za maart 30, 2013 12:10 am
Woonplaats: Nijmegen

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Stefaan » zo maart 31, 2013 1:18 am

Als ik jou was had ik niet geblowd. Puur alleen om de 1e keer een zo 'zuiver' mogelijk effect te ervaren. Ik weet dat ik op xtc altijd een afkeer voor wiet/alcohol/downers had. Dit komt omdat je hoofd compleet leeg voelt op een hele plezierige manier, en ik dat niet wilde verpesten door er 1 of andere drug bij te gooien. Je bent ietwat nerveus over de mogelijkheid dat je misschien niks voelt. Neem gewoon een halve pil, en geloof me dat je na een uur waarschijnlijk staat te knallen. Wat ook goed kan helpen met de inslag is een opdracht/taak. Het is iets met je hersenen dat als ze een doel krijgen (en je niet meer zit af te wachten op de inslag) dat het opeens kan inslaan. Klinkt raar maar ik ervaar het ook. Een keertje duurde het eeuwen voordat ie insloeg, en toen ging ik even een vriend zoeken die was weggelopen, en ik kwam 5 min later al spacend terug. Zo zijn er wel meer voorbeelden.

Trouwens let op dat je die after-e pil of 5-htp of wat dan ook niet te snel na je xtc neemt. Hou minimaal 8u na laatste inname aan. Het heeft de voorkeur om niet bij te nemen ivm neurotoxiciteit. Als je het echter per sé wil doen, hou minimaal 2u (zoals einstein zei) aan voordat je uberhaupt bij neemt. En als ik jou was had ik dan niet meer dan een kwartje gedaan. Had zeker niet nog een halve erbovenop gegooid. Maar zoals ik al zei, dit versterkt de verkrachting van je hersenen en lijf enorm (wat je ook zal voelen de dag erna; veel ergere kater) en het is dan ook sterk af te raden.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Tips voor mijn eerste keer xtc ?

Berichtdoor Partypipo » zo maart 31, 2013 3:07 pm

Een halve, of 3 kwart pil nemen en gewoon verder gaan met je vrienden kletsen, muziek (dvd's) aan, glaasje water erbij.
Soms duurt het maar een kwartier voordat ie inslaat (lege maag, direct na de pil pizzapunt gaan eten, en voordat ie op was was ik in la la land), meestal een half uurtje tot 45 minuten, vorige week bijna anderhalf uur bij mij, terwijl het al 5 uur na de laatste keer eten was.
Als je maten al wel zitten te spacen en jij nog niet, of zelfs een uur later nog niet, dan tóch niet bijpakken.
Een halfje van deze geteste pillen op jouw lichaamsgewicht ga je écht voelen en van 3 kwart weet je waarschijnlijk al een tijdje niet meer wat voor of achter is. Als ie bij vrienden toevallig al wel ingeslagen is en jij denkt een uur later kuuuuuutttt, ik ben er immuun voor ofzo en je gooit er nog wat bij, dan ineens klapt alles er tegelijk in en kan je alleen nog maar achteruit naar de bank lopen en daar 5 uur lang wazig zitten spacen...
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4155
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron