Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Vriendin die bad gaat?

Vragen over alles wat met wiet of hasj te maken heeft mag je hier plaatsen.

Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor z0rr0 » di dec 02, 2014 7:37 pm

Hoi iedereen,

Ik heb geen flauw idee hoe je een topic eigenlijk mooi inleidt, dus dan maar de grovere aanpak. De laatste tijd heeft mijn vriendin iets geks als we samen blowen. Ik heb haar maar gevraagd het zo precies mogelijk te beschrijven:
Spoiler! :
de eerste keer dat het gebeurde was het echt alsof ik in een droom zat ofzo. ik volgde niks van wat jij tegen me zei omdat ik steeds moest nadenken, me moest realiseren dat dit de werkelijkheid was. het was een droom in een droom, en weer in een droom, en weer in een droom, etc. elke keer dat ik me 'realiseerde dat het de werkelijkheid was' vaagde die realisatie weer weg (alsof het een droom werd) en moest ik me hetzelfde weer realiseren enzovoorts.
ik voelde m'n voeten niet tenzij ik er naar keek en het voelde alsof alles om me heen zeg maar weg of zwart was als ik niet keek. ik voelde bijna niks en het voelde ook een beetje alsof ik zweefde toen ik fietste. het was haast alsof ik langzaam aan uit mijn lichaam droop of langzaam 'uit ging'. het voelde echt heel kut.
ik heb het dus ook vaker gehad en dan heb ik het al door, dat ik 'het' weer heb, als ik te veel ga nadenken over het feit dat ik niet te veel moet nadenken dat dit wel de realiteit is. ik wéét namelijk wel dat dat zo is, maar het voelt niet zo.

Het is misschien nog steeds niet heel precies, maar ik hoop dat jullie the picture een beetje getten. De eerste keer dat het gebeurde rookten we een hele dikke joint, dus toen had het daar nog wel aan kunnen liggen. Iets van een week later rookten we echter een gemiddeld gevulde joint en had ze na 2 hijsjes "het" al. We vinden het best naar want samen blowen is super fijn enzo.

De vraag is dus± heeft een van jullie enig idee hoe dit komt? Herkent iemand wat hier gebeurd?
Als jullie nog vragen hebben hoor ik die graag.

Groetjes,
jonko
Avatar gebruiker
z0rr0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: di okt 15, 2013 7:28 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor Druks » di dec 02, 2014 7:47 pm

Te veel gerookt. Ff een tijdje niet meer blowen en dan weer langzaam aan proberen. Hoe oud zijn jullie?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor Fool » di dec 02, 2014 7:49 pm

Tijdje vanaf blijven inderdaad, klinkt als derealisatie/depersonalisatie?
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor z0rr0 » di dec 02, 2014 8:22 pm

Ik ben 18 en zij is 17. We blowden niet veel hoor, hooguit 1x per 2 weken en dan maximaal 3 jointjes. Verder ga ik in mijn optiek bijzonder voorzichtig/verantwoord met drank en drugs om. Ik zou het ook niet over mijn hart kunnen krijgen als er iets met haar gebeurt omdat ik dat haar heb gegeven.

(ik neem het mezelf dan ook kwalijk als "het" gebeurt)
Laatst bijgewerkt door z0rr0 op di dec 02, 2014 8:26 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
jonko
Avatar gebruiker
z0rr0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: di okt 15, 2013 7:28 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor verneukeratief » di dec 02, 2014 8:25 pm

Kappen met die rommel nu het nog kan. Beter zorg je dat ze in bad gaat :love:
Avatar gebruiker
verneukeratief
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2981
Geregistreerd: di maart 08, 2011 5:09 pm
Woonplaats: Geel(B)

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor z0rr0 » di dec 02, 2014 8:32 pm

We hebben geen bad meer :s
jonko
Avatar gebruiker
z0rr0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: di okt 15, 2013 7:28 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor Druks » di dec 02, 2014 8:34 pm

Ik hoor deze verhalen wel vaker van wat jongere mensen (<20). Je zou nog eventueel wat hasj kunnen proberen maar het beste lijkt me om enkele maanden niet meer te blowen.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor ParadijsVogel » di dec 02, 2014 11:34 pm

Klinkt inderdaad als derealisatie/depersonalisatie. Sommige mensen zijn gevoeliger dan anderen. Gewoon niet meer doen.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor goejezuen » do dec 04, 2014 12:51 am

verdiep je in meditatie, erken dat de realiteit een vaag iets is waar je nuchter totaal niet bij stilstaat. door zuen werken je hersenen niet meer zozeer op herinnering, maar zit meer in het moment ofzo. waarsch HSP of hoogsensitiviteit ofzo. je kan het blijven zien als kwaal, maar ook als geschenk ofzo. heeft ze er echt last van en wil toch doorblowen, dan zou ik niet te lang mediteren van tevore voordat je door de grote leegte word geschoten, maar jezelf aarden door tai chi of goed vast eten ofzo is wel aan te raden.
goejezuen
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 111
Geregistreerd: za maart 12, 2011 10:01 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor Maus » do dec 04, 2014 1:03 pm

goejezuen schreef:verdiep je in meditatie, erken dat de realiteit een vaag iets is waar je nuchter totaal niet bij stilstaat. door zuen werken je hersenen niet meer zozeer op herinnering, maar zit meer in het moment ofzo. waarsch HSP of hoogsensitiviteit ofzo. je kan het blijven zien als kwaal, maar ook als geschenk ofzo. heeft ze er echt last van en wil toch doorblowen, dan zou ik niet te lang mediteren van tevore voordat je door de grote leegte word geschoten, maar jezelf aarden door tai chi of goed vast eten ofzo is wel aan te raden.

Vind dit een goed advies.

Ik denk ook dat er -naast dissociatie- bij je vriendin misschien sprake was van hele lichte randpsychotische verschijnselen. Een beetje wiet kan waarschijnlijk weinig kwaad, maar zou -als ik haar was- geen halve of hele grammen wiet wegtikken. En zeker geen lsd, truffels of dmt gebruiken.

Succes! 8-)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor z0rr0 » do dec 04, 2014 11:23 pm

Het is niet dat we het blowen heel erg gaan missen ofzo, we hebben een sterke relatie en die koester ik. Ik heb zelf onlangs truffels geprobeerd en ik ervoer het zelf ook heftiger dan verwacht (het was wel fijn en goed, maar heftig). Ik was dan ook niet van plan om die met haar te gebruiken.
Bedankt voor de tip goejezuen, ik zal me verdiepen in meditatie, het leek me sowieso een tof idee om zoiets samen met mijn vriendin te doen.
En Maurits, nice tits!
jonko
Avatar gebruiker
z0rr0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: di okt 15, 2013 7:28 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor goejezuen » vr dec 05, 2014 4:02 am

lol, die nice tits trokken mijn aandacht ook al XD
en nice dat je je er al in wou verdiepen, zou goede aanvulling zijn voor ieder mens jong of oud. alleen beetje jammer dat de hedendaagse astro tv gelul en gezweef over je stress wegblazen zo populair is door mindfulness en die onzin. werkt ook wel, maar als je je echt verdiept in meditatie gaat het alleen de eerste tien minuten er om dat je je stress en spanning loslaat in je geest en lichaam zodat de dieper gelegen dingen boven gaan komen etc. etc... en pas je het niet goed toe werkt het averechts vooral met psychedelica er bij. :P maar is beetje ver gezocht, die mindfulness shit die je op internet vind werkt op zich wel om rustig mee te beginnen vooral chill met je vriendin enzo :) ik zelf zie meditatie, chi, tai chi en alles ook niet appart. het gaat in je geest en lichaam zitten net zoals je zonder na te denken kan eten als je het als gewoonte maakt want daar gaat het om. maak bijvoorbeeld is een balletje tussen je handen, en beeld je alleen die bal energie in. met al je zintuigen, totdat je onderhand je ene hand in je andere hand voelt , of een soort magnetische druk. hier kun je spanning uit je lijf in weg laten vloeien of er uit duwen kwantummechanisch gezien. dit is ook een goed begin voor tai chi, meditatie met je chick. ga op deze fiets bijvoorbeeld is bij elkaar energie voelen en voel of je een sterker of zwakker veld kan maken of op verschillende plekken van het lichaam als voorbereiding op jonko roken, of snoeiharde sex :D
goejezuen
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 111
Geregistreerd: za maart 12, 2011 10:01 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor Frog » vr dec 05, 2014 5:03 am

goejezuen schreef:lol, die nice tits trokken mijn aandacht ook al XD
en nice dat je je er al in wou verdiepen, zou goede aanvulling zijn voor ieder mens jong of oud. alleen beetje jammer dat de hedendaagse astro tv gelul en gezweef over je stress wegblazen zo populair is door mindfulness en die onzin. werkt ook wel, maar als je je echt verdiept in meditatie gaat het alleen de eerste tien minuten er om dat je je stress en spanning loslaat in je geest en lichaam zodat de dieper gelegen dingen boven gaan komen etc. etc... en pas je het niet goed toe werkt het averechts vooral met psychedelica er bij. :P maar is beetje ver gezocht, die mindfulness shit die je op internet vind werkt op zich wel om rustig mee te beginnen vooral chill met je vriendin enzo :) ik zelf zie meditatie, chi, tai chi en alles ook niet appart. het gaat in je geest en lichaam zitten net zoals je zonder na te denken kan eten als je het als gewoonte maakt want daar gaat het om. maak bijvoorbeeld is een balletje tussen je handen, en beeld je alleen die bal energie in. met al je zintuigen, totdat je onderhand je ene hand in je andere hand voelt , of een soort magnetische druk. hier kun je spanning uit je lijf in weg laten vloeien of er uit duwen kwantummechanisch gezien. dit is ook een goed begin voor tai chi, meditatie met je chick. ga op deze fiets bijvoorbeeld is bij elkaar energie voelen en voel of je een sterker of zwakker veld kan maken of op verschillende plekken van het lichaam als voorbereiding op jonko roken, of snoeiharde sex :D

Soort van kamehameha :rock: :kleuter:
Interessante materie,ik word mild enthousiast als ik dit zo lees over meditatie en tai chi.
( wist er wel minimaal wat van etc, mar dit wakkert het weer aan,thnx, alstijd goed en leuk een andere invalshoek te zien op problemen/obstakels, thnx.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor goejezuen » vr dec 05, 2014 6:35 pm

ja joh, die fantasie series komen toch ergens vandaan he, de principes zijn opzich wel vergelijkbaar, alleen wat overdreven uitgebeeld wel vet idd :P neem bijvoorbeeld avatar die series. die bewegingen komen letterlijk van tai chi, ba gua en andere beweginsleringen :). beetje off topic, dus om weer on topic aan te sluiten vanuit de invalshoek van oude oosterse wijsheid ( of edele shamanistische geleerde, ofterwijl bosjes mannen drugs gebruikende psychopaten, maar net hoe je het wil zien :P ) zijn er eigenlijk 2 realiteiten. je eigen realiteit, en die van de buitenwereld. ( miss wel meerdere maar vanuit hoe ik redeneer ) als de eigen realiteit wegvalt, door dat je bv. doodgaat is die ''eigen realiteit'' niet meer traceerbaar in de echte wereld. het is niet meer.. maar tegelijkertijd, als voor degene die doodgaat zijn eigen realiteit , de enige realiteit is, dan is vanuit de dode zijn oogpunt de echte realiteit die wij gezamelijk kennen een fabel, of niet traceerbaar.. daaruit kan je concluderen dat je eigen realiteit voor jou dus de enige realiteit is. dus vanuit hier, maakt het niet uit of je een persoonlijke ervaring door drugs, of in het echt meemaakt, want voor jou persoonlijke realiteit is het gewoon echt.

als je dat vertaald in meditatie, kun je de essentie van het ''zelf'' niet terug vinden in je zintuigen. als je concentratie goed is, kun je je bijvoorbeeld concentreren op alléén 1 zintuig bijvoorbeeld in het zien, voelen of horen. net zo sterk totdat al het andere waar je je niet op focussed wegvalt. ( en dat compleet nuchter? ) alsof er allerlij ''rasters'' zijn van bewustzijnsvormen of delen van je lichamen ( body, bodymind, energie, etc) die jou lichaam in deze realiteit vormen als ze elkaar overlappen en het zien,ruik hoor, voel etc. bewustzijn vormen wat bekend staat als de mens.

''het was een droom in een droom, en weer in een droom, en weer in een droom, etc. elke keer dat ik me 'realiseerde dat het de werkelijkheid was' vaagde die realisatie weer weg (alsof het een droom werd) en moest ik me hetzelfde weer realiseren enzovoorts.
ik voelde m'n voeten niet tenzij ik er naar keek en het voelde alsof alles om me heen zeg maar weg of zwart was als ik niet keek. ik voelde bijna niks en het voelde ook een beetje alsof ik zweefde toen ik fietste. het was haast alsof ik langzaam aan uit mijn lichaam droop of langzaam 'uit ging'. het voelde echt heel kut.
ik heb het dus ook vaker gehad en dan heb ik het al door, dat ik 'het' weer heb, als ik te veel ga nadenken over het feit dat ik niet te veel moet nadenken dat dit wel de realiteit is. ik wéét namelijk wel dat dat zo is, maar het voelt niet zo.''

twijfelen aan de realiteit als je stoned bent? toch best logisch als je gaat functioneren in het nú in plaats van dat je op herinnering en automatische piloot door het leven gaat, en denkt dat je vanuit je gedachten moet redeneren. en omdat je je helen leven in een systematische leugen leeft waar de macht van geld en onrecht in de wereld nog wat peper in je ogen strooit, wil je aan elke ervaring een gedachte koppelen zoals dat is leuk, dat is niet leuk, dat doet pijn, dit is saai en ga zo maar door. we zijn mensen, we leven op een ronde bol die ronddraait en zweeft door de ruimte, die als mensheid een verkeerd pad is ingeslagen. meeste mensen zijn lichaam en geest zit al te erg dichtgeslibt op latere leeftijd om zulke dingen nog te realiseren en blijve mede daarom ook verre van psychedelica en bewustzijnsverruiming weg, in plaats daarvan kiezen de meeste voor wat al bekend is en vertrouwd.. zoals je ziet met alcohol en jezelf lekker ''verwennen'' met suikers en vet eten etc. je vriendin heeft toevallig nog een bepaalde gevoeligheid ofzo in die zin, en zou er blij mee kunnen zijn en het opzoeken met of zonder hulpmiddelen. ik raad dan wel aan, mocht ze nog zulke dingen in de toekomst meemaken, oordeel niet over de ervaring en kijk wat je er van kunt leren.. net zo iets als de basisregels die welbekend zijn hier op DF over trippen. het hangt toch samen op de een of andere manier :P

darom denk ik ook dat drugs als psychedelica niet voor iedereen geschikt is. het kan voor veel plezier of liefde ofzo wel zorgen, of bad gaan. dat is een punt. maar het feit dat je bewust word van jezelf kan ook voor goede dingen zorgen, maar ook voor slechte als je je hele leven in de fabel hebt geleefd en in 1 klap ziet in wat voor zooi we leven. of langzaam steeds bewuster word van de steken die wij als mensheid onszelf constant geven. (slechte leeftsijl, farma maffia, E-nummers etc..) zoek op youtube muziek ingemixt met Alan watts, die vent heeft ook wel interessante dingen te zeggen over harde onderwerpen :)
goejezuen
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 111
Geregistreerd: za maart 12, 2011 10:01 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor supergabbur » vr dec 05, 2014 7:46 pm

Mooie naam heb je trouwens hier z0rr0 :)
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor Maus » vr dec 05, 2014 8:44 pm

z0rr0 schreef:Het is niet dat we het blowen heel erg gaan missen ofzo, we hebben een sterke relatie en die koester ik. Ik heb zelf onlangs truffels geprobeerd en ik ervoer het zelf ook heftiger dan verwacht (het was wel fijn en goed, maar heftig). Ik was dan ook niet van plan om die met haar te gebruiken.
Bedankt voor de tip goejezuen, ik zal me verdiepen in meditatie, het leek me sowieso een tof idee om zoiets samen met mijn vriendin te doen.
En Maurits, nice tits!

;)
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10206
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor z0rr0 » zo dec 07, 2014 6:19 pm

Supergabbur, hoe bedoel je?
jonko
Avatar gebruiker
z0rr0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: di okt 15, 2013 7:28 pm

Re: Vriendin die bad gaat?

Berichtdoor supergabbur » zo dec 07, 2014 7:05 pm

Zorro is een baas :rock:

Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar De Coffeeshop

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner