Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Apotheker verdooft poetsvrouw om haar te misbruiken

Ben je een interresant nieuwsbericht tegen gekomen? Plaats het dan in dit subforum.

Apotheker verdooft poetsvrouw om haar te misbruiken

Berichtdoor FranX » zo feb 17, 2013 12:24 pm

VEURNE - Een bekende apotheker uit Veurne is gisteren aan­gehouden omdat hij zijn schoonmaakster heeft verdoofd, om haar nadien te misbruiken. De vrouw ging bij Bram B. poetsen, kreeg een ‘fruitsapje' aangeboden en werd een hele tijd later verward wakker in haar wagen.

Opvallend detail is dat tegen de getrouwde man al een onderzoek loopt wegens het verdoven en aanranden van een prostituee. Het gerecht vreest voor nog meer slachtoffers.

Bram B. baat een goed draaiende apotheek uit in het centrum van Veurne. Klanten kennen de dertiger als een respectabel en vriendelijk man. Maar donderdagavond werd de getrouwde apotheker opgehaald door enkele agenten. Die hadden even voordien zijn schoonmaakster verhoord, die nog maar een paar weken aan het werk was bij de man.

De vrouw was een klacht komen indienen tegen Bram B., en wat ze vertelde, schokte de ondervragers. Ze verklaarde dat ze dinsdag in zijn praktijk door de apotheker was verdoofd en misbruikt. Ze was naar eigen zeggen wakker geworden in haar wagen. Totaal versuft. Het laatste wat ze zich herinnerde: dat de apotheker haar een glas fruitsap had aangeboden. Nadien: één groot zwart gat.

Nieuwe poetsvrouw

De man werd meegenomen voor verhoor en donderdagavond urenlang op de rooster gelegd. Zijn verklaringen zijn uiterst warrig. Gisterochtend verscheen Bram B. in het bijzijn van een advocaat voor de onderzoeksrechter, die niet aarzelde en hem onmiddellijk liet aanhouden. Volgens onze informatie tilt het gerecht bijzonder zwaar aan de feiten.

Ook de advocaat van de apotheker ontkent dat niet. Bram B. zelf zou aan zijn ondervragers hebben toegegeven dat hij dinsdagavond serieus over de schreef is gegaan. Hij verklaarde dat hij zijn slachtoffer amper kende. Ze was op aanraden van zijn eigen vrouw, die als bediende werkt in hetzelfde schoonmaakbedrijf als het slachtoffer, sinds een paar weken in dienst.

Alcoholprobleem

Hij geeft toe dat hij haar op een gegeven moment, toen er geen klanten waren in de zaak, een glas fruitsap aanbood. Weliswaar aangelengd met een verdovend middel, vermoedelijk de bekende verkrachtingsdrug Rohypnol of iets gelijkaardigs. Een middel dat hij maar uit zijn etalage hoefde te nemen.

Hij ontkent echter dat hij de vrouw heeft misbruikt. Wat er volgens hem dan wel gebeurd is? Daar kon hij geen sluitend antwoord op verzinnen. Naar eigen zeggen was hij dronken. Op het ogenblik dat hij haar wou aanranden, zou hij uit zijn dronken roes geraakt zijn en gestopt zijn.

Volgens zijn advocaat kampt de gerespecteerde apotheker met een verdoken alcoholprobleem. ‘Een zwaar en uit de hand gelopen probleem waar hij niet mee te koop loopt en waarvoor hij al in behandeling is geweest. Dinsdag, op het moment van de feiten, had hij opnieuw stevig gedronken.'

Niet het eerste slachtoffer?

De komende dagen moeten nieuwe verhoren meer duidelijkheid brengen. Het gerecht tilt alvast zeer zwaar aan de poging tot verkrachting en heeft weet van nog meer slachtoffers. Ook zijn vrouw en mensen uit zijn entourage zullen eerstdaags verhoord worden.

Gerechtelijke bronnen bevestigen dat er al sinds vorig jaar een onderzoek loopt tegen de gerespecteerde apotheker. Exact een jaar geleden zou hij identiek dezelfde feiten hebben gepleegd. Toen was het slachtoffer geen poetsvrouw, maar een lokale prostituee. Hij nodigde de vrouw uit in zijn zaak en verdoofde haar.

Ook die vrouw stapte naar de politie met de melding dat ze misbruikt was. Zijn advocaat bevestigt dat, al ontkent Bram B. ook hier een mogelijke verkrachting. In de maanden nadien kreeg hij het naar verluidt ook zwaar aan de stok met de pooier van de jonge vrouw. Bram B. zou zelfs een tijd afgeperst zijn.

Dat onderzoek is bijna afgerond en het parket van Veurne wil hem voor die zware feiten voor de rechter brengen.

Nood aan begeleiding

Dinsdag verschijnt de man voor de raadkamer. Zijn advocaat zal daar vermoedelijk niet de vrijlating onder voorwaarden bepleiten. ‘We zijn ons ervan bewust dat het hier om zware feiten gaat en dat gepaste begeleiding meer dan nodig is.'

Bron: NB via http://www.standaard.be/artikel/detail. ... 130216_011
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Apotheker verdooft poetsvrouw om haar te misbruiken

Berichtdoor Enya » zo feb 17, 2013 2:00 pm

niiccceeee
Amanda Knox = “Other people ask for tranquilizers, cry, shout that they didn’t do it, that they’re in pain, that they can’t go on…Many prisoners bang their heads against the walls, sew up their mouths, scream, vomit, cut their wrists. But she showed no reaction,” the guard said."
Avatar gebruiker
Enya
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1060
Geregistreerd: zo nov 18, 2012 12:01 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Nieuws en Actualiteiten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner