Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Versnijdingsmiddelen.

Voor al je vragen over coke en basecoke, ook wel crack genoemd.

Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Hashja » di maart 01, 2011 2:45 pm

Beste forumgebruikers,

Ik heb laatst wat cocaïne laten testen en toen ik de testresultaten terug kreeg zater er 2 stoffen bij die ik niet kende.
Graag wil ik deze met jullie delen omdat het veel gebruikte versnijdingsmiddelen zijn volgens het testcentrum. En niet zonder risico's.
Ik heb er kort wat over opgezocht. Als jullie aanvullingen hebben of andere vernijdingsmiddelen kennen/horen, laat het dan weten, of vraag erover! Misschien dat we zo een nóg completer beeld kunnen geven van de risico's van gebruik.

Levamisole
Het is ondekt in 1966 en is gebruikt voor de behandeling van parasitische worm infecties in mensen.
Ook is het onderzocht in combinatie met chemotherapy voor hoofd en nek kanker, darmkanker en melanoom (vorm van huidkanker).
vanaf 2003 is het gebruik van dit middel achterhaald wegens de bijwerkingen en wordt het alleen nog gebruikt als ontwormer in vee.

Levamisole voegt gewicht en volume toe aan verpoederde cocaïne zodat het lijkt alsof het puurder is. Ook worden in sommige artikelen beweerd dat levamisole mogelijk stimulerende effecten teweeg brengt die te vergelijken zijn met cocaïne.
En ook de mogelijkheid om straat testjes te slagen om een schatting te krijgen van hoe puur de cocaïne is.

Levamisole onderdrukt de vorming van wittebloed cellen en onderdrukt zo het immuun systeem. Dit kan leiden tot aandoeningen als Agranulocytose en neutropenie (biede wittebloedcel aandoningen).
Ook is er in de VS onder gebruikers van cocaïne versneden met levamisole een verhoogde kans op vasculitis (infectie van de bloedcel wanden).

Phenacetin (of fenacetine in het nederlands)
feneacetine is geïntroduceerd in 1887 als het eerste niet-opiaat achtige pijnstiller zonder onstekingsremmende eigenschappen!
In Amerika is het in 1983 uit de handel gehaald wegens carcinogene (kankerverwekkende) eigenschappen en geleverde nierschade.
Een van de metabolitische producten van fenacetine is paracetamol.

Fenacetine wordt net als levamisole als versnijdingsmiddel gebruikt omdat het gewicht en volume aan de coke toevoegen, en die het niet onzuiver laten lijken.
Dit gebeurd volgens bronnen vooral in het UK.

Ook fenacetine brengt risico's met zich mee. Zo is het onder andere kankerverwekkend. Ook wordt het in verband gebracht met een verhoogde kans op dood door nier ziekten door nier schade, dood door kanker en dood door cardoivasculaire ziekten.
Ook is het een gevaarlijk middel voor mensen met bonenziekte (glucose-6-fosfaatdehydrogenase-deficiëntie). Dit is een ervelijke aandoening. Bij blootstelling aan fenacetine kan met acute hemolyse oplopen (het uit elkaar vallen van rode bloedcellen).

Lidocaine
Dit is een plaatselijk verdovingsmiddel dat sinds 1949 op de markt is. Het wordt verkocht in drogisterijen/apotheken voor bijvoorbeeld keelpijn (denk aan Trachitol®). Ook wordt het voor kleine ingrepen op de plek in kwestie ingespoten als plaatselijk verdovingsmiddel.

Lidocaïne wordt versneden met cocaïne om zijn verdovende eigenschappen in de neus, mond en keel gebied na te bootsen. Zo probeert men de illusie op te wekken bij de gebruiker dat het cocaïne van hoge kwaliteit is wegens de plaatselijk verdovende eigenschappen.

De lijst met bijwerkingen is eigenlijk vrij klein. Vaak komen deze alleen voor bij systematische blootstelling of hele hoge dosissen. Dit resulteert in centrale zenuwstelsel (CZS) en cardiovasculaire (CV) effecten.
De CZS bijwerkingen zijn CZS prikkeling zoals bijvoorbeeld duizeligheid, wazig zicht, nervositeit, tintelingen rond de mond, trillen, oorsuizen en insults. Gevolgd door CZS depressie bij meer blootstelling. Dit zijn symptomen zoals moeite met wakker blijven, bewusteloosheid, ademhalingsproblemen en apneu.
De CV bijwerkingen kunnen een laag hartritme zijn, lage bloeddruk, shock en hartstilstand.
Zoals ik aan het begin van deze alinea al zei is de kans hierop vrij klein. Je moet wel abnormaal veel lidocaine binnenkrijgen of een allergie ervoor hebben (wat zelden voorkomt).
De orale LD50 ligt tussen de 214 en 459 mg/kg bij vrouwelijke ratten (afhankelijk van de maaginhoud van de rat).

Inositol
Inositol is een stof die voorkomt van nature in ons lichaam, het wordt gemaakt van glucose. In ons lichaam wordt het gebruikt als een secundaire signaal gever in eukaryotische cellen.
Maar ook als insuline signaaltransductie, serotonine activiteit regulatie, afbreken van vetten en het verlagen van cholestorol in het bloed, en nog meer.
Het komt ook veel voor in voedsel, zoals fruit. Van zichzelf is het bijna smaakloos met een geringe zoete smaak.

Het wordt versneden met cocaïne om er meer volume en gewicht aan te geven. Het is vrijwelsmaak loos, dus de smaak van de cocaïne zal niet afnemen en puur lijken.

Bijwerkingen zijn zelfs positief. Verhoogde dosissen van Inositol geeft belovende resultaten in studies naar mensen met bolimia, paniekstornissen, obsessieve-compulsieve stoornis (OCS), Agorafobie en uni- en bipolaire stornissen.

Mannitol
Mannitol is een osmotisch diureticum (het verhinderen van water en natrium her-opname in de nieren) en vasodilatator (bloedvat verwijding) in de nieren.
Het wordt in ziekenhuizen vaak toegepast om scheldel druk te verminderen bij patiënten die bijvoorbeeld hoofdwonden hebben opgelopen.
Ook vind het toepassingen bij het toedienen van medicatie voor de hersenen. Het verkleind (door zijn osmotische eigenschappen) de endotheen cellen waardoor het kleine gaatjes creëerd in de bloed-hersen barriëre.
Mannitol is ook een kunstmatige zoetstof die vaak wordt gebruikt in bijvoorbeeld kauwgoms.

Mannitol wordt als versnijdingsmiddel gebruikt om het volume en gewicht toe te doen nemen.

Overmatig gebruik zorgt voor overmatig vocht en zout verlies.

Quinine (kinine in het NL)
Kinine is een stof die van nature voorkomt in het hart van de ananas en in de barst van de Cinchona boom. Het is een stof die erg bitter van smaak is en ook te vinden is in Bitter Lemon en Tonic.
Kinine was een van de eerste anti-malaria medicijnen, maar werd ook gebruikt in de behandeling van Artritis (een ontsteking van de gewrichten) en Systemische lupus erythematodes (een auto-immuun ziekte).

Cocaïne wordt versneden met kinine om het meer volume te geven.

Terapeutische dosisen van kinine kunnen lijden tot Cinchomism. Bij orale inname komt dit veel minder voor.
Kinine kan lijden tot erectie problemen, constipatie of diarree.
Kinine is enorm giftig in overdoseringen en kan zelfs lijden tot de dood.

-----------
Sorry dat er niet veel cijfers in staan over negatieve bijwerkingen in relatie tot dosissen. Zelf kan ik hier ook nog geen concrete informatie over vinden!
Laatst bijgewerkt door Hashja op wo nov 16, 2011 5:30 pm, in totaal 6 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor WendyLatzis » di maart 01, 2011 4:47 pm

Goed dat je je spul hebt laten testen en je interesse erin. Ik heb me nooit zo verdiept in de versnijdingsmiddelen van cocaïne, weet wel dat er de gekste stoffen in kunnen zitten.
Over dat kankerverwekkende stuk, daar maak ik me niet meer zo druk over aangezien je tegenwoordig van bijna alles wel kanker kunt krijgen.

Ga je het nog gebruiken nu je weet wat erin zit?
Lux Aeterna
WendyLatzis
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: do feb 24, 2011 5:23 pm

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Hashja » di maart 01, 2011 5:04 pm

Ik zelf wil heel graag nog een keer goede cocaïne proberen. Heb het al een aantal keren gedaan maar vond het effect matig tot zwak. Heb het nog nooit echt leuk gevonden. Maar de testresultaten waren het hier dan ook mee eens. Boven de 14% cocaïne heb ik nooit gezeten.
Als ik coke vind met een hoger percentage en gelijke of lagere percentages aan versnijdingsmiddelen dan de vorige keer, dan wil ik het wel nog een gok wagen, maar alles slechter (in verhouding en % coke) verkoop ik lekker weer terug.
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor WendyLatzis » di maart 01, 2011 5:21 pm

Goed van je. :)
Lux Aeterna
WendyLatzis
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: do feb 24, 2011 5:23 pm

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 6:06 pm

Je mist een van de meest gebruikte versnijdingsmiddelen, lidocaïne.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor WendyLatzis » di maart 01, 2011 6:17 pm

Hij zegt toch niet dat dit de enige twee versnijdingsmiddelen waren die werden gevonden? Of heb ik het verkeerd?
Lux Aeterna
WendyLatzis
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: do feb 24, 2011 5:23 pm

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 6:20 pm

WendyLatzis schreef:Hij zegt toch niet dat dit de enige twee versnijdingsmiddelen waren die werden gevonden? Of heb ik het verkeerd?


Nee, maar hij zegt wel dit:

Hashja schreef:Als jullie aanvullingen hebben of andere vernijdingsmiddelen kennen/horen, laat het dan weten, of vraag erover! Misschien dat we zo een nóg completer beeld kunnen geven van de risico's van gebruik.


Daar reageerde ik op. :)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor WendyLatzis » di maart 01, 2011 6:21 pm

Oke, prima!
Lux Aeterna
WendyLatzis
Newbie
Offline
 
Posts: 18
Geregistreerd: do feb 24, 2011 5:23 pm

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Hashja » di maart 01, 2011 6:46 pm

Sublimo schreef:Je mist een van de meest gebruikte versnijdingsmiddelen, lidocaïne.


Dankje! Ik ga hier ook wat over schrijven!
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 6:48 pm

Hashja schreef:
Sublimo schreef:Je mist een van de meest gebruikte versnijdingsmiddelen, lidocaïne.


Dankje! Ik ga hier ook wat over schrijven!


Als je hulp nodig hebt, just send me a pm. 8-)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Hashja » di maart 01, 2011 7:19 pm

Sublimo schreef:
Hashja schreef:
Sublimo schreef:Je mist een van de meest gebruikte versnijdingsmiddelen, lidocaïne.


Dankje! Ik ga hier ook wat over schrijven!


Als je hulp nodig hebt, just send me a pm. 8-)


Heb hem net klaar, kijk hem maar even na! Dan hoor ik het wel! Of je kunt het zelf natuurlijk ook aanpassen! Ben even eten. :kleuter:
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Alkaloids » di maart 01, 2011 8:46 pm

Hashja schreef:Boven de 14% cocaïne heb ik nooit gezeten.
Als ik coke vind met een hoger percentage en gelijke of lagere percentages aan versnijdingsmiddelen dan de vorige keer, dan wil ik het wel nog een gok wagen, maar alles slechter (in verhouding en % coke) verkoop ik lekker weer terug.

14% is echt wel dramatisch, maar als je iets van een 50% coke of zo te pakken krijgt, kan je het (afhangend van welke onzuiverheden) gewoon zuiveren. Dan hou je sowieso wel vrij zuivere coke over en als je die probeert zal je wel meer tevreden zijn over het effect.
Alkaloids
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 10:57 pm

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Schism » di maart 01, 2011 8:53 pm

Inositol en mannitol worden ook regelmatig misbruikt dacht ik. :)
Schism
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2684
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:28 pm

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Hashja » di maart 01, 2011 9:00 pm

Pascal schreef:Inositol en mannitol worden ook regelmatig misbruikt dacht ik. :)

Bevestigd! Dank je wel!Zal het updaten binnenkort!
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Dopey » di maart 01, 2011 9:02 pm

Met 50% mag je tevreden zijn hoor!
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor taeknic » di maart 01, 2011 11:58 pm

Mooie heldere OP!
Ben zelf niet echt van de sossa maar vind het altijd interessant om dit soort dingen te lezen.
Done : Alcohol, Ritalin, Caffeïne, Nicotine, Wiet, Hasj, XTC, MDMA (kristal), Cocaïne, Speed, Dexamfetamine, Lachgas, Truffels, Ketamine, LSD, 4FMP, Paddo's, Mephedrone, 2C-B, DMT
Avatar gebruiker
taeknic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 9:48 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Intoxication » zo maart 06, 2011 6:37 pm

Na dit te lezen ga ik het zeker nooit aanraken wtf is me dat zeg
coke is bloedvergieten
je gebruikt, je bent medeplichtig
Avatar gebruiker
Intoxication
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 586
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:15 pm
Woonplaats: Gent (Main City)

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Pilletje » di maart 08, 2011 9:59 am

Daarom heb ik dus iets tegen coke.. Kost super veel en zit meestal maar weinig coke in. Gebruik het echt alleen als iemand me het gratis aanbiedt op een feest oid.

Ik was vroeger altijd voor de speed, dat is toch al zo goedkoop dat mensen amper moeite doen om het te versnijden. :grin:
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Hashja » wo nov 16, 2011 5:28 pm

Begin post geupdate.
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Sunrise8 » vr apr 27, 2012 6:33 am

Mooie post, interessant om te lezen waar het mee versneden word...
Jammer dat het vaak ten koste van de kwaliteit gaat :(
Ben geen junk, ben een liefhebber & fijnproever
Avatar gebruiker
Sunrise8
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 30
Geregistreerd: do apr 12, 2012 6:21 am

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Bennie_Kook » di mei 01, 2012 12:20 am

Levamisol is momenteel veel ophef over, schijnt enorm schadelijk te zijn. Foto's gezien van rottende oren en neusen, en dan de 'interne' werking in het lichaam nog niet meegenomen. Idd. doodeng. Ook de stof met de carcinoide werking, erg schrikbarend. Maar of het helpt te stoppen dit? Denk het helaas niet...
Avatar gebruiker
Bennie_Kook
Newbie
Offline
 
Posts: 21
Geregistreerd: ma maart 12, 2012 12:02 am

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor the roy » wo feb 12, 2014 11:36 pm

Hashja schreef:Ik zelf wil heel graag nog een keer goede cocaïne proberen. Heb het al een aantal keren gedaan maar vond het effect matig tot zwak. Heb het nog nooit echt leuk gevonden. Maar de testresultaten waren het hier dan ook mee eens. Boven de 14% cocaïne heb ik nooit gezeten.
Als ik coke vind met een hoger percentage en gelijke of lagere percentages aan versnijdingsmiddelen dan de vorige keer, dan wil ik het wel nog een gok wagen, maar alles slechter (in verhouding en % coke) verkoop ik lekker weer terug.ik heb wel wat uitgekookt 82 % krijgen hoor 14 is niks
the roy
Newbie
Verbannen
 
Posts: 1
Geregistreerd: wo feb 12, 2014 11:28 pm

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Klimtox » za feb 15, 2014 7:41 am

the roy schreef:
Hashja schreef:Ik zelf wil heel graag nog een keer goede cocaïne proberen. Heb het al een aantal keren gedaan maar vond het effect matig tot zwak. Heb het nog nooit echt leuk gevonden. Maar de testresultaten waren het hier dan ook mee eens. Boven de 14% cocaïne heb ik nooit gezeten.
Als ik coke vind met een hoger percentage en gelijke of lagere percentages aan versnijdingsmiddelen dan de vorige keer, dan wil ik het wel nog een gok wagen, maar alles slechter (in verhouding en % coke) verkoop ik lekker weer terug.ik heb wel wat uitgekookt 82 % krijgen hoor 14 is niks

wat verkoop je zoal? 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)


:#:
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Vitamin_K » vr maart 14, 2014 10:55 pm

14% is echt wel heel erg laag hasha al ben je denk ik geen uitzondering, tuurlijk zonde van de hoge prijs.

Roy, wel beetje een vreemde post ja zoals klimtox al opmerkte....82 % snuifcocaine ( cocaïne hydrochloride) lijkt me echt wel uitzonderlijk in dit deel van de wereld ( in peru,colombia,bolivia,mexico) niet.
Maar je schreef iets van dat je wat cocaïne had uitgekookt ( met ammoniak dan ofzo) op zich dan vreemd toch dat je spreekt over 82%, normaal is je basecoke toch wel tegen de 100% nadat je het met ammoniak of bakzout hebt gezuiverd)?
Avatar gebruiker
Vitamin_K
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 54
Geregistreerd: zo mei 06, 2012 9:30 am

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Poseidon » zo maart 16, 2014 6:41 pm

Vitamin_K schreef:normaal is je basecoke toch wel tegen de 100% nadat je het met ammoniak of bakzout hebt gezuiverd)?


89,3% is het maximaal mogelijke bij cocaïne. :-P

Waarom zou een hoog % wel in Zuid Amerika aanwezig zijn en hier niet? Vaak is het wat duurder maar dan heb je ook wat. :snort:
Versnijden gebeurt meestal hier. Rendabeler om the real thing te smokkelen en het dan evt. in het land waar het verhandeld word softer te maken.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Vitamin_K » di maart 18, 2014 11:53 pm

Poseidon schreef:
Vitamin_K schreef:normaal is je basecoke toch wel tegen de 100% nadat je het met ammoniak of bakzout hebt gezuiverd)?


89,3% is het maximaal mogelijke bij cocaïne. :-P

Waarom zou een hoog % wel in Zuid Amerika aanwezig zijn en hier niet? Vaak is het wat duurder maar dan heb je ook wat. :snort:
Versnijden gebeurt meestal hier. Rendabeler om the real thing te smokkelen en het dan evt. in het land waar het verhandeld word softer te maken.


Ja bij snuifcoke, cocainehydrochloride is dat het maximum? Maar basecoke is dan geen 100%, ja vaak natuurlijk door niet perfect uitgekookt ofzo mss 90-95%, omdat je toch de hydrochloride verdwijderd. Of wat bedoel je ?

Geef je wel gelijk, hoge % cocaïne ( 80%) zullen wel te vinden zijn, maar toch eerder uitzondering, bv. in vergelijking met pep ( wat vooral hier bereid wordt)

heb wel niet zo veel ervaring met coke, wel met pep.....dus ben wel benieuwd naar meer info van jou of anderen....
Avatar gebruiker
Vitamin_K
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 54
Geregistreerd: zo mei 06, 2012 9:30 am

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor davy jones » wo maart 19, 2014 12:02 pm

Mensen die daar naar vragen, worden door de mods met de zweep geslagen.
I don't like the drugs ~ the drugs like me *_*
Avatar gebruiker
davy jones
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 796
Geregistreerd: vr nov 25, 2011 1:38 pm
Woonplaats: Vliegende Hollander

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Vitamin_K » wo maart 19, 2014 4:04 pm

Vitamin_K schreef:
Poseidon schreef:
Vitamin_K schreef:normaal is je basecoke toch wel tegen de 100% nadat je het met ammoniak of bakzout hebt gezuiverd)?


89,3% is het maximaal mogelijke bij cocaïne. :-P

Waarom zou een hoog % wel in Zuid Amerika aanwezig zijn en hier niet? Vaak is het wat duurder maar dan heb je ook wat. :snort:
Versnijden gebeurt meestal hier. Rendabeler om the real thing te smokkelen en het dan evt. in het land waar het verhandeld word softer te maken.


Ja bij snuifcoke, cocainehydrochloride is dat het maximum? Maar basecoke is dan geen 100%, ja vaak natuurlijk door niet perfect uitgekookt ofzo mss 90-95%, omdat je toch de hydrochloride verdwijderd. Of wat bedoel je ?

Geef je wel gelijk, hoge % cocaïne ( 80%) zullen wel te vinden zijn, maar toch eerder uitzondering, bv. in vergelijking met pep ( wat vooral hier bereid wordt)

heb wel niet zo veel ervaring met coke, wel met pep.....dus ben wel benieuwd naar meer info van jou of anderen....


Even voor de duidelijkheid, want Davy Jones heeft mn bericht/vraag verkeerd begrepen:

vraag niet waar of bij wie sterke cocaïne ( 80% of meer) te vinden is,
wel of basecoke 100% is, vermits Poseidon zei dat 89.6% het hoogst haalbare is,
ik dacht dat dat gold voor snuifcoke, met hydrochloride dus..maar basecoke is toch zonder die hydrochloride, dus bedoelde Poseidon dat 89.6% het maximale was bij cocaïne.hcl?
Zoek hier sowieso niet naar zuiver coke of andere drugss
Avatar gebruiker
Vitamin_K
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 54
Geregistreerd: zo mei 06, 2012 9:30 am

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Poseidon » wo maart 19, 2014 9:24 pm

Heb het nog even na gezocht voor je VitaK.
Op de site van de DEA staat dat de hoogst gemeten waarde bij crack 90% is. :smokin:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Versnijdingsmiddelen.

Berichtdoor Max » wo jul 02, 2014 1:05 am

Heb net een sample van 1g uit gekookt met ammonia en hield 0.7g over. Ook reageerde hij positief op efedrine met de eztest voor cocaine cuts. Hoor dat dit zeker niet nadelig is maar een extra boost geeft. Ook zegt men dat dit uitzonderlijk goed is voor straat verkoop, is dit waar?
Max
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: wo jul 02, 2014 12:47 am

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Cocaïne

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner