Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Alcohol/Speed/XTC combo

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor dharmabum » vr aug 03, 2012 4:43 pm

Hallo!
3 nachten geleden heb ik bij een feest wat te veel gedronken en toen heb ik in mijn dronkenschap ongeveer 1 gram speed gesnoven. 4 of 5 uur later nam ik een XTC pil, kan de naam niet meer herinneren maar er werd me verteld dat het een sterke was en dat was het ook. Al om al was het een maffe trip, maar geen bad trip.
Nu 3 dagen later ben ik nog steeds in mijn hoofd aan het trippen. Het ene moment ben ik helder, het andere moment hyper, dan moe, dan ongelooflijk positief, dan brak, dan weer angstig, of disassociatie, of ik ben de hele tijd in het Spaans aan het denken, dan weer enorm blij enzovoorts.
Het voelt alsof ik om de seconde een ander persoon ben, en het is begint me best te irriteren.
Voornamelijk het speed effect wil ik graag z.s.m. vanaf. Met XTC en MDMA heb ik al enige ervaring en ik vond/vind het geweldig. Dit was mijn eerste echte ervaring met speed en ze combineren was het domste idee ooit. Ook voel ik alle waarneming vanuit een ander deel van mijn hersenen, of misschien is dit ook onzin? Het lijkt alsof ik gek aan het worden ben, maar zonder paniek.

Heb vorig jaar ook aan paar maandjes aan de coke gezeten, dagelijks, dat zal ook niet echt meehelpen. Dit is de eerste keer dat ik drugs heb gedaan in maanden. Ik weet dat het nogal veel een vage informatie is, maar ik neem aan dat jullie hier hieraan gewent zijn :D

Is er iemand met ervaring hiermee die tips heeft voor een comedown? Heb al aardig wat geslapen, goed gegeten, vitamines, veel water enzovoorts. Zelf zat ik te denken aan een jointje roken maar misschien maakt dat het juist erger. Heb geprobeerd te mediteren maar daar werd het alleen erger van.

Alvast bedankt!!!
dharmabum
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: vr aug 03, 2012 3:45 pm

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor AgeOfLove » vr aug 03, 2012 5:51 pm

Heb die combo ook al gedaan. Weliswaar met mindere hoeveelheden. Jammer dat je jouw eerste keer speed zo hebt gebruikt.
Ik raad aan om eventueel wat hasj te roken dat maakte mij toch wel rustiger. En anders zoals je zelf zegt: gezond eten, slapen, water drinken. Eventueel wat 5-htp of L-trypotofaan voor het slapengaan.
Open your eyes and see the child you are...
Avatar gebruiker
AgeOfLove
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 489
Geregistreerd: wo jul 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: BE

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor Partypipo » vr aug 03, 2012 8:54 pm

Zo, dat was nog eens even een gezellig potje hersens frituren :p
Goed rusten en gezond eten en drinken (GEEN E621 en GEEN FRISDRANKEN, aangezien die ook je dopamine receptoren op hun donder geven).
Veel vitamine C helpt tegen de beschadiging van je hersenen (al weet ik niet of dat na een paar dagen nog zin heeft).
5 htp vult je serotonine tekort weer aan, tuinbonen je dopamine tekort.
Zeker een paar maanden geen hersenfrituursels doen, dus paar maanden niet roken, geen E621 eten, geen frisdrank en geen drugs.
Dan hopen dat je hersens niet zo erg gefrituurd zijn dat je love gevoel voor altijd stuk is en dat je alleen nog maar wazig wordt van xtc, waardoor je xtc saai gaat vinden.

Ikzelf heb ook wel eens per ongeluk te veel speed gedaan, waardoor ik me zo onoverwinnelijk voelde dat ik bij bleef nemen en toen ook nog mega veel mdma er bovenop gooide. Ik ben een week echt vaag geweest in mn kop... En met speed op voel je mdma/xtc maar half, dus ik vind het echt zonde om die dingen te combineren.
Als ik mijn hersenen een opdonder geef, dan wil ik wel de xtc goed voelen, zodat ik maar 1 pil nodig heb, zodat ik bijna tot geen kater heb...
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4155
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor Petrovic » vr aug 03, 2012 10:03 pm

Voor MDMA: -5htp, L-tryptofaan, bananen
Voor Speed: - L-tyrosine en Mucuna pruriens (beide zorgen voor aanmaak van dopamine (wat je verbruikt het bij speed). Mindere kater, maar het schijnt de oxidatieve stress te verhogen en is dus minder gezond. Zelf maakt mij dat minder uit gezien het verlichting geeft.

