Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Voor al je vragen over coke en basecoke, ook wel crack genoemd.

Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor XimerNamahs » wo jul 23, 2014 1:52 pm

Ik ben een tijdje geleden gefascineerd geraakt door het Kanna UC Extract, een goudkleurig poeder wat gewoon legaal is in Nederland. Een extract van alle werkzame alkoloïden van de Afrikaanse plant Sceletium Tortuosum. Het bevat een natuurlijke SSRI alkaloid en heeft daardoor Serotonerge effecten wat sterk lijkt op het opkomen van een mdma-space, erg euforisch, empathisch en uplifting. Je wilt graag dingen delen, geven en goed luisteren naar anderen. Ik kan op Kanna flink wegdromen over hoe ik de wereld zou willen helpen en verbeteren. Ik gebruik het door twee kleine sleutelpuntjes te nemen. Echter is het effect de eerste drie kwartier/eerste uur stimulerend en daarna sedating. Als ik hierna weer twee sleutelpuntjes neem voor een re-dose komt wel het euforische effect weer terug maar niet het energizing effect wat er in resulteert dat je gewoon ergens op een bank wil hangen en spacen en uiteindelijk moe wordt en bijna in slaap valt.

Coke vond ik altijd maar een nep-drugs omdat zodra je er aan begint je in een never-ending chase komt naar meer en egoïstische karaktertrekken kan vertonen. Aan het einde van de chase is het uitgewerkt en voel je een teleurstellende comedown met het gevoel dat de chase eigenlijk nooit naar dat bevredigende gevoel heeft geleid waar je naar zocht hoeveel je ook neemt.

Nou heb ik mij de laatste tijd wat verdiept in Neuroscience vanuit hobby & interesse om mijn brein te begrijpen. Het systeem van Dopamine & Serotonine is heel complex maar wat ik er uit begrijp is dat als je een doel stelt voor jezelf dat er Dopamine wordt gereleased om je gemotiveerd te krijgen dat doel te bereiken. Op het moment dat je het doel heb bereikt wordt er Serotonine gereleased om je te belonen en tevreden te laten voelen met het resultaat. Nu kan je weer een nieuw doel stellen en het cirkeltje herhalen om te werken aan een groter doel.

Als dit klopt en Coke werkt voornamelijk als een Dopamine Reuptake Inhibitor waardoor de Dopamine die vrijkomt intenser wordt ervaren, en jou doel is het volgende sleutelpuntje of het volgende lijntje, komt er nooit een einde. Het wordt dan inderdaad een oneindige chase met meer en meer Dopamine en elke lijn maakt je nog gemotiveerder om meer te nemen.

Kanna werkt als een Serotonin Reuptake Inhibitor waardoor de Serotonine die vrijkomt intenser wordt ervaren. Elke beloning, accomplishment, sociaal gesprek, muziek of wat voor dingen dan ook die Serotonine losgooien worden intenser ervaren met euforie.

Nou was ik een tijd geleden op het idee gekomen om deze twee stoffen te combineren. Als het stimulerende gedeelte (eerste uur) van de Kanna overging naar het sederende effect nam ik twee sleutelpuntjes Coke. Gelijk was ik weer energized en merkte ik dat de Kanna-euforie weer terugkwam en de twee planten uit de twee verschillende werelddelen (Coca uit Zuid-Amerika en Kanna uit Afrika) samen een prachtige Synergy vormden. Na een half uur begon de Kanna-euforie toch uit te werken en besloot ik nog twee sleutelpuntjes te nemen. Dit proces heb ik nog 2x herhaald dus heb uiteindelijk in totaal 8 sleutelpuntjes Kanna genomen en 6 sleutelpuntjes Coke.

De Synergy bevat de effecten van beide middelen. Coke geeft je het 'Ik ben de shit'-gevoel en Kanna geeft je het 'Ik wil iedereen helpen en de wereld verbeteren'-gevoel. Dit resulteert in het 'Ik ben de shit en ik ga de wereld en het leven van de mensen om mij heen beter maken'-gevoel.

Het Empatische effect van de Kanna heft het Egoïstische effect van de Coke op.

Kanna wordt wereldwijd ook gebruikt om 'withdrawals' tegen te gaan van verslaafden en op een of andere manier zorgt dit er voor dat de 'Coke-honger' wegblijft en in hij in dit geval puur dient om de Kanna te enhancen. Dit is logisch als je kijkt naar het Dopamine & Serotonine-systeem, zolang je elke set Coke sluit met een set Kanna wordt elke mini Dopamine chase beloond met het gene waar het naar zocht door de extra Serotonine.

Qua neurotoxiciteit is hier niet zo veel over bekend maar er is wel bekend dat XTC beter niet is te combineren met Coke vanwege de Dopaminerge en Serotonerge effecten. Maar na onderzoek blijkt dit te komen doordat de dopamine vast gaat zitten in de Serotonine-Reuptakers en daar gaat lopen knoeien. Maar als de Reuptakers geblockt zijn lijkt mij dat dit niet het geval moet zijn.

De kater is echt 0,0 en merk voor de rest ook geen negatieve effecten. Kanna werd vroeger in Afrika juist gebruikt als strijders terugkwamen van een battle de Anxiety tegen te gaan die komt bij de Adrenaline-comedown van het vechten of vluchten. Kanna laat de Coke-comedown ook verdwijnen als sneeuw voor de zon (grappige vergelijking, sneeuw & zon).

Voor mij is dit een perfecte Synergetische combo die ik graag met jullie wou delen. Vrienden van mij die de hele avond Coke nemen en aan het einde van de avond een beetje Kanna stoppen ook met de chase. Ze zijn eindelijk bevredigd. Dit kan erg waardevolle informatie zijn voor veel van jullie die hier ook last van hebben. Als je het vergelijkt met sport ga je ook door en door als je elke keer zilver haalt tot je uiteindelijk goud hebt ;P Dan pas kun je tevreden zijn.

Bless

(Uiteraard niet te vaak doen, ik heb anderhalve maand gedaan met 0,5 g Coke gedaan van 50% en 0,5 g Kanna van 50%. Ik laat alles testen en versnijd het zelf met Inositol, een zoet vitamine-complex met gezondheidsvoordelen, tot 50-50 om het wat zachter op de neus te maken en om te zorgen dat ik niet te veel neem. Je neus wassen met water of een spray als je thuiskomt na gebruik en heb nog nooit ergens last van gehad)
XimerNamahs
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 37
Geregistreerd: zo feb 09, 2014 4:21 pm

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor Poseidon » wo jul 23, 2014 10:47 pm

Wohw. Klinkt erg interessant. Misschien ook maar eens proberen maar of het dan bij sleutelpuntjes blijft is maar zeer de vraag. ______________ _____________ :snort: ________________
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor Lager » do jul 24, 2014 2:45 am

Klinkt leuk om eens te proberen! Is er bekend hoeveel serotonine dit stofje verbruikt en of je dus de 3 maanden regel moet aanhouden?
Avatar gebruiker
Lager
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 239
Geregistreerd: di aug 20, 2013 3:10 am

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor manoes » do jul 24, 2014 7:05 am

moet ik ook eens proberen waar kun je kanna verkrijgen?
Vroeger was ik verliefd op Karin A.; ik leerde haar kennen in Dijk en Duin. Zij was niet verliefd; toch vond ze het goed dat ik voor haar knielde en haar met mijn mond in liefde diende.
Daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor.
他妈的万歳
万歳
Avatar gebruiker
manoes
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 239
Geregistreerd: za maart 15, 2014 5:58 pm

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor Maus » do jul 24, 2014 11:00 pm

Leuk onderwerp. Ik ga die Kanna eens bestellen 8-)

Antwoord op je vragen heb ik niet. Wel idd uitkijken dat je coke-gebruik geen gewoonte wordt :s
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor Poseidon » vr jul 25, 2014 11:05 am

kanna kan je hier gewoon in smartshops kopen. Kost niet veel :)
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor Maus » vr jul 25, 2014 1:33 pm

Poseidon schreef:kanna kan je hier gewoon in smartshops kopen. Kost niet veel :)

Klopt, UC 2 Kanna via www.azarius.nl voor iets meer dan een tientje :)

We 'll see 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor XimerNamahs » vr nov 14, 2014 1:16 pm

Hahah even een update: in het begin draaide het allemaal om de kanna en nam ik pas een snuifje sos als ik moe word, langzamerhand sloop het er in dat ik steeds vroeger op de avond "moe werd", tot dat naar verloop van tijd ik begon met sos, en vanaf dAar afwisselde, tot dat naar verloop van tijd de hoeveelheid sos ten opzichte van kanna meer was, tot uiteindelijk ik begon met sos, en bleef snuiven tot ik bijna naar huis wou en dan kanna gebruikte om de 'chase' te stoppen. Haha en toen gebeurde het een keer een weekend dat mijn kanna op was, alle remmen los en er zijn een paar pakken doorheen gevlogen :lol: zo zie je dat coke echt het ego'tje is, die niet kon hebben dat hij op nr 2 stond en niet in de spotlight stond als de hoofdzaak :snort: dus heeft ie zich langzamerhand sneaky ongemerkt er doorheen gewurmt totdat t om hem draaide hahaha heb hem voor straf in de hoek gezet en blijf er voorlopig vanaf! Tegenwoordig pop ik 5 mg pharmaceutical dexies om de kanna-space te enhancen en in active-mode te blijven; beter, langerwerkend, effectiever en veeel betere synergy dan mr sossa 8-)

Kanna blijft de bom :hulde:
XimerNamahs
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 37
Geregistreerd: zo feb 09, 2014 4:21 pm

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor Abysmal » vr nov 14, 2014 2:33 pm

Lager schreef:Klinkt leuk om eens te proberen! Is er bekend hoeveel serotonine dit stofje verbruikt en of je dus de 3 maanden regel moet aanhouden?

SSRI's stoppen alleen de heropname en bevorderen niet de afgifte van serotonine, toch? Ik dacht dat het niet speelt met je 3 maandenregel, maar om zeker te zijn moet je even aan @Einstein vragen.
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Avatar gebruiker
Abysmal
Onbegrensd Lomp
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 494
Geregistreerd: zo jan 05, 2014 12:13 am
Woonplaats: Vlakbij

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor Fool » vr nov 14, 2014 5:03 pm

Nee, maar de vrijgeraakte serotonine niet meer opnieuw wordt opgenomen, wordt er een deel afgebroken door de mono-amine oxidase. Je voorraad serotonine zal hier wel degelijk van slinken. (In welke significantie durf ik niet te zeggen)

Gelukkig is de 3-maanden regel vooral gebaseerd op de neurotoxiciteit van MDMA en niet enkel de serotoninevoorraad(die na 6-8(of 4-6) weken al weer bijgevuld is. :)
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor XimerNamahs » za nov 15, 2014 1:27 am

Elke keer als ik kanna snuif space ik nóg harder, elke keer net een beetje harder, is zeker sprake van reversed tolerance. Dus niemand uit mijn omgeving spaced m er zo lekker op als ik :grin:
XimerNamahs
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 37
Geregistreerd: zo feb 09, 2014 4:21 pm

Re: Zilver & Goud - Coke & Kanna - Synergy

Berichtdoor Maus » zo nov 16, 2014 5:14 pm

Kanna werkt bij mij licht en subtiel. M'n stemming verbetert erdoor 8-)

Ik snuif Kanna UC-extract.
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Cocaïne

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner