Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Hier vind je alles over dissociatieven zoals ketamine, lachgas en PCP.

De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Ketaboer123 » do jan 19, 2017 7:14 pm

Ketamine, het witte goud, special-K, iedereen kent t wel of heeft t wel eens geprobeerd.

Na 48 uur uit je bloed, na n uur weer nichter, de volgende dag nergens last van en geen schade aan je lichaam.

Dit laatste klopt niet volledig, ofja, bij kleine hoeveelheden wel. Maar bij grote hoeveelheden, meerdere grammen per dag, krijg je extreme klachten die bijna niet te verdragen zijn.

Als eerste kreeg ik de k-cramps. Werd snachts ineens wakker met extreme buikpijn. Lag 2 uur te schreeuwen en te kreunen op mijn bed. Zo'n intense pijn heb ik nog nooit gehad. Ik wist niet wat het was dus dacht dat er serieus wat mis was, nu kwam de paniek aanzette. Druk op je borst, pijn aan lever en bijna geen lucht krijgen. Dit ging na ongeveer 3 uur over en kon daarna weer normaal op bed liggen.

Na een aantal keren per dag die k-cramps te hebben gehad, ging ik maar gewoon meer pakken om te verdoven, niet echt een slim plan. Pijnen werden erger en duurde steeds langer.

Na lang gezocht te hebben op internet had ik lanzoparole gevonden. Besteld op internet en hielp echt de krampen te verminderen.

Maar nog kwamen deze extreme pijn af en toe opzetten. Na wat nadenken en logisch nadenken (zover dat nog kon) had ik de gouden methode. De Keta drip die in je keel komt NIET doorslikken. Zo komt er geen losse ketamine in je maag en krijg je er geen last meer van. Dit werkte echt goed en was blij dat ik daar vanaf was. Dit was t einde van die pijnlijke hel dacht ik.

Maar nee toen kwamen de intense pijnscheuten van mijn lever en nieren opzetten. Ik voelde echt dat mijn lichaam de keta niet meer goed kon verwerken en voelde dat mijn nieren en lever steeds minder goed gingen werken. Tussen de pijnscheuten door, kreeg ik ook ineens last van mijn blaas.

Precies dezelfde pijn als een blaasontsteking, spijkers pissen, elke 10min naar de wc moeten en vervolgens hele kleine super pijnlijke beetjes kunnen plassen. Erg vermoeiend en ik dacht dat t vamzelf wel over ging. Niet dus, na 2 weken werd het steeds erger en zat ik te schreeuwen tijdens het plassen. Soms zat ik er wel een uur op omdat de pijn zo heftig was. Na het plassen nog minstens een 10 minuten het gevoel alsof je eikel in brand stond. Ik kon hierdoor erg moeilijk lopen en kon ook niet meer autorijden etc.

Ik na 2.5 week naar de dokter, in potje geplast, maar geen onsteking te zien zei de dokter, dus ze kon er niks aan doen.

Vervolgens kreeg ik nog een leuke verassing toen ik in bad zat, (als je in bad zit kun je veel beter en minder pijnlijk plassen, ik zat bijna elke dag 2x in bad), ik was aan t plassen en plaste ik ineens een groot stuk weefsel eruit. Ik schrok me kapoot en wist nu zeker dat er iets goed mis was met me blaas. Elke keer bij het plassen plas je weer kleine stukjes weefsel uit, met hele erge pijn als gevolg.

Na ongeveer 5 weken met deze pijnen te hebben gelopen, soms wat heftiger en soms wat minder. Moest ik erg nodig plassen, ik snel naar de wc omdat ik dat niet meer kan ophouden, probeer te plassen, maar ik voelde dat een stuk weefsel vastzat in mijn plasbuis. Dit deed extreem veel pijn en wist echt niet wat ik moest doen. Ik een warm bad aangezet en na veel pijn en kreunen kwam dat kreng eruit. In zo'n grote proporties heb ik het nog nooit gehad en ben de volgende dag naar de dokter gegaan.

Dokter is totaal onbekend met ketamine en moest info op gaan zoeken op drugsforums. Ze belde nog wat rond maar niemand is er bekend mee.

Ik zei zelf al tegen haar dat ik zelf wat onderzoek heb gedaan en dat de ketamine zweren en/ of de blaaswand kan opvreten. Ook gaat de ketamine soort van kristaliseren zodat t grotere stukjes zijn wat je uitplast.

door de lange wachtrij bij t ziekenhuis kan ik volgende dag pas terrecht voor een blaasonderzoek. Ze gaan er vanuit dat delen van mijn blaaswand zijn aangetast en hierdoor loslaten. Of bepaalde zweren die onstoken zijn.

Allebei geen pretje. Heb mijn lichaam echt zien bikkelen in die tijd en ben blij dat het een stuk beter gaat na 4 dagen niks. Ik zit nu wel aan de coke, maar hierdoor drink ik heel veel en moet ik ook extreem veel plassen, dit voelt echt fijn voor mijn blaas en ik voel dat t doorspoeld.

Tips om keta veilig te gebruiken voor een langere periode, doe niet meer dan 3gr per dan ofzo, toen ik meer dan 3gr per dag ging gebruiken voelde het echt niet meer goed.

Ben trouwens ook een keer naar de spoedeisende hulp gegaan vanwegen de extreme pijn + paniek. Heb toen uit paniek dat de pijn weg zou gaan, want moest zelf rijden naar t ziekenhuis, een hele gram weggesnoven en naar t ziekenhuis gereden. Ik woon er 5 minuten vandaan dus kom nog goed rijden om 4 uur snachts, onverantwoord dat weet ik, maar ik wist het echt niet meer wat te doen en 112 bellen durf ik nooit goed, weet niet of dit echt een ernstige situatie is en het kost 750-1000 euro als je een ambu voor niks beld.

Maargoed, ik op de spoedeisende hulp, verga nog van de pijn moest ik maar ff op t bankje wachten. Ondertussen doet die keta zijn werk en moest ik onderzocht worden. Ik was helemaal verdoofd en voelde natuurlijk niks meer. Ik vertelde de dokter dat ik een gram keta op heb en daar veralaafd aan ben. Dokter zegt: ooh nou dan doe je het allemaal mooi zelf knul. Tot ziens.

Werd zo dat bed uit gestuurd. Nu dat ik geen keta meer gebruik voel ik wel dat me hoofd en lichaam wat rust heeft. Behalve dan het oppeppende van de coke, dit voelt een keer wat anders dan volledig verdoofd zijn.

Ik wil de mensen waarschuwen dat keta op lange termijn echt wel schadelijk is voor je lichaam. Vooral maag en blaas worden flink aangepakt. Kijk hier goed mee uit en ga direct naar de dokter/stop met de keta. Ik loop al 6 weken nu met deze problemen en dat was echt geen pretje.
Ketaboer123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 27
Geregistreerd: do jan 19, 2017 4:53 am

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Druks » do jan 19, 2017 7:28 pm

Damn wat een verhaal. Ongelooflijk dat je nog steeds met drugs aan het knoeien bent nadat je zo diep bent gegaan.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7328
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Kip » do jan 19, 2017 8:18 pm

Ketaboer123 schreef:Na een aantal keren per dag die k-cramps te hebben gehad, ging ik maar gewoon meer pakken om te verdoven

That's how you know you fucked up
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 1837
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Ketaboer123 » do jan 19, 2017 8:23 pm

Om nog maar te zwijgen over de mentale klachten die je ervaart tijdens de verslaving. Geen besef van tijd en datum, zeer slecht slapen, extreem weinig eten, ik ben zelf nog in een pshycose ervan geraakt, mensen niet meer herkennen, bijna niet kunnen praten doordat je verdoofd bent continu, alles vergeten (je weet zelfs niet meer wat je gister hebt gegeten, of wat mijn leeftijd was. Iemand vroeg mijn leeftijd en ik wist het gewoon echt niet meer. Zo dom word je ervan, kon het niet uitrekenen omdat ik gewoon echt niet meer wist hoe dat moest. Ik zei toen maar gauw 23 terwijl het 21 is).

Je word heel moe in je hoofd en ziet t leven langzaam maar zeker niet meer zitten. Steeds meer krijg je zin in zelfmoord, want tja, dood is toch ook rust in je kop hebben) continu overal moeten snuiven en op een gegeven moment niet eens meer de deur uit gaan doordat je het gewoon niet meer kan. Door de moeheid maar ook de extreme depressie.

Keta is leuk, maar met mate
Ketaboer123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 27
Geregistreerd: do jan 19, 2017 4:53 am

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Ketaboer123 » do jan 19, 2017 8:25 pm

Kip schreef:
Ketaboer123 schreef:Na een aantal keren per dag die k-cramps te hebben gehad, ging ik maar gewoon meer pakken om te verdoven

That's how you know you fucked up


Jup zeg dat wel.. zat op een dag gemiddeld bijna een paar uur in warm bad (en daar gewoon door snuivem)
Ketaboer123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 27
Geregistreerd: do jan 19, 2017 4:53 am

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Ketaboer123 » do jan 19, 2017 8:27 pm

Druks schreef:Damn wat een verhaal. Ongelooflijk dat je nog steeds met drugs aan het knoeien bent nadat je zo diep bent gegaan.

Heb nu coke, en plas gelukkig veel daardoor waardoor me blaaspijn deels weggaat. Ook voel ik me naar 2 jaar weer eens een keer zelfverzekerd en gelukkig.

Dit zal ook wel weer een verslaving worden, maar dat doe ik zelf.
Ketaboer123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 27
Geregistreerd: do jan 19, 2017 4:53 am

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Vinnie » vr jan 20, 2017 4:35 pm

Kan je in iedergeval over een aantal jaar hier topics komen schrijven over je hartfalen
Miss E schreef:Gaat liever als een dronken tokkie de boel op stelten zetten dan vogels spotten.
Avatar gebruiker
Vinnie
DF Addict
Offline
 
Posts: 5032
Geregistreerd: zo feb 26, 2012 1:26 am
Woonplaats: †G-Town †

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Perry » vr jan 20, 2017 4:38 pm

En hard falen
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13288
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Petrovic » vr jan 20, 2017 7:42 pm

Jezus. Zoveel pijnklachten hebben en dan nog door blijven gaan. :conf: Bedankt voor je verhaal.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6935
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Ketaboer123 » vr jan 20, 2017 9:16 pm

Petrovic schreef:Jezus. Zoveel pijnklachten hebben en dan nog door blijven gaan. :conf: Bedankt voor je verhaal.

Als je eenmaal elke dag keta gebruikt is er de eerste paar dagen/weken niks aan de hand. Nergens last van geen kater niks. Dan ben je eenmaal verslaafd en kun je niet meer zonder, je bent mentaal verslaafd. Hierna komen de k-cramps. Zeer heftige pijn die niet te beschrijven valt. Na een uurtje of 2 is deze weer over en valt nog best uit te zitten met maagzuurremmers en flink wat paracetamol. De eerste paar keren raakte ik in paniek en wist ik niet hoelang of hoe ernstig het eventueel was. Het enigste wat ik wilde is die pijn weg hebben en dat was met een flinke lijn binnen 15 min weg.

Nadat je je drip voortaan uitspuugd i.p.v doorslikt krijg je geen k-cramps meer. Doe dit dan ook, ik moest er na ongeveer 15-20 k-cramps achterkomen.

Nadat de k-cramps wegblijven ga je vrolijk verder want je wilt weer gebruiken. Dan komt de blaas opzetten. Elke 15 minuten naar de wc met ernstige pijn. Ook deze wil je liever niet meerhebben en kan je weer weg krijgen met een lijn.

Nadat je echt van die pijn af wilt besluit je maar te stoppen. Alleen er is 1 nadeel, deze pijn zal nog ongeveer 2 weken aanhouden. Elke dag kapot gaan van de pijn en het gevoel hebben dat je eikel in de fik staat.

Je hebt er echt veel moed en pijn voor nodig wil je dit helemaal uitzitten
Ketaboer123
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 27
Geregistreerd: do jan 19, 2017 4:53 am

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor TESTOSTERONBOM » vr jan 20, 2017 10:54 pm

Heftig verhaal man...

Sterkte en zorg goed voor jezelf!
TESTOSTERONBOM
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 208
Geregistreerd: do okt 13, 2016 11:04 pm

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor koen013 » ma jun 04, 2018 11:13 am

damn heftig. veel suc6.
En als je nou gaat blowen ipv coke?
Of werkt dat niet voor jou?
het zou wel beter zijn als coke lijkt mij

edit: oh zie nu dat t een jaar geleden is
Avatar gebruiker
koen013
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 144
Geregistreerd: do jan 05, 2017 12:00 am
Woonplaats: Tilburg

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor koen013 » ma jun 04, 2018 11:19 am

Gebruik toch wel wat keta de laatste tijd maar zeker niet elke dag.
Weet iemand toevallig hoelang hij keta dagelijks gebruikte?
Avatar gebruiker
koen013
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 144
Geregistreerd: do jan 05, 2017 12:00 am
Woonplaats: Tilburg

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Drientje » ma jun 04, 2018 1:02 pm

Mooi kut verhaal man.

Het kwam niet eerder in je op om te stoppen? 3gr keta perdag is dan ook weer bizar veel.

Hoe de fuck kom je aan het geld om 3gr per dag te snuiven? WTF.
Avatar gebruiker
Drientje
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1782
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor Perry » di jun 05, 2018 12:01 am

De andere 7g doorverkopen, duh
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13288
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor koen013 » di jun 05, 2018 2:11 am

Drientje schreef:Mooi kut verhaal man.

Het kwam niet eerder in je op om te stoppen? 3gr keta perdag is dan ook weer bizar veel.

Hoe de fuck kom je aan het geld om 3gr per dag te snuiven? WTF.


ligt er maar net aan denk ik of je keta voor 15eu de gr krijgt of 50
denk vooral als je vaste klant krijgt je korting kan krijgen ook
Avatar gebruiker
koen013
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 144
Geregistreerd: do jan 05, 2017 12:00 am
Woonplaats: Tilburg

Re: De grote lichamelijke gevaren van veel Ketamine

Berichtdoor 618157 » di jun 05, 2018 11:24 am

koen013 schreef:
Drientje schreef:Mooi kut verhaal man.

Het kwam niet eerder in je op om te stoppen? 3gr keta perdag is dan ook weer bizar veel.

Hoe de fuck kom je aan het geld om 3gr per dag te snuiven? WTF.


ligt er maar net aan denk ik of je keta voor 15eu de gr krijgt of 50
denk vooral als je vaste klant krijgt je korting kan krijgen ook

ik weet dat over prijzen praten tricky is maar dit is speculeren dus dan mag het zo veel verschil ja in een gram, of dat kwestie vraag en aanbod, ik weet dat een poosje terug iedereen keta wou en het schaars was, geen idee hoe de markt nu is.

en al is het 15 eu per gr dan is het alsnog 45 eu per dag wat ik wel een hoop geld vind als je daar efkes mee doorgaat.
Avatar gebruiker
618157
DF Maniac
Offline
 
Posts: 7709
Geregistreerd: di jul 26, 2016 8:03 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner
cron