En het allerbelangrijkste: TIJD!
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 7023
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor dharmabum » za aug 04, 2012 12:54 pm

Awesome bedankt voor t advies! Hmm dus op een gegeven moment stoppen mn hersenen met te kloten en kom ik tot een vergelijkbare toestand wat ik "mijzelf" zou kunnen noemen? Want ik heb nog maar een paar dagen mij in te schrijven voor een school, maar ik ga me natuurlijk niet inschrijven als ik m nog steeds trip. Begin al minder spastische buien te hebben, en het lijkt wat beter te sturen.
En nee, dit ga ik ook nooit meer doen.


Is dat btw mogelijk, dat je love-gevoel stukgaat? Klinkt niet bepaald leuk.
dharmabum
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: vr aug 03, 2012 3:45 pm

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor Einstein » za aug 04, 2012 1:04 pm

dharmabum schreef:Awesome bedankt voor t advies! Hmm dus op een gegeven moment stoppen mn hersenen met te kloten en kom ik tot een vergelijkbare toestand wat ik "mijzelf" zou kunnen noemen? Want ik heb nog maar een paar dagen mij in te schrijven voor een school, maar ik ga me natuurlijk niet inschrijven als ik m nog steeds trip. Begin al minder spastische buien te hebben, en het lijkt wat beter te sturen.
En nee, dit ga ik ook nooit meer doen.

Hoogstwaarschijnlijk gaat het weer over, mogelijk binnen niet zo heel lange tijd (een paar dagen). Goed plan natuurlijk om in de tussentijd rustig aan te doen met drugsgebruik, anders wordt het een ander verhaal :woeh:

dharmabum schreef: Is dat btw mogelijk, dat je love-gevoel stukgaat? Klinkt niet bepaald leuk.


Ja, is zeker mogelijk, zelfs niet zo erg moeilijk. In het MDMA-forum is hier wel het een en ander over te vinden :)
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor dharmabum » za aug 04, 2012 8:30 pm

Hmm tot zover geen verandering, het leek even beter te gaan maar trip nog steeds duizend dimensies. Misschien komt dat omdat ik net ben wezen rennen.. leek me een goed idee, maar kon mn lichaam eerlijk gezegd niet goed voelen, ik had het graag willen filmen. Volgens mij rende ik echt belachelijk raar, of zo voelde het in ieder geval. Mijn tijdsperceptie is ook nog nooit zo af geweest.

@ILoveMDMA
Bedoel je geen tabak roken, of geen wiet? Ik snap dat tabak zoiezo slecht is, maar dat doe ik al jaren dus zou het niet veel verschillen als ik nu een paar dagen stop? En moet je eerlijk zeggen, het voelt echt alsof een jointje het in ieder geval wat rustiger zou laten verlopen, hoe zou dat het erger kunnen maken?
Had wel een broodje kip, bleek later E621 in te zitten.. Man, vers gezond voedsel tegenwoordig lijkt schaarser dan bepaalde drugs. Is firsdrank echt zo slecht voor je dan?
Heb wel veel verschillend fruit, groene thee, bruin brood, eieren, multivitamines, Vitamine B supplement, en Valeriaan extract als ik ga slapen.

@Einstein
Voorlopig doe ik zeker geen sterke drugs, sterker nog, nuchter zal ik me nu juist high voelen denk ik. En een leven zonder liefde is een leven niet waard, dus ik kijk voortaan zeker uit.

Goh en nu voel ik me weer een stuk beter na het schrijven hiervan, komt echt met pieken en dalen. Ik zou een interessant project kunnen zijn voor hersenonderzoek op het moment:kleuter:

EDIT: Ik ga wel gewoon Fear & Loathing kijken, voel ik me vast een stuk beter!
dharmabum
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: vr aug 03, 2012 3:45 pm

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor Einstein » za aug 04, 2012 9:22 pm

Met het verliezen van 'lovegevoel' wordt het verliezen van een bepaald effect van XTC/MDMA bedoeld (veelal hét gewenste effect van XTC), dus niet het helemaal niet meer kunnen ervaren van liefde :beer:
Mja, succes ermee. Als het allemaal na een paar dagen nog niet weg is kan het misschien toch geen kwaad om even bij de huisarts langs te gaan, al vermoed ik dat dit een gevalletje extreem wazige kater is.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor dharmabum » zo aug 05, 2012 2:27 pm

Ohh gelukkig, dat lucht op. Enja denk dat ik het idd ook gewoon af moet wachten. Kan me wel herinneren dat ik inderdaad de vorige keer MDMA ook een paar dagen wazig was, maar niet zo lang en sterk als nu. En toch maar dat tryptofaan spul halen denk ik.
dharmabum
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: vr aug 03, 2012 3:45 pm

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor dharmabum » ma aug 06, 2012 5:59 pm

Heb een krat bier gehaald, voel me echt 1000 keer beter nu haha :beer: minder spastisch, tijdsperceptie is beter geworden, minder maffe compulsieve gedachtes. Misschien tijdelijke verlichting, maar wel verlichting :woeh:

Wel opeens uit het niets een enorme lachkick gehad, dat ik bijna op de vloer viel. De cassiere vroeg om mijn ID-kaart, ik had het niet meer terwijl ik mijn baard krabte :lol:

Nu alleen nog een jointje en ik voel me top!
dharmabum
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: vr aug 03, 2012 3:45 pm

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor Tomaat » ma aug 06, 2012 7:41 pm

dharmabum schreef:Heb een krat bier gehaald, voel me echt 1000 keer beter nu haha :beer:


:hulde:
die man kent zijn remedies :grin:
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor dharmabum » wo aug 08, 2012 5:22 pm

Wow ik heb nu pas de dip.. dat heeft wel lang geduurd zeg. Voel me enorm emotioneel en empathisch. Ben gister ook flauwgevallen, dat was wel ff raar maar dat kwam denk ik door die joint die ik had gerookt. Voel me wel stukken beter zo, ben wel erg moe. Straks maar ff een wiskundeboek erbij pakken, kijken of ik me al meer kan concentreren. Denk dat ik over een week wel redelijk kan functioneren.
dharmabum
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: vr aug 03, 2012 3:45 pm

Re: Alcohol/Speed/XTC combo

Berichtdoor dharmabum » za aug 11, 2012 3:38 pm

Hmm heb vandaag mijn wiskunde boek erbij gepakt, en het wil maar net lukken. Ik kan me nog steeds totaal niet concentreren.
Nu vind ik 2 weken wel erg lang duren onderhand, zijn er meerdere gevallen bekend waarbij dit zo lang duurt?
Een paar weken voor het gebruik had ik een IQ-test gedaan van Mensa, deze vertelde mij dat ik in de bovenste 2% van Nederland zat. Nu lijkt het bijna onmogelijk om een simpele som uit te rekenen.
Is dit nu een mentale illusie die ik aanhoud, of is er nog steeds iets in mijn hersenen dat niet klopt?
Ik las dat Dopey best veel weet over hersenchemie, misschien kan je me uitleggen hoe ik dit verhelp?
Of blijft het nog een kwestie van tijd?
Begin me langzamerhand een beetje zorgen te maken dat ik na eenmalig gebruik opeens dement ben geworden.
Naar de dokter ga ik niet, die hier in het dorp is een kwakzalver van ongemeten proporties. Ik vertrouw meer op jullie ervaring en expertise.
Dus is het een kwestie van verhoogde/verlaagde serotonine/dopamine enzovoorts? En wat kan ik daaraan doen?
Ontregeld is het zeker.
dharmabum
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: vr aug 03, 2012 3:45 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron