Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Advies XTC help me

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Advies XTC help me

Berichtdoor iminlovewiththemolly » do maart 05, 2015 11:05 am

Hallo beste mensen,

ik heb al best vaak iets op zo'n forum geschreven maar nooit echt goed antwoord gekregen ofzo. Ik heb het ook al zo vaak heel uitgebreid uitgelegd dus ik houd het nu soort van kort.

Ik heb 3 keer xtc gebruikt. Eerste 2 keer waren fucking amazing. Vooral de eerste keer was denk ik mooiste dag van m'n leven haha. Maar 3e keer was drama, kreeg bad trip. Daarna nooit meer gedaan. Ben daarna gestopt met roken en drinken omdat ik er misselijk van werd en dan terug dacht aan die bad trip. Ik werd er kapot bang van. Ik ging allerlei shit lezen op internet waar ik nog banger van werd en zakte steeds verder weg in deze negatieve gevoelens. Kreeg extreem veel last van derealisatie, in m'n hoofd praatte ik tegen mezelf, ik probeerde mezelf van alles wijs te maken en hoe harder ik probeerde om er niet aan te denken hoe meer het gebeurde. Ik heb denk ik nog nooit zo diep in de put gezeten. Ik hield zelfs niet meer van techno en house, het klonk allemaal zo duister en eng. Sommigen van jullie die dit lezen denken wtf zegt zij allemaal maar je kunt je niet voorstellen wat ik allemaal heb doorstaan tenzij je het zelf ook heb meegemaakt. Ik kan er alleen over zeggen dat je het echt niet wilt meemaken... Ik wist niet hoe lang ik het nog vol zou houden. Dit heeft allemaal 2 maanden geduurd en het gaat eindelijk wat beter. Ik begin zelfs weer kippenvel te krijgen van m'n muziek omdat het gewoon zo verdomd goed is.

Nu komt dus eindelijk m'n vraag. Een aantal van jullie zullen m'n verhaal misschien wel herkennen en weten misschien of nog een keer xtc een heel slecht idee is. Of misschien alleen mdma. Ik heb het gewoon nodig want het is gewoon zo fijn haha.

Bedankt voor het lezen en ik sta open voor alle meningen en soorten adviezen.

Doei :)
iminlovewiththemolly
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: do maart 05, 2015 10:47 am

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor blaatschaap404 » do maart 05, 2015 11:42 am

Weet je ook waarom de derde keer fout ging? was de dosis te hoog? Ik ben zelf nog nooit slecht gegaan op xtc dus ik heb daar geen ervaring mee. Dat je van de laatste keer xtc zo lang last hebt gehad lijkt me in ieder geval niet oke :P Als je het echt graag nog is wilt doen dan zou ik in ieder geval op een lage dosis beginnen en eerst kijken hoe dat gaat :)
blaatschaap404
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 145
Geregistreerd: ma nov 03, 2014 3:05 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Verf » do maart 05, 2015 11:43 am

Vertel eens wat meer over je badtrip? Ik kan me moeilijk voorstellen dat je enkel van MDMA slecht kan gaan.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor iminlovewiththemolly » do maart 05, 2015 1:07 pm

Naja ik kreeg t koud enzo terwijl het daar fucking warm was. Het enige wat ik dacht was, ik ga dood shit nee, wat nu.. Wat moet ik doen? Ik dacht ik moet nu een ambulance bellen anders ga ik dood... Khad ook de hele tijd het gevoel dat ik moest kotsen en ja je voelt je gewoon klote. Als ik het zo uitleg lijkt het net alsof het allemaal wel meevalt maar het is echt verschrikkelijk. Kut ervaring en wil het nooit meer.

Het was niet zo dat ik bad ging van een likje... Ik begon met een kwartje en dacht dan pak ik na uurtje weer kwartje. Maar zover is het niet gekomen haha. Echt raar want die keren daarvoor ging ik hard op paarse batterijen en die zijn redelijk sterk. En die laatste keer ging ik dus bad van een kwartje.
iminlovewiththemolly
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: do maart 05, 2015 10:47 am

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Perry » do maart 05, 2015 2:08 pm

Had je nog van diezelfde inkoop? Zo niet, had je het van dezelfde persoon? En sowieso had je het laten testen? Heb je in je familie mensen met psychische klachten? (schizofrenie, depressie, weet ik veel wat) en tot slot, hoe lang zat er tussen de keren?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Druks » do maart 05, 2015 2:17 pm

Ik zou het afraden. Ik snap ook niet waarom je het zou willen gezien je vorige slechte ervaring. Leer maar gewoon techno leuk te vinden zonder MDMA?
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Piotr » do maart 05, 2015 2:57 pm

Als het echt zo'n hel was dan zou je het niet eens overwegen om het nogmaals te doen. Anders vind ik je gewoon oerdom. Dus: ja, het is een heel slecht idee om nog een keer mdma te doen.

Als je er ook fysieke klachten aan over hebt gehouden dan doet mij dat denken aan serotoninesyndroom, al is dat niet erg aannemelijk als je zo weinig had genomen en daarnaast niet nog andere drugs of medicijnen gebruikt.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Fool » do maart 05, 2015 3:34 pm

Lijkt mij alsof het niet zo'n goed idee is om dit weer te proberen. :P
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Knabs » do maart 05, 2015 8:26 pm

Fool schreef:Lijkt mij alsof het niet zo'n goed idee is om dit weer te proberen. :P


Fool zegt altijd nuttige/verstandige dingen, dus ik zou maar naar hem luisteren als ik jou was.
''hou je bek ik moet ook herstellen van je kanker knabbelkut stinkhoer'' ~ Frissa

Avatar gebruiker
Knabs
Aspergeplukker
Donateur
Offline
 
Posts: 573
Geregistreerd: vr feb 28, 2014 4:28 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Abysmal » do maart 05, 2015 9:27 pm

Hoe lang zat er tussen deze 3 trips?
In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Avatar gebruiker
Abysmal
Onbegrensd Lomp
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 494
Geregistreerd: zo jan 05, 2014 12:13 am
Woonplaats: Vlakbij

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor iminlovewiththemolly » do maart 05, 2015 11:15 pm

Ik weet niet hoe ik persoonlijk op iemand kan reageren dus doe het maar even over het algemeen.

Tussen de 1e en 2e keer zaten 3 maanden ofzo en tussen de 2e en 3e keer zat een week :oops:

Waarom ik het weer wil na een bad trip? Omdat de eerste 2 keren zo geweldig waren en ik het soort van wel mis. Maar ja ik weet dat het risicovol is en dat als de angst weer terugkeert dat ik zo bizar veel spijt krijg maar alsnog twijfel ik. Vandaar vraag ik om advies aan mensen met (dezelfde) ervaring en hoe ze ermee omgaan en natuurlijk tips. Daarnaast sta ik ook open voor mensen die zeggen dat ik dom ben als ik het nog eens doe want daarvoor is een forum dus wees lekker eerlijk.

Nee, ik heb geen fysieke klachten eraan over gehouden dus geen serotoninesyndroom. Psycholoog zegt angst-/paniekstoornis.
iminlovewiththemolly
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: do maart 05, 2015 10:47 am

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor frozentoast » do maart 05, 2015 11:28 pm

Na een week is je lichaam en vooral je brein nog niet hersteld van MDMA-gebruik. We blijven hier niet voor niets op dit forum herhalen dat je uit voorzichtigheid er beter 3 maanden tussen kunt laten, zoals bij je eerste keer wel deed. Als je na je 3e keer zo er lang last van had kan je er beter nog maar veel langer tussen laten, en niet weer na een maandje of twee roepen dat je je weer goed genoeg ervoor voelt.

Je bent zeker niet de enige, er zijn hier aardig wat gevallen waarbij mensen op een of andere manier door drugs als MDMA vatbaar worden voor psychische klachten. Als je dus kan stellen dat je angststoornis begonnen is door je snelle gebruik achter elkaar is het beter om al het bovenstaande advies op te volgen.
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Piotr » vr maart 06, 2015 12:08 am

Het kan zou eventueel iets ernstigs kunnen zijn, maar begrijp me niet verkeerd. Ik denk (en hoop voor je) dat dit puur tussen je oren zat. En dan bedoel ik dus dat je het jezelf misschien wel hebt aangepraat? Een mentaal dingetje, waardoor je in een soort "depressie" bent gegaan.

Als je denkt dat dit echt "schade" is van MDMA dan raad ik het je echt, echt, echt volledig af om het nogmaals te doen. Wat jij beschrijft is geen "normale" bijwerking van MDMA. En in de hersengebieden waar MDMA bezig is, wil je niet fucken. Dan fuck je met je leven.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Trip-tamine » vr maart 06, 2015 10:50 am

Dit klinkt behoorlijk als vervuilde XTC-tabletten. Het is ook verstandig om altijd je drugs te testen! Ik kan je dan ook niet aanraden om (snel) weer MDMA te gaan gebruiken.

Hopelijk kom je snel weer bovenop deze nare gevoelens. Misschien een keer met een psycholoog/psychiater praten ofzo? Drugs kunnen soms psychise stoornissen triggeren of verergeren.

Wat ik trouwens doe bij bad trips is er gewoon met mensen over praten. Veel meer is er niet.

Als je toch nog drugs wilt gebruiken zijn er nog vele andere drugs om ook lekker te gaan op techno- en housefeestjes, die je de slechte herinneren wellicht kunnen laten vergeten. 4-FA en 6-AP zijn ook goede partydrugs.

Heb je het achter je gezet en ben je klaar om weer een keer MDMA te proberen, zorg dan dat de XTC getest is, of gebruik puur MDMA. Voorzorgsmaatregelen kunnen een kans op een bad trip heel erg verlagen:
- Zorg voor een lekkere sfeer
- Zorg dat je lekker in je vel zit en dat je het écht wilt. Bij twijfel kan ik het ten zeerste afraden.
- Bij alle MDMA-verwante stoffen: Zorg dat er 3 maand tussen zit, zoals de andere ook al zeiden.
Ik zal dan ook aanraden om met een paar vrienden rustig te zitten wanneer je de MDMA neem, alsvorens dat je naar een feest gaat.

Niet iedereen zal het hier mee eens zijn, maar als het echt verkeerd gaat is het handig om een benzo bij je te hebben. Benzo's staan er om bekend om je angst te verminderen en je weer wat rustiger te maken. Een goede is bijvoorbeeld pyrazolam: Werkt goed angstremmend, maar je wordt er niet echt slaperig van. Het is niet gezond voor je hart om uppers en downers te combineren, maar liever dat dan een bad trip blijven hangen.

Dit is natuurlijk wat ik er van denk en ik heb niet een weet over jouw situatie. Drugs zijn altijd op eigen risico. Als je twijelt, gewoon niet doen.
"gast, ik jaag [de dames] niet weg, ze gaan offline omdat ze niet kunnen tinychatten onderweg naar mij" -JongGeleerd
Avatar gebruiker
Trip-tamine
R24-R34-R44-S2-S16-S49
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 197
Geregistreerd: ma jun 02, 2014 3:28 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Fool » vr maart 06, 2015 5:15 pm

Ik zie nog steeds niet hoe de helft hier lijkt te weten dat zijn pillen vervuild waren, maar om nog een keer het risico te lopen om maandenlang een angst-/paniekstoornis te hebben lijkt me op zijn zachtst gezegd nogal dom.
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor frozentoast » vr maart 06, 2015 5:16 pm

Fool schreef:Ik zie nog steeds niet hoe de helft hier lijkt te weten dat zijn pillen vervuild waren, maar om nog een keer het risico te lopen om maandenlang een angst-/paniekstoornis te hebben lijkt me op zijn zachtst gezegd nogal dom.

Precies, alsof een week tussen gebruik op zichzelf niet genoeg kwaad kan doen. Laat staan factoren als set & setting, aanleg voor mentale problemen, omgevingsfactoren op het feest, etc. etc.
Avatar gebruiker
frozentoast
fa2 ouwe
Donateur
Offline
 
Posts: 2270
Geregistreerd: ma jul 16, 2012 11:45 pm
Woonplaats: zesde dimensie linksaf

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Druks » vr maart 06, 2015 5:25 pm

Het lijkt mij ook sterk dat de pillen vervuild waren en dat het probleem eerder veroorzaakt is door de extreem korte pauze tussen gebruik.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor cojiro » vr maart 06, 2015 6:37 pm

iminlovewiththemolly schreef:Ik heb het gewoon nodig


Dit zegt wel genoeg lijkt me. Wegblijven van de x!

En als je echt wilt, probeer 4-fmp. In mijn ervaring nog chiller dan xtc en met een veel mildere kater.
Avatar gebruiker
cojiro
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 926
Geregistreerd: za jan 11, 2014 3:15 am
Woonplaats: Utrecht

Re: Advies XTC help me

Berichtdoor Partypipo » vr maart 06, 2015 7:05 pm

Het idee dat het vervuilde XTC was is natuurlijk een lekker idee: dan ligt het niet aan jou maar aan die foute drugs.

Maar ik denk eerder dat je of aanleg hebt voor slecht gaan op XTC of dat je de boel verneukt hebt door maar een week tussenpauze te nemen. Misschien gaat het na een jaar pauze wel goed, wie weet? Maar de kans is groot dat je dan weer bad gaat, omdat je een angst hebt om bad te gaan zoals de vorige keer.

Ik zou gewoon van de drugs afblijven, ook van andere serotonine releasers, ook van serotonine vervangers (psychedelica) en ook van dopamine releasers, iets waar mensen makkelijk para op gaan.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner