Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Zeker 84 doden op Noors eiland.

Ben je een interresant nieuwsbericht tegen gekomen? Plaats het dan in dit subforum.

Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Kraak » za jul 23, 2011 8:25 pm

Was erg verbaast, gister nog 10 doden nu ineens 84. Niet normaal...
Edit: 91 nu..
Zeker 84 doden bij schietpartij op Noors eiland
door Peter Zantingh

Bij de schietpartij op het jongerenkamp op het Noorse eilandje Utoya zijn gisteren zeker 84 doden gevallen. Verwacht wordt dat dat aantal nog verder oploopt. Eén man is gearresteerd en wordt verdacht van de schietpartij én de bomexplosie in Oslo. Dat meldt de Noorse politie.

Gewonden worden geholpen na de schietpartij op het eiland Utoya. Foto AFP / Svein Gustav Wilhelmsen.

Het nieuws dat vandaag binnenkomt rond het drama in Noorwegen, wordt bijgehouden in dit liveblog.

De schietpartij volgde gisteren op een bomexplosie in de Noorse hoofdstad Oslo, waarbij (voor zover nu bevestigd) zeven mensen om het leven kwamen. Een 32-jarige man uit Noorwegen is gearresteerd. Hij zou rechtsextremist en islamcriticus zijn. Er werden ook onontplofte explosieven gevonden op het eiland.

Een 16-jarige die de schietpartij overleefde, vertelt wat er precies gebeurde:

“We hadden ons verzameld in het hoofdgebouw om over de gebeurtenissen in Oslo te praten, toen we plotseling schoten hoorden. We dachten eerst dat het niets was, maar toen begon iedereen te rennen. Ik zag een man verkleed als agent, met oordoppen in. Hij zei dat hij iedereen wilde verzamelen en begon toen op mensen te schieten. We renden naar het strand en begonnen te zwemmen.”
Volgens de getuige bleef de dader schieten op mensen die het water in gevlucht waren, terwijl anderen het bos in renden of in gebouwen schuilden. Hij zou dertig minuten vrij spel hebben gehad voordat de eerste hulpdiensten arriveerden.

Het aantal doden zou nog verder kunnen oplopen, omdat veel slachtoffers nog in kritieke toestand verkeren. Hulpdiensten zoeken nog steeds naar lichamen in het water, meldt de BBC.

Explosie in Oslo
Bij de bomexplosie in Oslo, eerder op de dag, werden overheidsgebouwen beschadigd. De Noorse premier Jens Stoltenberg was niet aanwezig op het moment van de explosie. Er vielen zeker zeven doden en een aantal andere mensen raakte zeer ernstig gewond. Vier van de zeven dodelijke slachtoffers zijn inmiddels geïdentificeerd.

Een motief van de dader is nog niet bekend, maar aangenomen wordt dat de twee gebeurtenissen met elkaar te maken hebben omdat ze beiden gericht waren op de regeringspartij van premier Stoltenberg. Hij zou eigenlijk vandaag aanwezig zijn op de bijeenkomst op het eiland.

Arrestant is 32-jarige rechtsextremist en islamcriticus
Volgens de Noorse krant VG is de arrestant geen bekende van de politie en is hij alleen beboet voor een aantal verkeersovertredingen. Hij wordt in verband gebracht met rechtsextremisme en publiceerde op internet veelvuldig kritisch over de islam. Hij zou in 2009 het bedrijf GeoFrame hebben opgericht, een bedrijf dat zich naar eigen zeggen bezighoudt met de teelt van groenten, wortels en knollen. Bedrijven in deze sector hebben toegang tot grote hoeveelheden kunstmest, waar explosieve stoffen in zitten die gebruikt kunnen worden bij de fabricatie van bommen.

Van de verdachte dook vannacht ook zijn vermoedelijke Facebookpagina op, maar die werd later geblokkeerd. Hij gaf op zijn profiel aan een conservatieve christen te zijn en plaatste vooral YouTube-muziekvideo’s. Ook circuleert er een Twitteraccount van de arrestant op internet, waar één tweet van 17 juli dit jaar op te vinden is. Daarin zou hij de beroemde filosoof John Stuart Mill citeren: “One person with a belief is equal to the force of 100 000 who have only interests.”

De politie van Oslo zei tijdens de persconferentie van vanmorgen dat de verdachte, afgaande op wat hij online plaatste, een rechts georiënteerde Christenfundamentalist genoemd kan worden.
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor OnderDeEik » za jul 23, 2011 8:41 pm

En wie is er nu een gevaar voor de samenleving?
Sodeknetters!
Avatar gebruiker
OnderDeEik
Ruimtevaart, Ruimtevaart
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 545
Geregistreerd: do maart 03, 2011 9:19 pm
Woonplaats: Ergens tussen de weermannetjes en yuppen

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor gemini » di jul 26, 2011 2:52 pm

68.
Groetjes van Erwin en Dennis van der Doei.

FlashKip schreef:is het tegenwoordig helemaal in om quotes in je eigen onderschrift te zetten? :conf:


FlashKip schreef:tering... word steeds erger dit! nu sta ik in het onderschrift van gemini.


Tomzeur schreef:Inderdaad 8-) dikke zonnebrilhoordf 8-)
Avatar gebruiker
gemini
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 664
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:28 am

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Antifa » di jul 26, 2011 11:25 pm

Gozer is fucking gestoord, jammer dat ze daar geen doodstraf hebben voor dit geval.
Antifa
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 132
Geregistreerd: do mei 05, 2011 11:17 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Enjoy » di jul 26, 2011 11:47 pm

Ik geloofde zelfs te horen dat de maximale straf in Noorwegen rond de 25 jaar lag ofzo?
Avatar gebruiker
Enjoy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 268
Geregistreerd: wo maart 16, 2011 10:54 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Lµs. D » wo jul 27, 2011 5:14 am

Ik ben blij dat dit is gebeurt. Alles wat rechts (en natuurlijk het christendom, deze man was ook christenfundamentalist) in een kwaad daglicht zet is goed in mijn boekje. Ik applaudiseer deze terrorist - niet om de afschuwelijke daad die hij begaan heeft, en zeker niet om zijn motieven; Wel om de backlash tegen de horror dat rechtse, intolerante, onmenselijke denkbeelden die deze man belichaamt. Deze man is nieuw rechts in de meest extreme vorm, deze man vocht voor de idealen van wilders, van het PVV, het VVD, van intolerantie.

De wereld moet wakker worden; en dit zal niet gebeuren door geweld, door aanslagen te plegen, of bedreigingen te uiten; Het maakt niet uit hoeveel Volkert van der G's opstaan tegen verraders van de mensheid zoals Fortuyn of Wilders; Dit maakt ze enkel martelaren voor een filosofie van haat, xenofobie en conservatisme. Geweld is niet de oplossing hiervoor. Niet tegen deze mensen, maar wel VAN deze mensen. Want mensen die haat propageren, zullen, zoals onze Noorse "vriend" bewezen heeft, uiteindelijk naar geweld grijpen - een barbaarse en primitieve hobby van levensvormen die ik niet eens mensen durf te noemen - waar wij hopelijk zelf boven staan.

Laat de vijand dit maar doen, keer op keer, totdat alle funderingen van hun geloofwaardigheid instorten, alle pretenties ongeloofwaardig worden, en alle excuses dat nieuw rechts aan kan dragen als een valide politieke vorm, collectief met enige vorm van inspraak of zelfs gesprekspartner weggevaagd worden, en alle partijen als het PVV, VVD of vergelijkbare criminele organisaties hetzelfde lot beschoren zijn als het nationaal socialisme.

Ik hoop enkel dat niet te veel kinderen zullen moeten sterven door de wandaden van de extremere, minder intelligente aanhangers van de filosofie van fortuyn, wilders, en vele anderen - totdat de wereld wakker wordt en dit soort "ideologie" verwijst naar de enige plek waar deze thuishoort; De wereld van parodie en satire. En we ooit niet boos worden, maar in lachen uitbarsten als iemand zichzelf rechts noemt, alvorens dit persoon vriendelijk knikkend naar de dichtst bij zijnde psychiater te verwijzen.

Blijf ons maar uitmoorden, nazi's. Elk kind dat jullie doden zal jullie verder in laten storten, en mijn wereld op lange termijn een betere plek maken. De prijs interesseert me niets, zolang ik niets hoef te doen en buiten schot blijf (dus, niks strafbaars doe zodat ik moet wegrotten in de cel.)

Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedoodt, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.
Lµs. D
Offline
 

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Dopey » wo jul 27, 2011 10:05 am

Ik heb niet je hele post gelezen, maar ik zie je eerst bitchen over rechts en dan over nazi's.
Welke kant wil je nou op?
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Petrovic » wo jul 27, 2011 10:25 am

Lµs. D schreef:Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedoodt, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.

Als jij nou 1 van die miljard zou zijn en jij zou de keuze hebben om rechts voor eeuwig te laten verdwijnen. Zou jij het dan laten gebeuren met de dood als gevolg? 8-)
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6930
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Dopey » wo jul 27, 2011 10:28 am

Ik zou daar rechts wel voor willen opgeven!
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Ivo » wo jul 27, 2011 10:29 am

Petrovic schreef:
Lµs. D schreef:Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedoodt, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.

Als jij nou 1 van die miljard zou zijn en jij zou de keuze hebben om rechts voor eeuwig te laten verdwijnen. Zou jij het dan laten gebeuren met de dood als gevolg? 8-)

Tuurlijk, eén persoon met een overtuiging is even sterk als 100.000 mensen met louter belangen. :#:
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor FuntCase » wo jul 27, 2011 11:00 am

Lµs. D schreef:Ik ben blij dat dit is gebeurt. Alles wat rechts (en natuurlijk het christendom, deze man was ook christenfundamentalist) in een kwaad daglicht zet is goed in mijn boekje. Ik applaudiseer deze terrorist - niet om de afschuwelijke daad die hij begaan heeft, en zeker niet om zijn motieven; Wel om de backlash tegen de horror dat rechtse, intolerante, onmenselijke denkbeelden die deze man belichaamt. Deze man is nieuw rechts in de meest extreme vorm, deze man vocht voor de idealen van wilders, van het PVV, het VVD, van intolerantie.

De wereld moet wakker worden; en dit zal niet gebeuren door geweld, door aanslagen te plegen, of bedreigingen te uiten; Het maakt niet uit hoeveel Volkert van der G's opstaan tegen verraders van de mensheid zoals Fortuyn of Wilders; Dit maakt ze enkel martelaren voor een filosofie van haat, xenofobie en conservatisme. Geweld is niet de oplossing hiervoor. Niet tegen deze mensen, maar wel VAN deze mensen. Want mensen die haat propageren, zullen, zoals onze Noorse "vriend" bewezen heeft, uiteindelijk naar geweld grijpen - een barbaarse en primitieve hobby van levensvormen die ik niet eens mensen durf te noemen - waar wij hopelijk zelf boven staan.

Laat de vijand dit maar doen, keer op keer, totdat alle funderingen van hun geloofwaardigheid instorten, alle pretenties ongeloofwaardig worden, en alle excuses dat nieuw rechts aan kan dragen als een valide politieke vorm, collectief met enige vorm van inspraak of zelfs gesprekspartner weggevaagd worden, en alle partijen als het PVV, VVD of vergelijkbare criminele organisaties hetzelfde lot beschoren zijn als het nationaal socialisme.

Ik hoop enkel dat niet te veel kinderen zullen moeten sterven door de wandaden van de extremere, minder intelligente aanhangers van de filosofie van fortuyn, wilders, en vele anderen - totdat de wereld wakker wordt en dit soort "ideologie" verwijst naar de enige plek waar deze thuishoort; De wereld van parodie en satire. En we ooit niet boos worden, maar in lachen uitbarsten als iemand zichzelf rechts noemt, alvorens dit persoon vriendelijk knikkend naar de dichtst bij zijnde psychiater te verwijzen.

Blijf ons maar uitmoorden, nazi's. Elk kind dat jullie doden zal jullie verder in laten storten, en mijn wereld op lange termijn een betere plek maken. De prijs interesseert me niets, zolang ik niets hoef te doen en buiten schot blijf (dus, niks strafbaars doe zodat ik moet wegrotten in de cel.)

Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedoodt, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.


kanker hippie

kankerAntifa
Demons run when a good man goes to war
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war

Friendship dies and true love lies
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war

Demons run, but count the cost
The battle's won, but the child is lost
Avatar gebruiker
FuntCase
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 229
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 6:33 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Veggol » wo jul 27, 2011 11:59 am

Ik weet niet of mensen een deel van zijn soorte met dagboek hebben gelezen? Maar het is wel echt ziek wat hij daar allemaal beschrijft. Gewoon echt een heel stappen plan en je leest gewoon door de jaren heen hoe die te werk gaat.

Ik verafschuw dit hele gebeuren echt en al die motieven daar gaat het geeneens om, maar gewoon dat al die mensen zomaar afgeslacht worden. Verschrikkelijk.

Die gozer is trouwens gestoord in zijn denken, maar ik ben toch wel verbaast hoe hij alles voor elkaar heeft gekregen zonder dat ook echt iemand wat wantrouwen heeft.
Avatar gebruiker
Veggol
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 388
Geregistreerd: do feb 24, 2011 8:13 pm
Woonplaats: Oost

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor hurston » wo jul 27, 2011 12:18 pm

Lµs. D schreef:Ik ben blij dat dit is gebeurt. Alles wat rechts (en natuurlijk het christendom, deze man was ook christenfundamentalist) in een kwaad daglicht zet is goed in mijn boekje. Ik applaudiseer deze terrorist - niet om de afschuwelijke daad die hij begaan heeft, en zeker niet om zijn motieven; Wel om de backlash tegen de horror dat rechtse, intolerante, onmenselijke denkbeelden die deze man belichaamt. Deze man is nieuw rechts in de meest extreme vorm, deze man vocht voor de idealen van wilders, van het PVV, het VVD, van intolerantie.

De wereld moet wakker worden; en dit zal niet gebeuren door geweld, door aanslagen te plegen, of bedreigingen te uiten; Het maakt niet uit hoeveel Volkert van der G's opstaan tegen verraders van de mensheid zoals Fortuyn of Wilders; Dit maakt ze enkel martelaren voor een filosofie van haat, xenofobie en conservatisme. Geweld is niet de oplossing hiervoor. Niet tegen deze mensen, maar wel VAN deze mensen. Want mensen die haat propageren, zullen, zoals onze Noorse "vriend" bewezen heeft, uiteindelijk naar geweld grijpen - een barbaarse en primitieve hobby van levensvormen die ik niet eens mensen durf te noemen - waar wij hopelijk zelf boven staan.

Laat de vijand dit maar doen, keer op keer, totdat alle funderingen van hun geloofwaardigheid instorten, alle pretenties ongeloofwaardig worden, en alle excuses dat nieuw rechts aan kan dragen als een valide politieke vorm, collectief met enige vorm van inspraak of zelfs gesprekspartner weggevaagd worden, en alle partijen als het PVV, VVD of vergelijkbare criminele organisaties hetzelfde lot beschoren zijn als het nationaal socialisme.

Ik hoop enkel dat niet te veel kinderen zullen moeten sterven door de wandaden van de extremere, minder intelligente aanhangers van de filosofie van fortuyn, wilders, en vele anderen - totdat de wereld wakker wordt en dit soort "ideologie" verwijst naar de enige plek waar deze thuishoort; De wereld van parodie en satire. En we ooit niet boos worden, maar in lachen uitbarsten als iemand zichzelf rechts noemt, alvorens dit persoon vriendelijk knikkend naar de dichtst bij zijnde psychiater te verwijzen.

Blijf ons maar uitmoorden, nazi's. Elk kind dat jullie doden zal jullie verder in laten storten, en mijn wereld op lange termijn een betere plek maken. De prijs interesseert me niets, zolang ik niets hoef te doen en buiten schot blijf (dus, niks strafbaars doe zodat ik moet wegrotten in de cel.)

Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedoodt, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.


Rechts is niet slecht, links ook niet. We leven nou eenmaal in een samenleving waar mensen verschillende meningen hebben en dat is goed. Maar zodra het een extreme vorm aanneemt wordt het slecht, of het nou rechts, links of religieus is.

Lµs. D schreef:De prijs interesseert me niets, zolang ik niets hoef te doen en buiten schot blijf (dus, niks strafbaars doe zodat ik moet wegrotten in de cel.)

Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedood, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.

Als je bereid bent om kinderen te laten sterven voor jouw idealen, dan weet ik vrij zeker dat je in therapie moet.
hurston
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 76
Geregistreerd: vr jul 01, 2011 9:08 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Vinz » wo jul 27, 2011 12:48 pm

Volgens mij zijn wij (links en rechts) allang verantwoordelijk voor de dood van een miljard kinderen.
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3045
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Spoednick » wo jul 27, 2011 12:57 pm

Wat is links en rechts nog?

Ik ben voor sociale gelijkheid, dierenwelzijn, natuurbehoud, een minder repressief drugsbeleid en voor een sterk afgebouwd overheidsapparaat.

Ik verafschuw de oprukkende Islam en de grenzeloze immigratie.

Wat ben ik?
Avatar gebruiker
Spoednick
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 252
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:05 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Dopey » wo jul 27, 2011 1:00 pm

Een belezen gebruiker.
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Azy » wo jul 27, 2011 1:07 pm

Lµs. D schreef:Ik ben blij dat dit is gebeurt. Alles wat rechts (en natuurlijk het christendom, deze man was ook christenfundamentalist) in een kwaad daglicht zet is goed in mijn boekje. Ik applaudiseer deze terrorist - niet om de afschuwelijke daad die hij begaan heeft, en zeker niet om zijn motieven; Wel om de backlash tegen de horror dat rechtse, intolerante, onmenselijke denkbeelden die deze man belichaamt. Deze man is nieuw rechts in de meest extreme vorm, deze man vocht voor de idealen van wilders, van het PVV, het VVD, van intolerantie.


Lµs. D schreef:Elk kind dat jullie doden zal jullie verder in laten storten, en mijn wereld op lange termijn een betere plek maken. De prijs interesseert me niets, zolang ik niets hoef te doen en buiten schot blijf (dus, niks strafbaars doe zodat ik moet wegrotten in de cel.)


Ik heb je nog nooit zo'n misselijk mannetje gevonden als nu, ik heb zelfs nog nooit iemand persoonlijk beledigd op een forum, dus die twijfelachtige eer komt jou toe. Dit was helemaal geen gewone aanhanger van rechts. Dit is gewoon een maniakale gek die op wereldbewuste jongeren is beginnen schieten, mensen met nog een hele toekomst voor zich. Oké hij haalde zijn inspiratie bij rechts, maar iemand die zo doorgedraaid was is gewoon een gek, en die had ergens anders ook wel zijn reden kunnen vinden om door te draaien.

Dat je jezelf zo superieur voelt dat je dit oké vind, zolang het niet met jou gebeurd maakt jou evengoed een psychotisch monster voor mij. Mensen met zo weinig empathisch vermogen maken deze wereld ook niet bepaald beter.

Kijk, het rechtse gedachtengoed maakt de wereld zeker niet beter, maar de meeste van de aanhangers hiervan keuren deze daad evengoed af. Als je vind dat het doel deze middelen heiligt dan ben je niet beter af dan bv de nazi's die het oké vonden om joden te vergassen, zij zochten in hun ogen ook immers een beter wereld.

Ik ga me hier niet in een lange discussie laten betrekken, vechten op het internet is redelijk retarded, en ieder heeft een eigen mening die moeilijk te veranderen is, maar ik moest het gewoon even van m'n hart krijgen dat het laatste greintje respect voor jou toch echt wel weg is :roll2: :puke:
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor gemini » wo jul 27, 2011 11:14 pm

Hm, de reactie van AT verbaast me niets. Ik had al zo'n vermoeden dat hij met zo iets zou komen. Verder geen zin om er inhoudelijk op in te gaan wat dit een ontzettend nutteloze post maakt. Desalniettemin zal ik op 'bevestig' klikken. Gewoon omdat het kan.
Groetjes van Erwin en Dennis van der Doei.

FlashKip schreef:is het tegenwoordig helemaal in om quotes in je eigen onderschrift te zetten? :conf:


FlashKip schreef:tering... word steeds erger dit! nu sta ik in het onderschrift van gemini.


Tomzeur schreef:Inderdaad 8-) dikke zonnebrilhoordf 8-)
Avatar gebruiker
gemini
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 664
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:28 am

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Antifa » do jul 28, 2011 1:24 am

Lµs. D schreef:Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedoodt, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.


Haat nazi's ook, maar dit gaat me dan weer veel te ver.

Enjoy schreef:Ik geloofde zelfs te horen dat de maximale straf in Noorwegen rond de 25 jaar lag ofzo?


21 naar wat ik gehoord heb :?
Schandalig toch dat je zoveel mensen kan vermoorden en dan weer vrij kan komen over 20 jaar
Antifa
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 132
Geregistreerd: do mei 05, 2011 11:17 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor J4N0S » do jul 28, 2011 1:53 am

Antifa schreef:
Enjoy schreef:Ik geloofde zelfs te horen dat de maximale straf in Noorwegen rond de 25 jaar lag ofzo?


21 naar wat ik gehoord heb :?
Schandalig toch dat je zoveel mensen kan vermoorden en dan weer vrij kan komen over 20 jaar


Als blijkt dat een gevangene na zijn termijn van 25jaar nog een gevaar voor de maatschappij is dan kan zijn straf onbeperkt verlengt worden, dus deze man zal niet snel vrijkomen.

En wat AT zegt slaagt gewoonweg op niets en is zo degoutant. :puke: En om dan nog eens alles wat rechts is te gaan bestempelen als extreem-rechts is ronduit belachelijk.
Hop hop vooruit met de geit
Avatar gebruiker
J4N0S
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 229
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:45 pm
Woonplaats: Bruxelles/Leuven

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor seth » do jul 28, 2011 2:16 am

Wacht maar, dit gaat nog gebeuren. Als europa verder naar de afgrond raast. Als mensen meer en meer voelen dat de crisis ook hen raakt radicaliseren ze. En laat dan nog het hele links/rechts/moslim/atheis/morebullshit achterwege. Kijk gewoon naar de geschiedenis. Telkens bij depressies op werelschaal, instabiliteit en chaos word er gegrepen naar radicale overtuigingen. Iedereen heeft een zondebok nodig.

Die gast heeft een kronkel in z'n kop, niet z'n daden maar z'n gedachtengoed leven voort en worden hier en daar zelfs toegejuigd. Zowel in Fr als in It hebben politici al ontslag moeten nemen na het goedpraten van deze kerel zijn gedachtengoed. Ik houd m'n hart vast als dergelijk uitschot ooit aan de macht komt.
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Vanadesse » do jul 28, 2011 10:47 am

Echt vreselijk wat daar is gebeurd. En dan is 21 jaar de hoogste straf die hij kan krijgen. Ik hoop dat er daar een losgeslagen crimineel zit die hm de kop in slaat. Ik gun het hm van harte.
And you could have it all!
Avatar gebruiker
Vanadesse
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 535
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 1:59 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Petrovic » do jul 28, 2011 11:40 am

Uiteindelijk zal hij ook wel onder mede gevangenen komen, en ik denk dat hij net zo behandeld wordt als pedofielen.

En anders:

Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6930
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Cropp » zo jul 31, 2011 4:42 pm

Okee, AT vind ik vanaf nou maar een gastje die echt geen idee heeft waar hij het over heeft, op het speciaal onderwijs zit en echt een kutjeugd heeft gehad, dus daar ga ik niet meer mee in discussie.

Dat is het werk van een psychopaat, heeft geen flikker met politiek of wat dan ook te maken. En al was het het monster van loch ness geweest die die mensen had vermoord, nog steeds is het diep triest wat er gebeurt is en ik vind dat je gewoon respect hebt te tonen voor de doden en de mensen die ze achter laten.
Avatar gebruiker
Cropp
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1517
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:48 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Tisjeboy » zo jul 31, 2011 4:47 pm

Lµs. D schreef:Ik ben blij dat dit is gebeurt. Alles wat rechts (en natuurlijk het christendom, deze man was ook christenfundamentalist) in een kwaad daglicht zet is goed in mijn boekje. Ik applaudiseer deze terrorist - niet om de afschuwelijke daad die hij begaan heeft, en zeker niet om zijn motieven; Wel om de backlash tegen de horror dat rechtse, intolerante, onmenselijke denkbeelden die deze man belichaamt. Deze man is nieuw rechts in de meest extreme vorm, deze man vocht voor de idealen van wilders, van het PVV, het VVD, van intolerantie.

De wereld moet wakker worden; en dit zal niet gebeuren door geweld, door aanslagen te plegen, of bedreigingen te uiten; Het maakt niet uit hoeveel Volkert van der G's opstaan tegen verraders van de mensheid zoals Fortuyn of Wilders; Dit maakt ze enkel martelaren voor een filosofie van haat, xenofobie en conservatisme. Geweld is niet de oplossing hiervoor. Niet tegen deze mensen, maar wel VAN deze mensen. Want mensen die haat propageren, zullen, zoals onze Noorse "vriend" bewezen heeft, uiteindelijk naar geweld grijpen - een barbaarse en primitieve hobby van levensvormen die ik niet eens mensen durf te noemen - waar wij hopelijk zelf boven staan.

Laat de vijand dit maar doen, keer op keer, totdat alle funderingen van hun geloofwaardigheid instorten, alle pretenties ongeloofwaardig worden, en alle excuses dat nieuw rechts aan kan dragen als een valide politieke vorm, collectief met enige vorm van inspraak of zelfs gesprekspartner weggevaagd worden, en alle partijen als het PVV, VVD of vergelijkbare criminele organisaties hetzelfde lot beschoren zijn als het nationaal socialisme.

Ik hoop enkel dat niet te veel kinderen zullen moeten sterven door de wandaden van de extremere, minder intelligente aanhangers van de filosofie van fortuyn, wilders, en vele anderen - totdat de wereld wakker wordt en dit soort "ideologie" verwijst naar de enige plek waar deze thuishoort; De wereld van parodie en satire. En we ooit niet boos worden, maar in lachen uitbarsten als iemand zichzelf rechts noemt, alvorens dit persoon vriendelijk knikkend naar de dichtst bij zijnde psychiater te verwijzen.

Blijf ons maar uitmoorden, nazi's. Elk kind dat jullie doden zal jullie verder in laten storten, en mijn wereld op lange termijn een betere plek maken. De prijs interesseert me niets, zolang ik niets hoef te doen en buiten schot blijf (dus, niks strafbaars doe zodat ik moet wegrotten in de cel.)

Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedoodt, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.


Wat ben je toch ook weer een mongool. Je hebt er eigenlijk een lintje voor verdient.
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Elfquest » zo jul 31, 2011 6:34 pm

Triest wat die vent heeft gedaan. Een beetje jongeren vermoorden omdat ze een ander gedachtengoed hebben dan jij. Wat een idioot. Ik denk dat hij zijn ideeen hiermee onder de aandacht wilde brengen, maar zo werkt het natuurlijk alleen maar averechts.. Ik las dat er juist meer mensen zijn gaan stemmen op de partij waar de jongeren bijhoorden die hij heeft vermoord. Dat en zoveel mogelijk anonimiteit, terecht een rechtzaak achter gesloten deuren, zijn zijn grootste straf denk ik.
Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg.
Avatar gebruiker
Elfquest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 658
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:21 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Elfquest » zo jul 31, 2011 6:38 pm

Lµs. D schreef:Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedood, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.


Als je er zo over denkt, verschil je niet zoveel van deze man. Ik hoop dat je dat beseft.
Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg.
Avatar gebruiker
Elfquest
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 658
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:21 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Tisjeboy » zo jul 31, 2011 7:29 pm

Precies, laten we AT dan ook maar afschieten.
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Frog » ma aug 01, 2011 3:37 pm

Tisjeboy schreef:
Lµs. D schreef:Ik ben blij dat dit is gebeurt. Alles wat rechts (en natuurlijk het christendom, deze man was ook christenfundamentalist) in een kwaad daglicht zet is goed in mijn boekje. Ik applaudiseer deze terrorist - niet om de afschuwelijke daad die hij begaan heeft, en zeker niet om zijn motieven; Wel om de backlash tegen de horror dat rechtse, intolerante, onmenselijke denkbeelden die deze man belichaamt. Deze man is nieuw rechts in de meest extreme vorm, deze man vocht voor de idealen van wilders, van het PVV, het VVD, van intolerantie.

De wereld moet wakker worden; en dit zal niet gebeuren door geweld, door aanslagen te plegen, of bedreigingen te uiten; Het maakt niet uit hoeveel Volkert van der G's opstaan tegen verraders van de mensheid zoals Fortuyn of Wilders; Dit maakt ze enkel martelaren voor een filosofie van haat, xenofobie en conservatisme. Geweld is niet de oplossing hiervoor. Niet tegen deze mensen, maar wel VAN deze mensen. Want mensen die haat propageren, zullen, zoals onze Noorse "vriend" bewezen heeft, uiteindelijk naar geweld grijpen - een barbaarse en primitieve hobby van levensvormen die ik niet eens mensen durf te noemen - waar wij hopelijk zelf boven staan.

Laat de vijand dit maar doen, keer op keer, totdat alle funderingen van hun geloofwaardigheid instorten, alle pretenties ongeloofwaardig worden, en alle excuses dat nieuw rechts aan kan dragen als een valide politieke vorm, collectief met enige vorm van inspraak of zelfs gesprekspartner weggevaagd worden, en alle partijen als het PVV, VVD of vergelijkbare criminele organisaties hetzelfde lot beschoren zijn als het nationaal socialisme.

Ik hoop enkel dat niet te veel kinderen zullen moeten sterven door de wandaden van de extremere, minder intelligente aanhangers van de filosofie van fortuyn, wilders, en vele anderen - totdat de wereld wakker wordt en dit soort "ideologie" verwijst naar de enige plek waar deze thuishoort; De wereld van parodie en satire. En we ooit niet boos worden, maar in lachen uitbarsten als iemand zichzelf rechts noemt, alvorens dit persoon vriendelijk knikkend naar de dichtst bij zijnde psychiater te verwijzen.

Blijf ons maar uitmoorden, nazi's. Elk kind dat jullie doden zal jullie verder in laten storten, en mijn wereld op lange termijn een betere plek maken. De prijs interesseert me niets, zolang ik niets hoef te doen en buiten schot blijf (dus, niks strafbaars doe zodat ik moet wegrotten in de cel.)

Als een miljard kinderen door dit uitschot wordt gedoodt, en rechts daarna nooit meer bestaat, ben ik gelukkig.


Wat ben je toch ook weer een mongool. Je hebt er eigenlijk een lintje voor verdient.

Ja ik kan me vinden in wat je zegt hoor Tis.
Net of dat werkt met dat uitmoorden, juist de slachtoffers van geweld gaan vaak weer over tot geweld, zie Isreal en het huidige Zionisme wat hoogtei viert als voorbeeld, hoe fucking nschandalig hun de palstijnen behandelen, en hoe schandalig weinig media aandacht daarvoor is, en tegenspraak, want ja je mag er niks zeggen of je bent Antisemit.
Dat heeft echt votr vreedzame situaties gezorgd die genocide.....
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Zeker 84 doden op Noors eiland.

Berichtdoor Tisjeboy » ma aug 01, 2011 5:59 pm

Achja, het is gewoon een idioot. Heb het idee dat hij zich een of andere houding probeert aan te meten wat bij cybergoth moet passen ofzo, 'koud, emotieloos', hoort ie vast graag, kerel heeft gewoon teveel naar The Terminator gekeken. Hier heeft ie vast wel weer een of ander idiote verklaring voor of weerwoord op.
Avatar gebruiker
Tisjeboy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 734
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:38 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Nieuws en Actualiteiten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner