Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

coke en alleen zijn

Voor al je vragen over coke en basecoke, ook wel crack genoemd.

coke en alleen zijn

Berichtdoor losbanditas » zo apr 16, 2017 2:31 am

Hi iedereen,

Ik ben hier nieuw, heb net een account aangemaakt. Was een tijdje actief op drugsforum.nl maar merk dat het daar steeds rustiger wordt (niet minder leuk hoor ;)) dus besloot om hier een account aan te maken. Ik zit met het volgende:

Ik gebruik al een tijdje één keer per twee we(e)k(en), in het weekend, wat cocaïne. Gaat vaak gecombineerd met veel alcohol en veel vrienden in de stad, meestal niet meer dan een halve gram per twee we(e)k(en)/keer. De afgelopen maanden merk ik dat ik minder behoefte heb aan uitgaan en dat ik merk dat ik een avondje thuis als relaxter/chiller ervaar. Met m'n vriendin een filmpje kijken thuis/in de bios of uiteten met wat vrienden ligt me wat meer vandaag de dag tegenover helemaal naar de klote gaan en niks meer van de avond kunnen herinneren, waar het helaas (maar ook leuk/gelukkig) op uit liep.

** Ik merk nu ik het teruglees dat ik erg lang van stof ben, als je geen zin hebt in het hele verhaal en je verder niks echt belangrijks wilt missen, lees verder vanaf de volgende sterretjes **. Een stukje verder naar beneden ;)

Niks mis mee zou je zeggen, even wat rustiger aan. Echter merk ik de afgelopen weken dat ik na een paar biertjes (thuis) toch redelijk wat zin begin te krijgen in een extra'tje, in de zin van wat coke. Drinken met vrienden is leuk maar als ik goed aangeschoten ben mis ik toch die kers op de taart zeg maar. Ik kan het goed onder controle houden wanneer ik de volgende dag vroeg op moet voor werk of school, op een dinsdagavond bijvoorbeeld na een voetbalwedstrijd. Dat is mede een rede dat ik mijn gebruik nog goed kan verantwoorden voor mezelf. Bij van die verslavingstests wordt vaak gevraagd of je verplichtingen eronder lijden (zegt misschien al genoeg dat ik zo een test doe :() M'n verplichtingen/passie/familie etc lijdt (met een lange ij) er nog niet onder.

Nou was ik afgelopen week naar Ajax tegen AZ met wat vrienden in de ArenA/Johan Cruijff stadion (als we het zo blijven noemen maakt de officiële naam niet ui). Niemand van mijn vrienden snuift maar houdt wel van een drankje en vindt het niet erg dat ik gebruik. Ik heb een seizoenkaart en ga vaak naar Ajax wedstrijden met m'n vader of m'n neef. De wedstrijd is dan vaak 's middags (competitie) of (in het geval van Europa League) in de avond en dan wordt er geen alcohol geschonken. Ik heb dan totaal geen behoefte aan coke. Ten eerste omdat het middag is, ik redelijk nuchter ben en omdat ik met gezelschap ben waarbij ik echt niet strak kan overkomen. De wedstrijd begon echter om 21:00 die avond, er werd alcohol geschonken, ik was met vrienden en ik had al aardig wat drank er in zitten, we waren al (moed) aan het (in) drinken vanaf een uur of vijf.

We waren net op tijd weggegaan vanaf station Haarlem (waar ik woon) en waren totaal zo een 30 minuten onderweg. Tien minuten voor het fluitsignaal zou klinken stonden we in de rij voor het stadion en waren we ervan overtuigd dat we op tijd zouden arriveren op ons plekje. Ik stop m'n envelopje net op tijd in m'n onderbroek zodat de fouilleur het niet in de gaten had. Het fouilleren was, naar mijn idee, vooral gericht op wapens/vuurwerk want de gemiddelde controle bij een illegaal feestje in de bossen was strenger, zoals gewoonlijk.

In het stadion aangekomen zat de sfeer er goed in en er was toen nog niks aan de hand qua zin/trek in drugs. De wedstrijdspanning zorgde daar onder meer voor. Na een paar biertjes begon m'n blaas wederom te protesteren en zocht ik de wc op. Inmiddels begon ik al een beetje aan de coke te denken maar het was nog niet storend/dwingend/problematisch. Pas toen ik in de wc was en naast me het wc hokje hard werd dichtgeslagen, klonk er een hard gesnuif en begon het te kriebelen bij me. Ik kon me nog net weerhouden en ging vlug terug naar m'n stoeltje.

Na de wedstrijd snoof ik in een cafe in de buurt het enige en laatste beetje coke op wat ik bij me had, zo een 0.2 gram à 55%, versneden met lidocaïne (haha helaas geen prure benziene flakes van 268% zoals ik soms tegenkom op het forum ;)) Het was de bedoeling dat als ik ging snuifen ik alleen die 0.2 gram zou doen en daarna naar huis zo gaan...

Pas na de wedstrijd, in de tram richting het Leidseplein zocht ik contact met m'n dealer en haalde wat lekkers voor diezelfde avond. Op dat moment, en zelfs de volgende dag, heb ik nooit zoveel moeite met m'n gebruik/schuldgevoel. Ik baal af en toe van het geld dat ik heb uitgegeven, zo kostte het me 150 euro om hem naar Amsterdam te laten komen voor 2,5 gram (wat uiteindelijk 1,7 gram was) maar dat relativeer ik dan met de mogelijkheid dat ik anders een fles vodka o.i.d. had besteld voor ongeveer hetzelfde bedrag. En bovendien had ik een mooie avond en verdiende ik het wel na een zware week. Ik had 30 uur stage gelopen (bij Heineken 8-) ), 2 EC's tentamen gehaald, en 12 uur college gevolgd diezelfde week op de uni.

En ik had de hele week niet gedronken, op een paar biertjes op dinsdag na tijdens Juve-Barça.

Als je tot zover bent gekomen en nog steeds geen vraag bent tegengekomen dank ik je hartelijk voor het lezen en zal ik je niet langer laten wachten. Nu komt mijn initiële vraag, ik heb steeds minder zin om uit te gaan maar vanavond na een drankje of zeven of acht thuis heb ik besloten om een klein lijntje te nuttigen. Voor het eerst alleen, voor het eerst thuis.

Saillant detail verder is dat ik hiervoor inderdaad met vrienden tijdens uitgaan snoof maar dat ik wel de enige was. De rest accepteerde het, had er geen last van, keurde het niet af maar deed zeker niet mee.

Nu ik het voor het eerst 'alleen' en thuis heb gedaan vraag ik me af of dit nog onder recreatief gebruik valt. Aan de ene kant snap ik dat alleen gebruiken bij veel mensen (inclusief mezelf tot voor kort) verslaafd gedrag insinueert en niet recreatief overkomt.

Aan de andere kant wil ik het volgende zeggen. Ik heb de afgelopen weken vaak het gevoel dat ik een gezelschap in de stad brijvoorbeeld vaak opzocht juist om te kunnen gebruiken in meer of mindere maten. Dit voelt rationeel gezien niet veel erger aan maar uiteindelijk voelt het toch minder erg/schuldig.

**Nu is mijn vraag aan uw allen, vinden jullie cocaïne gebruik alleen (thuis of in de kroeg) zielig/een voorbode is van een mogelijke verslaving of kan het best zolang je het met mate doen volgens jou. En wat/hoeveel is dan met mate volgens je.

En is het eigenlijk erger om mensen bewust op te zoeken om samen te gebruiken om je gebruik te kunnen verantwoorden tegenover jezelf óf om daar maling aan te hebben en in je eentje te gebruiken.

En vinden jullie cocaïne typisch een (sociale) drug voor in een gezelschap of geniet je er juist van in je eentje. Ik snap persoonlijk wel beide kanten. Ik kan me soms behoorlijk irriteren (of anderen aan mij ;)) waardoor ik snap dat alleen gebruiken leuk is maar ik heb vaak ook behoefte om wat te doen met andere mensen (misschien dat ik daardoor op het moment alles van me af wil typen).

Wat ik verder kwijt wil is dat het eigenlijk bizar, maar ook logisch vanuit het perspectief van de dealer gezien, is dat als je één gram besteld je vaak zo een 0,7/0,8 gram krijgt en vaak rond de52% (is volgensmij ong. het gemiddelde in NL) wat neerkomt op, nou laten we is gek doen: 0,5 gram pure coke. Stel dat je 50 euro betaalt (ik noem maar wat), dan betaal je dus al gauw 100 euro per gram in principe. Blijft het ongelooflijk vinden dat in het coke wereldje het zo normaal is (geworden) dat je geen bang voor the buck krijgt. Met speed en xtc/mdma ligt het heel anders, natuurlijk mede doordat het hier wordt geprouceerd. Maar toch, binnen Europa, zijn wij toch het begin station en redelijk voordelig, in bijvoorbeeld Frankrijk wordt je nog harder genaaid kan ik uit ervaring mededelen.

Merk overigens na dit getyp dat wat doen tijdens coke alleen/in je eentje wel lekker/nodig is. Of een videogame, wat ik net deed, wat van je afschrijven, wat ik nu doe... of ff iemand bellen, heb toch wel behoefte aan wat (inter)actie.

Fijne nacht/weekend iedereen en hopen dat ik me morgenochtend niet te schuldig voel. Thx voor de tijd voor het lezen, hoop dat het een beetje leesbaar is. Ben niet meer 100% maar doe/deed m'n best! Cheers. Kan namelijk echt niet tegen die onleesbare stukken tekst die je soms tegenkoment hier/of elders op fora zonder leestekens... maar misschien ben ik no different :beer: .
losbanditas
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: zo apr 16, 2017 2:06 am

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor PiraatPanda » zo apr 16, 2017 4:42 am

Gaat vaak gecombineerd met veel alcohol

Coca-ethyleen :love:
Je lever zet alcohol+ coke om in een nieuwe stof: coca-ethyleen. Nog lekkerder, maar ook nog schadelijker& verslavender dan de som van beide.

losbanditas schreef:
**Nu is mijn vraag aan uw allen, vinden jullie cocaïne gebruik alleen (thuis of in de kroeg) zielig/een voorbode is van een mogelijke verslaving of kan het best zolang je het met mate doen volgens jou. En wat/hoeveel is dan met mate volgens je.


Ik heb er persoonlijk geen enkele moeite mee om in m'n eentje de drinken en/of snuiven. Ik snap niet zo goed dat anderen per se een maatje nodig hebben om een glas bier leeg te kunnen drinken. Als je dat spul lekker vindt, dan vind je t toch lekker? Maar goed, aan de andere kant: iemand die als principe heeft alleen 'met mate en met maten' te gebruiken, zal minder snel een verslaving ontwikkelen. Mensen die t bij sociaal drinken/snuiven kunnen houden, zul je niet snel in een rehab tegenkomen lijkt me?

Ik vind het eerder zielig om iets niet in je eentje te willen doen, maar alleen als iemand anders het ook doet.

Maar ja, aan mijn goedkeuring heb je niet zoveel hoor. :kleuter: Ik sta er niet voor in dat jij je leven niet naar de klote helpt.

Wat zou je trouwens doen als één (of meerdere) van je maatjes wel van coke had gehouden? Had je het zonder problemen gedeeld, of had je het toch liever allemaal voor jezelf gehouden en stiekem in de wc opgesnoven (dit laatste lijkt me wel een erg slecht teken)

En is het eigenlijk erger om mensen bewust op te zoeken om samen te gebruiken om je gebruik te kunnen verantwoorden tegenover jezelf óf om daar maling aan te hebben en in je eentje te gebruiken.


De kans om verslaafd te raken wordt natuurlijk wel groter als je in je eentje gebruikt. behalve uitgaan, ga je dan ook andere situaties (achte je laptop zitten, voor de tv een biertje drinken etc) associëren met gebruik. Die associaties moet je allemaal weer 'afleren' zodra je er ooit helemaal mee wilt stoppen.

Maar als je zo erg naar dat spul verlangt dat je alleen al daarom uitgaat, dan is dat ook niet echt een goed teken. Zodra coke je beste vriend wordt, kan t best eens mis gaan.

Dat weet je zelf ook best, daarom open je dit topic toch?

En vinden jullie cocaïne typisch een (sociale) drug voor in een gezelschap of geniet je er juist van in je eentje. Ik snap persoonlijk wel beide kanten. Ik kan me soms behoorlijk irriteren (of anderen aan mij ;)) waardoor ik snap dat alleen gebruiken leuk is maar ik heb vaak ook behoefte om wat te doen met andere mensen (misschien dat ik daardoor op het moment alles van me af wil typen).

Ik snap ook beide

, zo kostte het me 150 euro om hem naar Amsterdam te laten komen voor 2,5 gram (wat uiteindelijk 1,7 gram was) maar dat relativeer ik dan met de mogelijkheid dat ik anders een fles vodka o.i.d. had besteld voor ongeveer hetzelfde bedrag

Ik geef ook meer geld uit aan alcohol, en aan benzo's (los van elkaar) dan aan coke. Maar dat geeft denk ik eerder aan dat ik de eerste 2 beter wat kan minderen, dan dat het coke-gebruik goedpraat

Wat ik verder kwijt wil is dat het eigenlijk bizar, maar ook logisch vanuit het perspectief van de dealer gezien, is dat als je één gram besteld je vaak zo een 0,7/0,8 gram krijgt en vaak rond de52% (is volgensmij ong. het gemiddelde in NL) wat neerkomt op, nou laten we is gek doen: 0,5 gram pure coke. Stel dat je 50 euro betaalt (ik noem maar wat), dan betaal je dus al gauw 100 euro per gram in principe. Blijft het ongelooflijk vinden dat in het coke wereldje het zo normaal is (geworden) dat je geen bang voor the buck krijgt.


Ja dat vind ik ook idioot. :#: je moet wel echt goede contacten hebben om coke te krijgen die zowel qua kwaliteit, kwantiteit als prijs helemaal top is.

Volgens mij is het op t forum trouwens niet toegestaan om te zeggen wat je voor een bepaalde hoeveelheid drugs betaald hebt. Dus zou kunnen dat een moderator iets uit je bericht knipt.

Ik had 30 uur stage gelopen (bij ...

Ik zou als ik jou was een beetje uitkijken welke info je hier allemaal openbaar maakt

Haarlem

Leuke stad trouwens

Fijne nacht/weekend iedereen

Dank je, jij ook!

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1511
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor DamnFine69 » wo apr 19, 2017 10:17 pm

losbanditas schreef:** Ik merk nu ik het teruglees dat ik erg lang van stof ben, als je geen zin hebt in het hele verhaal en je verder niks echt belangrijks wilt missen, lees verder vanaf de volgende sterretjes **. Een stukje verder naar beneden ;)


:snort:

Dat is mede een rede dat ik mijn gebruik nog goed kan verantwoorden voor mezelf. Bij van die verslavingstests wordt vaak gevraagd of je verplichtingen eronder lijden (zegt misschien al genoeg dat ik zo een test doe :() M'n verplichtingen/passie/familie etc lijdt (met een lange ij) er nog niet onder.


#Relatable

Hoe definieer je "eronder lijden" en valt brak zijn/ een dipje hebben hier ook onder?
Als ik ipv 4 maar 1 of 2 keer in de week naar vrienden ga heb ik nog redelijk veel sociaal contact. Onder invloed ben ik nog actiever bezig met mijn hobby/passies..

Zo'n test doe je in mijn ervaring maar om een reden, bevestiging te willen krijgen dat je gebruik wel meevalt en je op deze manier door kan gaan.


Ten eerste omdat het middag is, ik redelijk nuchter ben en omdat ik met gezelschap ben waarbij ik echt niet strak kan overkomen.


Dat je deze grens nog voor jezelf stelt is een pluspunt.

Pas toen ik in de wc was en naast me het wc hokje hard werd dichtgeslagen, klonk er een hard gesnuif en begon het te kriebelen bij me. Ik kon me nog net weerhouden en ging vlug terug naar m'n stoeltje.


Wederom een pluspunt dat je niet toegeeft aan deze impulsieve gedachtes. Vaak worden ze getriggerd door activiteiten/gebeurtenissen die je relateert aan gebruik. Als je er niet meteen aan toegeeft zwakken de impulsen snel weer af omdat je dan de kans hebt deze in perspectief te zetten. Door er niet meteen aan toe te geven wordt de associatie ook niet versterkt.


Ik baal af en toe van het geld dat ik heb uitgegeven, zo kostte het me 150 euro om hem naar Amsterdam te laten komen voor 2,5 gram (wat uiteindelijk 1,7 gram was) maar dat relativeer ik dan met de mogelijkheid dat ik anders een fles vodka o.i.d. had besteld voor ongeveer hetzelfde bedrag. En bovendien had ik een mooie avond en verdiende ik het wel na een zware week. Ik had 30 uur stage gelopen (bij Heineken 8-) ), 2 EC's tentamen gehaald, en 12 uur college gevolgd diezelfde week op de uni.


Je zegt er spijt van te hebben maar probeert meteen het schuldgevoel te relativeren.

Het verdienen omdat je "zet hier je redenen neer" is imo een bullshit excuus om je drugsgebruik mee goed te praten. No offence btw ik doe het zelf ook en met mij vele hier ;)

Ik heb steeds minder zin om uit te gaan maar vanavond na een drankje of zeven of acht thuis heb ik besloten om een klein lijntje te nuttigen. Voor het eerst alleen, voor het eerst thuis.


:beer: :snort:

Nu ik het voor het eerst 'alleen' en thuis heb gedaan vraag ik me af of dit nog onder recreatief gebruik valt. Aan de ene kant snap ik dat alleen gebruiken bij veel mensen (inclusief mezelf tot voor kort) verslaafd gedrag insinueert en niet recreatief overkomt.


De definitie van recreatief is "ter onstpanning". Dat kan dus zowel alleen zijn als met vrienden.


**Nu is mijn vraag aan uw allen, vinden jullie cocaïne gebruik alleen (thuis of in de kroeg) zielig/een voorbode is van een mogelijke verslaving of kan het best zolang je het met mate doen volgens jou. En wat/hoeveel is dan met mate volgens je.


Ik vind het niet zielig maar ik doe het zelf ook dus ja... De kans op verslaving is wel groter omdat je een stukje sociale controle mist maar zolang je met mate kan blijven doen is er niks mis mee.

En is het eigenlijk erger om mensen bewust op te zoeken om samen te gebruiken om je gebruik te kunnen verantwoorden tegenover jezelf óf om daar maling aan te hebben en in je eentje te gebruiken.


Imo is het erger om bepaalde mensen op te zoeken om je gebruik te verantwoorden. Op die manier houd je jezelf voor de gek. Als je het in je eentje doet ben je in dat opzicht eerlijk tegen jezelf.

En vinden jullie cocaïne typisch een (sociale) drug voor in een gezelschap of geniet je er juist van in je eentje. Ik snap persoonlijk wel beide kanten. Ik kan me soms behoorlijk irriteren (of anderen aan mij ;)) waardoor ik snap dat alleen gebruiken leuk is maar ik heb vaak ook behoefte om wat te doen met andere mensen (misschien dat ik daardoor op het moment alles van me af wil typen).


Ik doe het 9/10 keer alleen. Nadat ik mijn dealer de oren van de kop gepraat heb vertrek ik richting mijn man-cave en ga daar door totdat het op is. In gezelschap praat ik veel maar zeg weinig, hoor andere wel maar luister niet. Niet dat ik het niet tof vind om in gezelschap te doen maar als andere nuchter zijn doe ik het ze niet meer aan.


Merk overigens na dit getyp dat wat doen tijdens coke alleen/in je eentje wel lekker/nodig is. Of een videogame, wat ik net deed, wat van je afschrijven, wat ik nu doe... of ff iemand bellen, heb toch wel behoefte aan wat (inter)actie.


Onder invloed hele verhalen typen op DF of random mensen lastig vallen op omegle staan ook hoog op mijn lijstje. Op nummer 1 staat zonder twijfel het stim fappen. Een grammetje fijnhakken, lijntjes klaar leggen en dan hop hop :love: :love:

Hashja - Mijn tel maatje :love:
Seth - "telt alsof hij op pep zit?"
Petrovic - "Niemand is sneller als hem."
Avatar gebruiker
DamnFine69
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 808
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:58 pm
Woonplaats: >9000

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor Poseidon » wo apr 19, 2017 11:06 pm

Vanaf de eerste snuif stroomt er porno door mijn bloed.
De succubus springt op mijn pik. Wat nou alleen zijn. Coca is copuleren, mastruberen, onaneren, penetreren. :love:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor 618157 » wo apr 19, 2017 11:11 pm

Poseidon schreef:Vanaf de eerste snuif stroomt er porno door mijn bloed.
De succubus springt op mijn pik. Wat nou alleen zijn. Coca is copuleren, mastruberen, onaneren, penetreren. :love:

Je ouwe forum naam was Porno schiet me ineens te binnen :lol:

Maar ja de keren dat ik coke deed was ik meestal alleen, verders hoe dat beviel enzo, is elders wel te vinden op deze digitale vergaarbak, van levenswijsheden,pareltjes der letterkunde en een een hoop poep en alles er tussen in.
Avatar gebruiker
618157
DF Maniac
Offline
 
Posts: 7661
Geregistreerd: di jul 26, 2016 8:03 am

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor Poseidon » do apr 20, 2017 1:25 pm

Doelde er eigenlijk op dat je met coca in da blood nooit alleen bent. Daarom had ik het hierboven over de Succubus, een vrouwelijke sexy demon die je tot langdurige, buitenzinnige geilheid en seksuele handelingen drijft. Dit als metafor voor sosa.

Maar ook als je dit gevoel kan dempen en gewoon zit te chillen en praten met iemand, is er vaak dat idee vd aanwezigheid van een 3e persoon. Dit is althans mijn ervaring.

Ben benieuwd of mensen zich wel eenzaam of alleen voelen tijdens de rush. Cocaïne is een duivels aphrodisium maar tevens een valkuil voor escapisten.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor MrMDMA » do mei 11, 2017 2:07 am

Poseidon schreef:Vanaf de eerste snuif stroomt er porno door mijn bloed.
De succubus springt op mijn pik. Wat nou alleen zijn. Coca is copuleren, mastruberen, onaneren, penetreren. :love:


Dat is toch juist amfetamine? Met coke is het gevoel er ook wel maar lijkt het verder weg. Na flink gebinged te hebben op onze snelle vriend zijn de urenlange porno sessies icm het heren enkelspel bijna een dwangmatige bezigheid voor mij.
“I don't feel pain, fear, desire
It's like all things that makes us human are fading away
It's like the less human I feel all this knowledge about everything
They're all exploding inside my brain
I don't feel pain

Avatar gebruiker
MrMDMA
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: za jun 25, 2011 7:13 pm

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor Maanvos » do mei 11, 2017 2:17 am

Lekker hoor :-P

Novocaine, Novocaine! Shoot the muscle, not the vein!


カエルが死んでいます
Avatar gebruiker
Maanvos
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 972
Geregistreerd: za mei 14, 2011 4:41 pm

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor Poseidon » do mei 11, 2017 2:27 am

Tsja ik gebruik maar zelden Amfetamine. Vind het effect vuiger. Bij coca-seks druipt de geilheid uit al mijn poriën en voel ik nog iets liefdevols naar vrouwen toe.
Heeft er misschien mee te maken met welke upper je eerste seksuele klik zich openbaarde.
Moeilijke kwestie. Goede cocaïne is stevig verdovend. Heb veel dingen op dit gebied uitgevreten die ik sober nooit gedaan zou hebben als ik niet comphortably numb was. Die verdoving mis ik bij speed. Maakt het minder horney.
Maar sex op speed en G is ook best funny. We zitten allen anders in elkaar :wink:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor MrMDMA » do mei 11, 2017 2:59 am

Poseidon schreef:Tsja ik gebruik maar zelden Amfetamine. Vind het effect vuiger. Bij coca-seks druipt de geilheid uit al mijn poriën en voel ik nog iets liefdevols naar vrouwen toe.
Heeft er misschien mee te maken met welke upper je eerste seksuele klik zich openbaarde.
Moeilijke kwestie. Goede cocaïne is stevig verdovend. Heb veel dingen op dit gebied uitgevreten die ik sober nooit gedaan zou hebben als ik niet comphortably numb was. Die verdoving mis ik bij speed. Maakt het minder horney.
Maar sex op speed en G is ook best funny. We zitten allen anders in elkaar :wink:


Ik doelde meer op de drang tot zelfbevrediging. Echte seks is op coke in eerste instantie geiler, vind ik zelf ook inderdaad. Helaas krijg ik hem dan nooit volledig op sterkte.
“I don't feel pain, fear, desire
It's like all things that makes us human are fading away
It's like the less human I feel all this knowledge about everything
They're all exploding inside my brain
I don't feel pain

Avatar gebruiker
MrMDMA
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: za jun 25, 2011 7:13 pm

Re: coke en alleen zijn

Berichtdoor Poseidon » do mei 11, 2017 8:18 am

Een uurtje of 15 fappen op sosa is ook de bom. Lekkerder dan op meth nog hoewel dat ook niet verkeerd is. Na anderhalve gr coca merk je niet meer dat je alleen bent met je beeldscherm. Dan is the white demon in die porn-chicks gekropen en staan ze in de semi~psychose naast je in de kamer met je te vozen.
(Geen aanrader dit. Zal ongetwijfeld gevaarlijk slopend zijn)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Cocaïne

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner