Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Acute tolerantie van Green Dragon/Spacecake?

Vragen over alles wat met wiet of hasj te maken heeft mag je hier plaatsen.

Acute tolerantie van Green Dragon/Spacecake?

Berichtdoor simonsays » ma jan 09, 2017 11:33 pm

Gegroet medestoners

Ik had een vraagje ivm de tolerantie van green dragon (en wiet): In welke mate treed er acute tolerantie op na het drinken van green dragon (en er al wiet gebruikt geweest is vooraf)? Nu omdat dit bij vele mensen anders is en niet iedereen weet wat green dragon is heb ik hier eerst wat context over gegeven om een beeld te kunnen scheppen.

Situatie
In februari hebben we na de examens telkens een week waarin we gaan chillen met de crew. We zitten bij iemand thuis die het huis voor zich heeft. Ik had een 10 porties mee voor 5 personen (ik ben de enigste die het al gedaan had). Uiteindelijk proberen we het enkel met 2, de rest wou niet meer meedoen. Dit omdat we al belachelijke hoeveelheden wiet hadden gesmoord :stoned: en dus enorm high waren (4 dagen aan een stuk).

Ervoor heb nooit iets van tolerantie gemerkt, het bleef telkens bij 1 portie en wat joints, achteraf ook niets van gemerkt. Ook een dag zwaar bingen op spacecakes (een grote trommel met 2 leeggegeten, wat was me dat een fucked up dag :woeh: ) nog steeds geen tolerantie merkbaar.

Nu we drinken onze portie op en wachten vol spanning af. Ik herken een kleine touch van de green dragon in de high die er al was maar niets meer, de andere merkt niets. We besluiten na anderhalf uur van nog een portie te nemen (met 2 porties leg je eender wie compleet plat voor enkele uren, hier hebben we wel even over nagedacht). Nog steeds niets, een uur later nemen we de 3de portie. We hadden geen joints meer gerookt sinds de 1ste portie en aangezien de 3de portie ook niet werkte :conf: gingen we maar opnieuw joints roken en hiervan werden we terug duidelijk higher. Ik begrijp nog steeds niet hoe dit mogelijk is, van 3 porties zou je zoizo compleet slecht moeten zijn. De porties kwamen ook uit het laatste deel van de fles, je zag de THC gewoon zweven in de oplossing, dit was nog potenter als de porties van andere keren dat ik het gebruikt heb dus dit maakt het alleen nog vreemder.

Wat is Green Dragon?
Om het kort te houden, green dragon is een oplossing van (pure) alcohol en thc, meer terug te vinden via deze link http://boards.cannabis.com/threads/the- ... ned.82380/.
Men beste maat had nogal wat knipafval en heeft daarvan green dragon gemaakt. Uit de 1ste test bleek dat een bodem van een shotglaasje voldoende was om 4-6u compleet naar de kloten te zijn. (Even vermelden, meng dit niet met water want dit is vreselijk ranzig aangezien de oplossing gemaakt is met pure (96°) alcohol. Fruitsap of Ice-Tea bleken de beste verdunners).
Omdat je dit drinkt wordt er zoals bij spacecake THC omgezet in een andere actieve stof (..) met een meer psychoactievere werking. Even waarschuwen, dit is dus echt een middel waar je goed kan van trippen, onderschat het zeker niet ! Ik heb al tripervaringen gehad op andere drugs en dit was best hard! (als er vraag is schrijf ik wel een samenvattend report van mijn ervaringen).

Het effect valt te vergelijken met dat van een zware spacecake, echter waar je van spacecake eerder stoned wordt (in mijn geval dan toch), wordt je van dit ENORM high. Weerkerende lachkicks van 15min zijn geen uitzondering, de zetel is je beste vriend (hier kom je tijdens de piek namelijk amper uit).SimonSays Peace Out
simonsays
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: do nov 17, 2016 2:01 pm

Re: Acute tolerantie van Green Dragon/Spacecake?

Berichtdoor Amvitamientje » di jan 10, 2017 1:14 am

Waarschijnlijk iets fout gegaan met de bereiding of het bewaren van dat spul.

Lijkt mij niet echt een tolerantie gevalletje.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3910
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Acute tolerantie van Green Dragon/Spacecake?

Berichtdoor simonsays » wo jan 11, 2017 7:43 pm

Bereiding kan het alvast niet zijn want hij had het maar 1x gemaakt en de keren ervoor werkte het stevig. Het was bewaard in volledig afsluitbare glazen flesjes dus dit lijkt me raar. Misschien dat het na een tijdje impotent wordt maar dit lijkt me ook vreemd. Een volgende test zal uitsluitsel moeten brengen :)
simonsays
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: do nov 17, 2016 2:01 pm

Re: Acute tolerantie van Green Dragon/Spacecake?

Berichtdoor Perry » wo jan 11, 2017 10:07 pm

Lichtdicht, luchtdicht en koel bewaard?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Acute tolerantie van Green Dragon/Spacecake?

Berichtdoor simonsays » do jan 12, 2017 6:46 pm

Koel wordt het zoizo niet bewaard maar temperatuurschommelingen (vooral naar warmer dan) zijn zeker gebeurd. Licht zou wel kunnen een invloed gespeeld hebben nu je het zo zegt
simonsays
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: do nov 17, 2016 2:01 pm

Re: Acute tolerantie van Green Dragon/Spacecake?

Berichtdoor Perry » vr jan 13, 2017 11:52 am

en grammaticale onjuistheden? die nog voorgekomen het schijnt dat die de kwaliteit aanzienlijk verslechteren
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar De Coffeeshop

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner