Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Javier Guzman is niet bang voor een terugval

Ben je een interresant nieuwsbericht tegen gekomen? Plaats het dan in dit subforum.

Javier Guzman is niet bang voor een terugval

Berichtdoor Shaggattack » zo apr 06, 2014 4:35 pm

Javier Guzman denkt niet dat hij in de toekomst weer alcohol gaat drinken of drugs gaat gebruiken. "Zonder een spoortje twijfel durf ik nu te zeggen: this is the one, ik val niet meer terug."

Dat zegt de cabaretier, die in 2012 afkickte van cocaïne, in het AD.

De 36-jarige Guzman, die jarenlang worstelde met verslavingen, denkt dat het komt omdat hij de laatste keer alleen is afgekickt voor zichzelf.

"Het allesbepalende verschil met mijn eerdere, minder geslaagde pogingen om te stoppen met drank of drugs is dat ik het nu enkel en alleen voor mezelf doe", zegt hij. "Eerder waren anderen dan toch mijn belangrijkste drijfveer. Dan werkt het niet. Het moet om mij gaan."

Waardevol

De cabaretier is niet clean geworden om anderen te behagen. "En ook niet om mijn moeder of broer geen pijn te doen. En zelfs niet om mijn dochter van negen, die bij mijn ex-vriendin woont, weer te mogen zien", somt Guzman op.

"Nee, het gaat nu om mij. Ik vind dat ik waardevol genoeg ben om een streep onder die zeventien jaar te zetten."

Voorstelling

In zijn voorstelling Delirium II, die tot en met 21 juni te zien is, vertelt de cabaretier openhartig over zijn cocaïneverslaving. "Ik kan niet ontkennen dat ik me verheug het af te ronden."

Guzman, die ook aan een boek over zijn verslavingen werkt, is daarna wel klaar met het onderwerp. "Het theater is geen openbare therapie, maar werkt in zekere zin wel therapeutisch."

De cabaretier durft niet volledig uit te sluiten dat hij nooit terugvalt, maar heeft wel alle vertrouwen. "Met de dag sta ik steviger, voel ik me krachtiger en krijg ik meer energie", legt hij uit. "En zo heb ik voor het eerst van mijn leven zin in de toekomst."

http://www.nu.nl/achterklap/3744550/jav ... ugval.html
Avatar gebruiker
Shaggattack
paperboy
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1086
Geregistreerd: do maart 17, 2011 2:50 am

Re: Javier Guzman is niet bang voor een terugval

Berichtdoor Ted Bundy » wo apr 09, 2014 7:11 pm

:#: ben naar zijn laatste show geweest. Geef mijn portie maar aan fikkie. Knuppel staat alleen zijn drugsgebruik en verslaving te verklaren en er nog geld voor vragen ook. Ken zat junks met sterkere verhalen die meer amusementswaarde hebben.
Prototype schreef:
Ted Bundy schreef:
Bourjois schreef:Mensen die wiet roken zijn doorgaans mensen die graag comfortabele kleding verkiezen boven merkkleding. Walgelijk.
Avatar gebruiker
Ted Bundy
Donateur
Offline
 
Posts: 1911
Geregistreerd: vr jan 10, 2014 9:50 pm

Javier Guzman is niet bang voor een terugval

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » wo apr 09, 2014 11:23 pm

Ik snap wat je bedoelt Ted. Ik vond hem van al die clowns nog 1 van de minst slechte, maar na een tijdje heb je door dat hij zich intelligenter voordoet dan hij is. Soms een mooi overgedacht zinnetje maar dan komt er weer zo veel lucht uit zijn mond dat ik me er gewoon aan erger. 8-)

Wie daar ook wel kaas van heeft gegeten is Victoria Koblenko. 8-) Die tieten en alles verbloemen voor veel mensen een hele hoop maar ik erger me kapot aan hoe interessant, bereidwillig en intelligent ze zich voordoet met niks. 8-)
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Re: Javier Guzman is niet bang voor een terugval

Berichtdoor Frog » do apr 10, 2014 11:31 am

Oude shows van hem waren ook echt te veel Theo Maasen achting, maar dan minder leuk, nieuwe dingen die ik gezien heb op I net ect, meh niet heel erg leuk, en te veel wijzend vingertje/ belerend, daar komt niet iedereen mee weg, hij zeker niet, jammer.

Fijn voor hem dat die clean denkt te blijven, dat dan weer wel
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Javier Guzman is niet bang voor een OD

Berichtdoor Poseidon » do apr 10, 2014 1:40 pm

Guzman is een irrirante motherfokker. Inhoudsloz3 sjacherijnige talk en die gast spoort niet. Wel eens gearreste3rd omdat hij een bezoeker die kritiek op zij show had in d3 Warm0estrr K0 sloeg. :twisted:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Nieuws en Actualiteiten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner