Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2cb op een huisfeest?

Voor vragen/discussies over stoffen zoals 2C-B en 2C-I. Drugs zoals 25I-NBOMe horen hier ook thuis.

2cb op een huisfeest?

Berichtdoor Danininous » do jan 14, 2016 1:58 am

Goede avond iedereen,

Dus 4 vrienden van mij en ikzelf kwamen op het geniale plan om komende vrijdagavond 2cb te gebruiken op een huisfeest. Iedereen hier zal aan de bier en wijn zitten en verder wordt er altijd veel geblowd en een paar nemen wat lijntjes pep. Dus er zullen veel mensen redelijk nuchter zijn.
Nou wordt dit mijn 2e keer 2cb en ik vraag me af of ik nog normaal zou kunnen functioneren? Dus gewoon gesprekken volgen en normaal overkomen.
Ik weet dat je qua uiterlijk niets ziet als iemand 2cb opheeft maar ik kan nog wel van mijn 1e keer (20 mg) herinneren dat ik echt niet in staat zou zijn om vaak een normaal gesprek te voeren.
Is het een idee om 10 mg te nemen?

Oh en we zullen het dan rond half 11 nemen, zal om 3 uur slapen een probleem worden? (volgende dag heerlijk werken :s ) En zo wel, doorhalen op pep een optie?
SAY NO TO DRUGS.
Avatar gebruiker
Danininous
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: zo jan 10, 2016 5:55 am
Woonplaats: Rotterdam

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor kaasje » do jan 14, 2016 2:41 am

10mg liever dan 20, anders trip je echt en dat doe ik zelf persoonlijk liever wanneer ik enkel onder medetrippers of mensen van dezelfde golflengte ben. Het is heel raar om in een "hogere bewustzijnstoestand", wat je zelfs bij een relatief vriendelijk psychedelisch middel als 2cb bereikt, te praten met te dronken/besnoven mensen die meestal luid en druk zijn.

Dit hangt natuurlijk ook af van wat voor mensen er komen, ken je ze goed? Voel je je op je gemak bij hen? Allemaal erg belangrijk. Heb ooit eens truffels gegeten op een verjaardagstuinfeest van een vriend, dit was echt extreem (het feestje wás extreem) en hoewel het ergens grappig was achteraf, voelde het toen als het einde van de wereld. Overal kotsende mensen die precies gingen sterven, de mooie tuin, die we in goede staat hadden achtergelaten voor een tripwandeling, was twee uur later volledig verwoest. Mensen waren blijkbaar opgepakt wegens te dronken over straat te wandelen (in een rustige buurt dan nog), kortom echt een vettig feest waar ik me waarschijnlijk beter had geamuseerd op alcohol dan op truffels, hoewel het achteraf wel een van de grappigste/extreemste (qua setting dan) trips was.

Meestal ben ik trippend erg introvert tegen niet-trippers, maar soms lukt het dan weer wel, ligt puur aan het soort mensen. Je moet natuurlijk ook jezelf kennen en kunnen inschatten, iedereen is anders, maar ik raad aan om toch maar gewoon bij 10mg te blijven, of gewoon alcohol zoals de hele hoop! :)

Oh ja, 10mg zal zeker merkbaar zijn maar is (naar mijn mening) oersaai. Het net-niet gevoel haat ik soms nog meer dan een net iets te harde trip, dus als ik in deze situatie stond zou ik de dosis bijhouden voor een betere gelegenheid.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1223
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor cojiro » do jan 14, 2016 3:05 am

Danininous schreef:Ik weet dat je qua uiterlijk niets ziet als iemand 2cb opheeft


oh wel hoor
Ball so hard
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 924
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor Danininous » do jan 14, 2016 3:06 am

Thanks voor je reactie!

Ja, ik ken de meeste mensen op het feest redelijk goed.. En het zal zeker weten geen extreem feest worden (wat me inderdaad verschikkelijk zou lijken als ik aan het trippen was!)
Maar deze mensen zijn meer van het kletsen, lachen, blabla niks bijzonders..

Daarom dachten wij aan 2cb om alles toch iets leuker te maken voor onszelf, maar dat wordt inderdaad lastig met de dosering, want zo'n net-niet gevoel zal weer een teleurstelling zijn :s

Alcohol doet voor mij vaak niet veel goeds eigenlijk, maar misschien toch overwegen om het bij wat blowtjes en wijntjes te houden dan :stoned: :beer:
SAY NO TO DRUGS.
Avatar gebruiker
Danininous
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: zo jan 10, 2016 5:55 am
Woonplaats: Rotterdam

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor Danininous » do jan 14, 2016 3:09 am

cojiro schreef:
Danininous schreef:Ik weet dat je qua uiterlijk niets ziet als iemand 2cb opheeft


oh wel hoor


Toch wel? Waar zal het aan te zien zijn dan?
SAY NO TO DRUGS.
Avatar gebruiker
Danininous
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: zo jan 10, 2016 5:55 am
Woonplaats: Rotterdam

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor kaasje » do jan 14, 2016 3:30 am

op bijna alle psychedelische middelen heb je overdreve grote pupillen, kom je hoogst waarschijnlijk giechelig of mysterieus over. 2cb is iets waaronder ik echt niet huis zou durven komen :D Maar als je die huisgenoten laat weten dat jullie gaan trippen zie ik daar geen probleem in. Het probleem blijft gewoon dat niet-trippers trippers nooit begrijpen (tenzij ze zelf wat ervaring hebben).

Ik heb al enkele verschrikkelijke sociale kutsituaties meegemaakt tijdens het trippen, je bent zo direct en eerlijk over alles dat sommigen (zelfs goede vrienden) je uitspraken totaal anders interpreteren en je arrogant of grof vind, terwijl het in je onschuldige tripgedachten allemaal zo'n spontane en normale dingen zijn. Blijkbaar zijn trippers nogal direct, ongeremd en eerlijk en is dat niet normaal in deze maatschappij. :(

Ook heb je altijd lastige figuren met vragen als "en, en, zie je al iets? Wat zie je allemaal?? Of enkele rare handelingen verrichten die voor mij blijkbaar geweldig zouden moeten zijn onder invloed van psychedelica. Deze soort mensen snappen dus duidelijk niet waar over psychedelica gaat, het liefst heb je toch een beetje rust.

EDIT: Maar het gaat hier natuurlijk maar over 2cb, dus al wat ik zeg moet je niet té extreem opvatten.
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1223
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor Maus » do jan 14, 2016 10:49 am

Zou er met 2cb zeker een paar meiden bij uitnodigen... :woeh: :grin:
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10248
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor Verf » do jan 14, 2016 11:29 am

Zoals als kaasje al zegt, gewoon niet te veel nemen. Op 10 mg 2CB ga je je waarschijnlijk gewoon erg goed vermaken, mits het gezelschap in een aangename stemming is. 20mg is nog steeds niet erg veel, maar als je niet zo ervaren bent, misschien toch net wat te veel voor op een druk thuisfeest. Met 20mg ben je écht aan het trippen, terwijl je op 10mg nog wat in de schemerzone zit. Ook al is 2-CB niet zo zwaar voor je mentaal, op 20mg kunnen de visuals toch al behoorlijk verwarrend worden, zeker in een drukke setting.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor FRESH » do jan 14, 2016 11:43 am

Danininous schreef:4 vrienden van mij en ikzelf kwamen op het geniale plan om komende vrijdagavond 2cb te gebruiken op een huisfeest.


Leuk plan!

Danininous schreef:Nou wordt dit mijn 2e keer 2cb en ik vraag me af of ik nog normaal zou kunnen functioneren? Dus gewoon gesprekken volgen en normaal overkomen.


Als je niet boven de 12-14mg gaat zitten lijkt me dat geen grote opgave.
Edit: ligt wel aan het % poeder dat je gebruikt, wat er effectief overblijft qua effect.

Danininous schreef:Ik weet dat je qua uiterlijk niets ziet als iemand 2cb opheeft


Nah, misschien kun je niet zien dat iemand letterlijk 2C-B opheeft, maar wel dat ie "iets" opheeft.
Meer praten, om je heen kijken, staren, grote doppen hebben zijn veelvoorkomende eigenschappen.

Danininous schreef:maar ik kan nog wel van mijn 1e keer (20 mg) herinneren dat ik echt niet in staat zou zijn om vaak een normaal gesprek te voeren.
Is het een idee om 10 mg te nemen?
.

20 mg is ook best veel, niet onwijs veel, maar kan wel erg druk overkomen en dat je dan geen gesprek kan voeren is niet zo gek.
10 mg is wel wat aan de lage kant, maar als je een subtiel effect wilt hebben (en je drinkt er ook bij toch?) dan is het misschien net leuk genoeg.

Danininous schreef:Oh en we zullen het dan rond half 11 nemen, zal om 3 uur slapen een probleem worden? (volgende dag heerlijk werken :s ) En zo wel, doorhalen op pep een optie?


Als je 22:30 neemt, dan werkt het in feite niet eerder dan 23 uur, als je er dan van uitgaat dat het 3 uur werkt en dan nog wat moet uitwerken zou je om 03:00 naar bed kunnen gaan, maar denk niet dat je snel in slaap zult vallen omdat je genoeg dingen (ook onderbewust) te verwerken hebt van die avond. Beter neem je dan een slaappil. Doorgaan op wat pep kan ook ja, maar dan ben je misschien uiteindelijk wel 48 uur wakker. De dag erna zal je erg verrot zijn ivm slaapgebrek.
FRESH
Offline
 

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor djeemen » do jan 14, 2016 4:18 pm

Ik had in elk geval niet doorgehaald op pep. Beter dan nog een paar uurtjes slapen en als je wakker wordt na je ontbijt een mini lijntje pep erbij. Maar niet doorhalen :rock:
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 628
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor Amvitamientje » do jan 14, 2016 4:52 pm

Danininous schreef:En zo wel, doorhalen op pep een optie?


Je moet geen pep meer nemen hadden we in je vorige topic al aangeraden. Maar als je het toch graag wilt, ga je gang. Maar dan moet je geen topic openen met ''Help hoe kom ik van mijn pep verslaving af!!!''
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3918
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor Danininous » vr jan 15, 2016 12:38 am

Thanks iedereen voor de reacties!
We gaan het erop wagen met 10-12 mg. We zullen nog wel zien hoe het zit met drukheid. Ik zal nog terug komen op hoe het was :woeh:

Maurits schreef:Zou er met 2cb zeker een paar meiden bij uitnodigen... :woeh: :grin:

Die zullen er zeker genoeg zijn :grin:
Maar ik zal mijn contactenlijst nog even langs gaan om te kijken wat de heren morgenavond doen :sweet:

Amvitamientje schreef:
Danininous schreef:En zo wel, doorhalen op pep een optie?


Je moet geen pep meer nemen hadden we in je vorige topic al aangeraden. Maar als je het toch graag wilt, ga je gang. Maar dan moet je geen topic openen met ''Help hoe kom ik van mijn pep verslaving af!!!''


Daar gaan gelukkig al genoeg topics over :hulde:
Ik denk dat we toch zullen proberen een paar uurtjes te slapen
SAY NO TO DRUGS.
Avatar gebruiker
Danininous
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: zo jan 10, 2016 5:55 am
Woonplaats: Rotterdam

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor kaasje » vr jan 15, 2016 1:48 am

Slaap maar, ik haat pep na psychedelica. Trippend heb ik juist net even (uitvergroot) door hoe ranzig die shit eigenlijk is en hoe weinig voordelen het heeft tegenover de nadelen. Ik walg echt van "normale" drugs als ik aan het trippen ben, zou dus nooit na zo'n magische ervaring al die magie er af willen halen door keihard in de pep, voor mij het tegenovergestelde van psychedelica, te vliegen. Heb één keer pep met truffels gecombineerd op een goa en het was echt een afrader, ik voelde de pep mijn lichaam letterlijk afbreken. Nooit meer zo'n combo dus voor mij, geef mij maar de magie! :)

Maar dat is wederom persoonlijk natuurlijk en ook intens hypocriet aangezien ik, impulsief als ik ben, toch alles bij elkaar zou kappen, zonder aan mijn eigen "wijze praat" te denken. Extreem scheef zijn is een viezere ervaring dan magisch trippen, maar heeft ook zijn charme. Maar goed, ik dwaal af. :)
:wave:
Avatar gebruiker
kaasje
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1223
Geregistreerd: zo mei 12, 2013 4:04 pm
Woonplaats: België

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor cojiro » vr jan 15, 2016 2:01 am

Danininous schreef:
cojiro schreef:
Danininous schreef:Ik weet dat je qua uiterlijk niets ziet als iemand 2cb opheeft


oh wel hoor


Toch wel? Waar zal het aan te zien zijn dan?

Zoals al gezegd worden je ogen inderdaad één en al pupil en krijg je een net iets andere blik. Niet alsof je strak staat, dat is alleen zichtbaar bij een hogere dosis, maar gewoon nét even iets anders. Mensen die je kennen en een beetje weten waar ze naar moeten zoeken zullen het zo zien. En natuurlijk blijft je gedrag ook niet bepaald hetzelfde :lol:
Ball so hard
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 924
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor FRESH » vr jan 15, 2016 12:31 pm

kaasje schreef:Ik walg echt van "normale" drugs als ik aan het trippen ben, zou dus nooit na zo'n magische ervaring al die magie er af willen halen..


Dat komt zo bekend voor he? :grin: Ik heb het vooral na LSD gebruik. Op het moment zelf begrijp je echt niet waarom je nog andere drugs doet aangezien LSD het beste ter wereld gevoel geeft.
FRESH
Offline
 

Re: 2cb op een huisfeest?

Berichtdoor Poseidon » vr jan 15, 2016 1:35 pm

Danininous schreef:Nou wordt dit mijn 2e keer 2cb en ik vraag me af of ik nog normaal zou kunnen functioneren? Dus gewoon gesprekken volgen en normaal overkomen.


Tsja, ik was te ver van het padje tijdens een onverwachts 2cb-feestje thuis in mijn uppie. Was maar heel weinig poeder. Niet afgewogen. Wellicht was het toffer geweest als er meer feestneuzen bij geweest waren. 8-)

Zal het tripverslag ff bumpen hier zodat je lezen kan wat er mogelijk kan gebeuren.

tripreports-psychedelica/gouden-sterren-warm-ijs-2cb-mescaline-en-nog-wat-t10110.html?hilit=2cb%20mescaline%20poseidon#p535232
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10563
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe


Keer terug naar 2C's

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner