Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Te veel zin in keta

Hier vind je alles over dissociatieven zoals ketamine, lachgas en PCP.

Te veel zin in keta

Berichtdoor Lµs. D » vr jul 22, 2011 5:57 pm

Kennen jullie dat? Ik heb echt absurd veel zin in keta op het moment.. Ik verveel me, en keta is een instant-oplossing daarvoor; Het trekt me als het ware in m'n eigen onderbewustzijn, en m'n onderbewustzijn is echt veel boeiender dan de wereld om me heen 80% van de tijd.. Plus dat ik echt een bijna ontilbare hoeveelheid lachgas heb om erbij te doen helpt ook niet echt.

Maar het is gewoon nogal een slecht idee, ik ben er nu heel erg hard mee aan het minderen en dat wil ik graag zo houden. En toch heb ik enorm veel zin in de volgende keer.. Ik eet me ook rot aan grapefruits om het effect te versterken. Ik heb speed, morfine, oxymorphone (~ong heroine qua potentie), alle benzo's van oxazepams tot roofies (tot 5-10 mg op een dag), oxycodone, alcohol, en nog een voel verschillende andere opiaten gedaan (had zelfs een periode dat ethylmorfine, buprenorfine en morfine praktisch gratis waren - in de zin van, ik zou een zware verslaving kunnen onderhouden met 40-50 euro per maand als ik dat wou, en toch deed ik het niet eens wekelijks, en die periode was echt een kutperiode voor me, kan je nagaan.)

En nu gaat het juist erg goed met me, sociale leven gaat erg goed, heb een geweldige vriendin waar ik enorm veel van hou, geen problemen (zowel psychisch, sociaal, economisch als lichamelijk) en een goed zelfbeeld, en toch heb ik echt issues met niet te vaak keta doen. Ik heb nog maar een gram ofzo, en dat gaat echt binnen een dag of 2-3 op als ik me niet inhou.

Dit is echt enorm vervelend.. niet zozeer het feit dat ik veel keta doe of dat ik het niet kan betalen/m'n leven eronder lijdt (dat doet het niet, alles is alleen maar beter sinds ik keta doe, zowel subjectief als wat m'n omgeving van me ziet) - maar ik wil m'n blaas niet verpesten, ik heb geen K-cramps of echt problemen, maar ik merk de afgelopen tijd wel dat ik zeker 1-3 keer per dag vaker naar de WC moet, en voor ik begon met minderen had ik vaak een vage situatie dat ik niet goed kon slapen.

Zijn er methodes waarmee je blaasschade beperkt? Zoals dat je bijv. bij lachgas vitamine B12 kan innemen om zenuwschade te voorkomen, en 5-HTP bij MDMA werkt om je serotonine weer op peil te krijgen, en magnesium tolerantie bij speed verlaagt?
Lµs. D
Offline
 

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Spoednick » vr jul 22, 2011 6:07 pm

Cranberry juice schijnt goed te helpen om je urinewegen te beschermen
Avatar gebruiker
Spoednick
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 252
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:05 pm

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Spoednick » vr jul 22, 2011 6:09 pm

Maar nu ben je eigenlijk manieren aan het zoeken om evenveel keta te kunnen gebruiken zonder blaasschade, maar dat is niet de enige schade die keta veroorzaakt (neusslijmvlies, hersenen, ...)

Je klinkt eerlijk gezegd wel verslaafd
Avatar gebruiker
Spoednick
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 252
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:05 pm

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Lµs. D » vr jul 22, 2011 6:13 pm

Hersenen beschadigt het niet, en neusslijmvlies is te voorkomen door er neusspray van te maken of het te bommen :P
Lµs. D
Offline
 

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Spoednick » vr jul 22, 2011 6:22 pm

Hersenen beschadigt het niet


Yeah, just keep telling yourself that ;) Overdaad schaadt.

neusslijmvlies is te voorkomen door er neusspray van te maken of het te bommen


Een neusspray brandde ook in mijn neus, en bij bommen moet je lichaam nog meer K verwerken, wat dus een zwaardere belasting is voor je nieren en urinewegen.
Laatst bijgewerkt door Spoednick op vr jul 22, 2011 6:44 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Spoednick
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 252
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:05 pm

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Azgaza » vr jul 22, 2011 6:28 pm

Lµs. D schreef:Hersenen beschadigt het niet, en neusslijmvlies is te voorkomen door er neusspray van te maken of het te bommen :P


Hersenen beschadigd het niet permanent; tijdelijk minder functioneren in woord geheugen en aanmaak van nieuwe herinneringen doet het wel en dat herstelt na extreem gebruik over een loop van enkele weken en niet dagen, dat is dan wel geen echte schade want het herstelt maar alsnog een extra rede om matig aan te doen.

Blaas en evt in een later stadium nieren zijn dus wel met stip de grootste zorg; het enige wat helpt is heel veel water en vocht drinken, goed doorspoelen dus en inderdaad cranberry, wat in die pillen die ik had liggen zit dus (ik had ze voor een blaasontsteking 2 jaar terug en ze zijn nog goed :p), nam ze van het weekend dus uit voorzorg.

Bommetjes maken is een kut idee als je zorgen hebt over je blaas; want je krijgt veel meer binnen en een veel groter deel wordt, sneller ook, omgezet in nor-ketamine en dat is precies het probleem voor je blaas.

Verder het enige wat écht helpt is minderen en (ruim) onder 1 gram per dag blijven en bij voorkeur ook onder 1 avond per week blijven. Dán kan er niet zo heel veel mis gaan, als je meer doet loop je toch risico op permanente beschadigingen van de blaas, dat kan van mild tot ernstig.

Verder; als je te veel zin hebt: ga meer slapen, op melatonine, en ga genieten van de absurditeit van je droom wereld. Die is toch ongeveer even boeiend, dus neem dat als tijdelijk escapisme (mijn droom over surrealistisch egypte was nuchter en ik werd echt wakker met een 'o mijn god wat jammer dat dat niet echt was' gevoel :p) . Je kan ook gewoon andere boeiende dingen doen, of wat wiet roken. Pas ook op met te regelmatig lachgas; want dan kan je b12 doen wat je wilt, zolang er n2o door je systeem gaat blijft de opname geblokkeerd dus alleen een pauze met veel b12 helpt ook echt volgens mij.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Lµs. D » vr jul 22, 2011 6:35 pm

Ik ga niet te veel lachgas doen want ik vind nuchter lachgas doen te zonde; Ongeveer even zonde als expres het water open laten als ik m'n huis uit ga omdat ik te lui ben om terug te lopen met de trap; Gewoon echt fucking zonde dus. En met "schade" bedoel ik "vermindering van cognitieve capaciteiten/geheugen die langer dan 1 maand na het ophouden met de drug aanhoudt."

Als ik een jaar dagelijks 2 gram keta zou doen, zou m'n blaas verfuckt zijn, en mogelijk m'n nieren, maar na 2 maanden stoppen zouden m'n hersenen geen schade hebben opgelopen, dat bedoel ik vooral. I don't have to tell myself everything, I just say what scientific sources state :).
Lµs. D
Offline
 

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Einstein » vr jul 22, 2011 7:01 pm

Ga een hobby zoeken, bijvoorbeeld skieën, of langlaufen van de piste naar de skihut :#:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor endymion » vr jul 22, 2011 11:03 pm

Volgens mij valt het wel mee hoor met die blaas problemen. Hoe kom je er bij dat dat permanente schade aan je blaas zou veroorzaken en hoe dan? Ik heb toch ook wel aardig wat keta op inmiddels en soms ook weken achter elkaar elke dag maar ik heb nergens last van. Als je alleen maar aan zulke dingen gaat denken en bij gaat houden hoe vaak je naar de wc gaat wordt het eerder een psychisch probleem.

Ik heb ook altijd zin in een roes. Liefst een combi van o,a, drank, benzo, keta, G en nu heb ik ook oxycontin.
Maar ik probeer gewoon aan te houden om doordeweeks zo min mogelijk te gebruiken. Voor mij is dat niet zo heel moeilijk want ik werk full-time en probeer ook nog een paar keer per week 's avonds te sporten.
Als ik een paar weken vrij ben door vakantie ofzo dan gaat het wel heel makkelijk de verkeerde kant op.

Maar bezig zijn (afleiding dus) is het beste middel om van de roes middelen af te blijven. Als je 's avonds moe bent van het werken en sporten is de drang ook niet meer zo groot, dan ben je blij als je lekker in je bed kan gaan liggen en slapen.
Avatar gebruiker
endymion
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 317
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:47 pm
Woonplaats: Rijswijk

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Aaltje » vr jul 22, 2011 11:05 pm

Het komt gewoon doordat LT aan de keta zit he!
Avatar gebruiker
Aaltje
Bringer of destruction
Donateur
Offline
 
Posts: 2264
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:21 am

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Johan » vr jul 22, 2011 11:25 pm

Lµs. D schreef:Hersenen beschadigt het niet, en neusslijmvlies is te voorkomen door er neusspray van te maken of het te bommen :P

Voorkomen, je irriteerd heus wel je neusslijmvlies.

Zelf geen last van. Ik hou wel van nuchter zijn.
Avatar gebruiker
Johan
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6922
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Azgaza » vr jul 22, 2011 11:41 pm

endymion schreef:Volgens mij valt het wel mee hoor met die blaas problemen. Hoe kom je er bij dat dat permanente schade aan je blaas zou veroorzaken en hoe dan? Ik heb toch ook wel aardig wat keta op inmiddels en soms ook weken achter elkaar elke dag maar ik heb nergens last van. Als je alleen maar aan zulke dingen gaat denken en bij gaat houden hoe vaak je naar de wc gaat wordt het eerder een psychisch probleem.


Google maar op ketamine + bladder; van enkele weken dagelijks gebeurt het nog niet, daarvoor moet je toch wel flink wat maanden zonder pauzes écht veel weg werken maar het kan zeker.

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor endymion » za jul 23, 2011 12:55 am

Azgaza schreef:Google maar op ketamine + bladder; van enkele weken dagelijks gebeurt het nog niet, daarvoor moet je toch wel flink wat maanden zonder pauzes écht veel weg werken maar het kan zeker.


Ja dan google ik en kijk ik maar even even en zie ik dingen als KAN veroorzaken of een enkel persoon met een dramatisch verhaal. Is allemaal niet representatief.
Ben je ook al eens een onderzoek tegen gekomen waarin 100 man keta zijn gaan gebruiken die vooraf onderzocht zijn en in latere stadia?

Ik denk dat dit onstaan omdat je onder invloed van keta wat minder makkelijk kan plassen soms. En dan wordt de link al snel gelegd bij iemand die keta heeft gebuikt en blaas problemen heeft. Maarja is hij/zij voor het keta gebruik onderzocht?

Ik geloof er niet zo in en na een beetje googlen vind ik ook niks representatiefs.
Avatar gebruiker
endymion
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 317
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:47 pm
Woonplaats: Rijswijk

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Claviceps » za jul 23, 2011 11:25 pm

endymion schreef:Ik geloof er niet zo in en na een beetje googlen vind ik ook niks representatiefs.

What’s known on the subject? and What does the study add?
There is a very limited literature on the syndrome described in this review. The largest series comes from Hong Kong and includes 59 patients – this was largely a description of the presenting problems and established the link between these symptoms and ketamine. Prior to this much smaller case series (including one from the same group) were all that exists.
An increasing number of UK urologists are reporting seeing these patients and we have formed a collaboration interested in understanding the pathology and establishing an effective treatment pathway for these patients. This paper aims to consolidate this knowledge.

CAUSAL RELATIONSHIP
A reasonable question that has been raised in both written and verbal discussion is whether it is ketamine itself that causes the symptoms. It could be that other substances taken in conjunction with ketamine, either knowingly or as an adulterant, are responsible or that there is another unrecognized disease process. We have considered the possibility that another substance is responsible for the major bladder damage, but that the sensation is masked by the anaesthetic properties of the ketamine. Upon consideration, an adulterant effect seems highly unlikely for the following reasons:
1. As the use of adulterants would be expected to vary, ketamine appears to be the common factor. Although there is some variation in the detailed pattern of disease between different racial groups (e.g. emphasis on upper tract manifestations in Asia [7]), there is consistency in the use of ketamine and the development of symptoms.
2. The low cost of ketamine mitigates against the need for, or regular use of adulterants.
3. An animal model suggests a causal link [9].
4. There are case reports in adult and paediatric patients using therapeutic ketamine [13,14].
5. There is both a dose and time relationship [15].
On the basis of these considerations, we are convinced of the causal link between ketamine use and damage to the urinary tract; however, the possibility of a synergistic effect between either an adulterant or other substances taken in tandem (e.g. alcohol, tobacco or other drugs) does need to be considered.
Recreational ketamine: from pleasure to pain. (2011)
Eerste stukje van de quote verwijst naar het artikel: The destruction of the lower urinary tract by ketamine abuse: a new syndrome?

Purpose: We identified the profile of lower urinary tract changes in ketamine users in the community. In addition, we identified the relative risks of dose, frequency of ingestion and duration of ketamine use for changes in lower urinary tract function.
Results: Use of ketamine more than 3 times weekly was significantly associated with lower voided volumes. Pelvic Pain, Urgency and Frequency questionnaire scores were significantly higher for ketamine use for more than 24 months compared to use for short durations (7.82 vs 6.00). The scores on the symptom and bother subscales of the Pelvic Pain, Urgency and Frequency questionnaire de- creased progressively with increased duration of abstinence. For individuals after 1 year of abstinence the Pelvic Pain, Urgency and Frequency questionnaire scores were significantly lower and voided volumes were higher than those for active users.
Conclusions: Ketamine users with at least a 2-year habit of 3 or more hits per week have altered bladder function that can be recognized and that causes bother. These early functional changes have the potential to normalize after 1 year of ketamine abstinence. This study provides a basis for the development of health promotion material that can be used in the community by welfare workers seeking to encourage drug cessation.
Method: Data were collected from 66 young adults socializing in community centers in the North East New Territories of Hong Kong between 9:00 pm and 1:00 am. On 6 occasions between July and September 2009 a mobile medical as- sessment service was established at the given centers and youth with a history of ketamine use were invited to participate in screening. All of the subjects were known to government social workers and introduced to the research initiative. At no time were disciplinary professionals in- volved. No incentives were offered to subjects and partic- ipation was entirely voluntary.
Lower Urinary Tract Changes in Young Adults Using Ketamine (2011)

Nieuws Artikelen:
THERE is growing evidence that chronic use of the recreational drug ketamine is linked with severe bladder problems. The findings may also have implications for the drug's use as an antidepressant.

Used safely as a medical anaesthetic and analgesic for decades, ketamine has also risen in popularity as a recreational drug. The first case of severe bladder problems linked with ketamine use was documented in 2007, but little is known about the extent or cause of the problem.

Now a group of surgeons and scientists have raised the alarm in a review calling for more investigation (BJU International, DOI: 10.1111/j.1464-410X.2010.10031.x). They highlight effects such as incontinence and bladder shrinkage, as well as damage to the kidneys and ureter in people using ketamine frequently.

...

Previously, it was thought that bladder problems might have been down to substances combined with the drug for street sale. In an as-yet-unpublished study, Simon Baker and Jennifer Southgate at the University of York, UK, added ketamine to human urothelium cells, which line the bladder. With increasing doses, the cells rapidly became cytostatic - they stopped growing - and then died with further increases.
Chronic ketamine use kills bladder cells (2011)

Dr Rachel Ayres, from the BDP, said urinary symptoms associated with ketamine use were becoming more widely known in the medical community as more people are abusing it:

"These problems are not due to contamination of ketamine, and they still develop even when you inject it rather than snort it. Some users think that damage is due to contaminated drugs but we think these problems are due to ketamine itself." Ayres emphasises that the users who had to have their bladders removed or stretched were at the severe end of the scale: "You have to be really bad to be referred to a urologist, and not everybody is."
Ketamine reality

Wellicht een interessante vraag om aan de Drugs Infolijn te stellen, aangezien de informatie omtrent blaas beschadiging en dergelijke vrij nieuw is.
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Ketalar » vr aug 12, 2011 11:52 pm

Dat heet dus echt wel gewoon verslaving hoor. Vanaf het moment dat je nuchter zijn enorm saai vindt en je continu verlangd naar drang om drugs te nemen omdat je die 'state of mind' veel boeiender vindt ben je verslaafd.
Miss PsYchedelic
you rush through my system...



You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor TRAVOLTA » zo aug 14, 2011 4:01 pm

kmerk wel dat als k het thuis heb liggen het altijd wat kriebelt. vooral na het opstap gaan als de drempel al is verlaagd door alcohol. het verleidelijke is gewoon dat je ff een uurtje weg bent en ook gewoon lekker kan gaan slapen als je dat wil. bij 2c-b of truffels (laatstaan lsd) zit je toch weer n uur of 4 eraan vast en duurt t vaak nog 1 of 2 uur daarbovenop voor ik kan slapen. dat doe ik dus niet ff tussendoor na het stappen.
TRAVOLTA
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 333
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 4:32 pm

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » ma apr 09, 2012 12:01 pm

Moraaltje schreef:Het komt gewoon doordat LT aan de keta zit he!


hola! 8-)




Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Salientje » za jun 09, 2012 10:24 am

Ketamine R/S 80 % is ook iets waar je trek ban krijgt.

Maar speciaal voor Endy en Lys ...

Ik ken een goedc afkick kliniek geheel keta vrij.
Jullie kunnen daar vrijwillig heen of ik breng jullie persoonlijk erheen.

Jullie keta neem ik in beslag.

Kus

Liesje
the gate to heaven is behind this secret door ....
if you can see the door you are blessed, if you can´t see the door

U ARE DOOMED !!
Avatar gebruiker
Salientje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:21 am
Woonplaats: Gevangenis Dendermonde Belgie

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor endymion » ma jun 11, 2012 8:18 pm

Salientje schreef:Ketamine R/S 80 % is ook iets waar je trek ban krijgt.

Maar speciaal voor Endy en Lys ...

Ik ken een goedc afkick kliniek geheel keta vrij.
Jullie kunnen daar vrijwillig heen of ik breng jullie persoonlijk erheen.

Jullie keta neem ik in beslag.

Kus

Liesje


Ik ben het hier volkomen mee eens :grin:
Avatar gebruiker
endymion
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 317
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:47 pm
Woonplaats: Rijswijk

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » za aug 11, 2012 9:05 am

ik had het ook heel erg. gewoon even weg vagen. Maar sinds februari ofzo toen ik voor het laatst keta nam toen ging het gewoon niet lekker. Keta en ik hebben een bevlogen relatie gehad met veel ups en downs, en nu gaan we uit elkaar. Ik ben keta zat. :) Ik denk er ook nooit meer aan (behalve als ik op df zit dan, maar niet uit mezelf).




Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Te veel zin in keta

Berichtdoor Drefbon » ma aug 13, 2012 1:08 pm

Ik had een jaar of twee geen keta gebruikt, toen zag ik op een avond een documentaire over keta op tv (drugs inc. op natgeo). Het zien hiervan gaf me opeens extreem veel zin in keta, ik ben meteen op zoek gegaan en binnen een week bevond ik mij in een k-hole... De drang om te gebruiken werd echt extreem groot. Toen de keta op was was deze drang weer verdwenen en sindsdien komt het af en toe terug, dan krijg ik weer enorm veel zin en jaag ik er in een dag of vier achter elkaar een gram of twee doorheen. Ook nu heb ik weer zin, vandaar dat ik weer in dit topic terecht kwam :p
Ik ga maar weer eens iemand mailen :woeh:
Dref = back
Avatar gebruiker
Drefbon
domoor (geweest)
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 496
Geregistreerd: di feb 21, 2012 1:43 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Dissociatieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner